Cautare

253 de rezultate pentru "liceul" (3.11 secunde)
Cu cei care au fost alaturi de noi am votat si eu", a declarat Ion Iliescu, care a venit sa isi exprime votul, ca in fiecare an, la liceul "Jean Monnet".
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe".
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
La eveniment au participat copii din clasele primare de la Liceul Danubius, elevi de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Scoala Gimnaziala Carol I, dar si profesorii Gica Drumea, Florentina Piperea, Anisoara Tudorache, Bogdan Bogatu, Directorul Gheorghe Stoian si Prof.
Desi de asteptat sa o obtina, cum ar spune carcotasii, marea performanta incearca sa contrazica zvonurile care ziceau ca logodnica bogatasului s-a transferat la liceul din Snagov taman inaintea examenelor pentru ca ii era frica de amenintarile voalate ale fostilor profesori din Bacaul natal, care aveau de gand sa o supravegheze indeaproape in perioada examenelor de bac.
Acestia au fost acreditati si au fost indrumati spre sectiile de votare de la Liceul Traian. ... Ce putem intelege din toata brambureala de la liceul Decebal?
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Vicepresedintele Partidului Conservator Marius Marinescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European, nu si pentru referendumul privind uninominalul. ... Senatorul social-democrat Sorin Oprescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European.
La Departamentul de resurse umane au fost propusi Dan Cristian Tapu - profesor la Liceul "Traian Vuia", si Ionut Bistriceanu - director adjunct la Liceul "Traian Demetrescu". ... Inspector de fizica va fi Nicolae Dragomir - profesor la CTAM "Constantin Brancusi" si la Liceul "Henri Coanda".
Ministerul Transporturilor vrea sa restranga pana la eliminare numarul elevilor care sa urmeze scoala de soferi chiar la liceul unde invata. ... "Este cea mai mare discriminare posibila care se face elevilor, nepermitandu-le sa urmeze cursurile scolii de soferi cu profesorii de la liceul unde invata.
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... Am absolvit Liceul de Filologie-Istorie din Oradea (astazi Liceul "Mihai Eminescu") in 1986, apoi m-am luptat cu Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara.
In ceea ce priveste investitiile in licee, in anul 2012 va incepe construirea unui nou corp de cladire cu o capacitate de 100 de locuri la Liceul Teoretic Bulgar, extinderea corpului de cladire existent la Liceul de Arte Plastice N.
Scoala generala a facut-o la Moreni, apoi, cum incepuse sa cante la acordeon, a continuat la Liceul de Muzica din Ploiesti. Cum muzica n-a fost totusi punctul sau forte, dupa doi ani (liceul n-avea sectie de acordeon si-l trecusera la flaut) s-a intors la liceul din Moreni.
Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta.
La Liceul Alexandru cel Bun din Tighina, ochii iscoditori sunt mmai tineri: ... Baieti care le-ameninta pe profesoarele de la liceul romanesc cu "oricum n-ai ce sa-mi faci, ca pe tine nu te asculta nimeni".
"Au venit si au spus ca exista sesizari de la cateva scoli - Lipnita, Adamclisi, Liceul Blaga…”, a precizat Petrica Miu care, de asemenea, a adaugat, referitor la Paloma Petrescu, ca aceasta a fost schimbata de la conducerea ISJ Constanta pentru ca a facut "politica in scoli”.
M-a inscris la liceul din Bolintin Vale. ... La seral am urmat liceul. Mai intai la Sincai, apoi la Sf. Sava de azi.
google-analytics.com