Cautare

703 de rezultate pentru "liceul lps braila" (2.81 secunde)
Cum am putea explica faptul ca, desi Craiova este saraca in zone verzi, s-a aprobat distrugerea unui astfel de spatiu pe linga Liceul Pedagogic, pentru construirea de locuinte particulare?
Pustanii de 14-15 ani au fost supusi primului lor test major, care sa-i separe pe cei care au dreptul sa urmeze liceul la o unitate scolara de prima mana de cei “condamnati“ sa-si urmeze studiile la un amarat liceu de cartier.
A terminat "Liceul Lazar" si apoi a absolvit Institutul de Constructii in anul 1974. ... Am stat cu el 34 de ani, din 1973, cand eu eram intr-un spectacol al Cenaclului Flacara, la Liceul Sincai, iar Pittis a venit impreuna cu Anda Calugareanu si Dan Tufaru.
Acum, am luat o pauza temporara ca sa predau la Liceul Dinu Lipatti. ... - A fost un privilegiu pentru mine sa merg la scoala de muzica si am dat examen si am intrat la Liceul George Enescu.
Singurele judete care au depasit Constanta au fost Teleorman, cu 61,29%, Dambovita cu 61,01%, Braila cu 60,49% si Vrancea cu 59,39%.
Infinity town- zona Tineretului, langa liceul Gheorghe Sincai, Bd. ... Mini Prix-ul este si in Constanta, Braila si Buzau. Outlet Bigotti - barbatii se pot pune la patru ace si se pot gati pentru afaceri la preturi mici.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Recent, s-a deschis la Braila cel dee-al treilea magazin PROFI din localitate.. Situat la parterul unei cladiri comerciale de pe Aleea Margaretelor nr.1, magazinul functioneaza in format Standard, avand o suprafata totala de 820 m.p.
Istoria postdecembrista a PNL a inregistrat o premiera, prin dizolvarea in bloc a Filialei Braila. ... La randul sau, Constantin Cibu spune ca vina ii apatine in exclusivitate lui Dan Sabau, care nu a dorit niciodata stabilitatea PNL Braila, ci a preferat starea de incertitudine.
- Atribuirea concesiunii con¬structiei caii ferate Roman-Galati-Braila-Buzau-Bucuresti-Pitesti-Craiova-Varciorova consortiului german Stroussberg, in conditii dezastruoase pentru statul roman, prin coruperea unor politicieni si implicarea principelui Carol I, la presiunile unor cercuri politice si financiare din Germania, grupate in jurul cancelarului Bismarck (contractul, nefinalizat, s-a soldat cu o adevarata tutela impusa de actionarii straini asupra finantelor tarii, cu estorcarea de fonduri si imixtiunea grava in treburile interne);
Cerealele din judet sunt aduse de tarani cu carele la schela de la Calarasi, iar de aici, cu ambarcatiuni usoare se cobora pana la Braila, care in aceasta perioada devine cel mai important port la Dunarea fluviala.
Societatea Brai-Cata SRL asigura salubrizarea in Municipiul Braila si in localitatea Chiscani, fiind responsabila astazi de o treime din gunoaiele brailene. ... In 2002, Turcu aducea la Braila trei italieni care aveau majoritatea in firma Raffaele Esposito, Rosario Raneri si Ernesto Nudo.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
"Nu poti sa stii dintr-un fotoliu de la Bucuresti ce se intampla in o comuna" "Am discutat in principiu proiectele de infrastructura si de alta natura pe care judetele componente ale euroregiunii 2SE, respectiv, Constanta, Braila, Constanta, Buzau, Vrancea si Tulcea le vor accesa incepand cu 1 ianuarie 2007 din fondurile structurale europene.
Oameni precum senatorul de Braila Dan Sabau au trecut in rindul platformistilor. Dupa ce a pierdut controlul organizatiei liberale de la Braila, acesta si-a dat seama ca sint sanse mari ca la urmatoarele alegeri sa nu se mai afle pe listele partidului”, a precizat parlamentarul.
Autoritatile locale din Galati sint cu mult sub nivelul celor din Braila. ... De asemenea politicianul a aratat ca tot in Braila se va construi si aeroportul la care galatenii viseaza de ani de zile.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a fost prezent ieri la Galati, prilej cu care i-a prezentat pe candidatii din judetele Galati, Braila si Constanta pentru alegerile europarlamentare.
"IntA¢lnirea reprezentantilor administratiilor locale din Galati si Braila pe tema cartierului A'Dimitrie CantemirA' este un subiect 100% administrativ.
Candidatul PDL a mai spus ca martorii lui Nechita sunt niste copii care au vazut cum presupusii atacatori se urca intr-un BMW inmatriculat cu numere de Braila.
google-analytics.com