Cautare

3811 de rezultate pentru "licenta spiru haret septembrie" (3.43 secunde)
Autoritatile au gasit pana la urma o solutie de iesire din impasul in care se afla, din cauza ca firma de salubritate a consiliului local n-a reusit sa obtina decat o licenta provizorie, pe un an, ba chiar s-a vehiculat faptul ca se afla in incompatibilitate, pentru ca municipalitatea era asociat unic.
Inspectorii DADR Galati au aplicat un noian de sanctiuni societatilor de morarit si panificatie, in unele cazuri fiind necesara suspendarea activitatii acestora, dupa ce s-a constatat ca unitatile respective fabricau paine fara licenta sau nu respectau conditiile minime de igiena.
000 de euro companiilor Adobe, Siemens si Autodesk, dupa ce politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au descoperit ca folosea 224 de programe informatice fara licenta.
O alta televiziune generalista de pe piata tv romaneasca, B1 TV, nu a inregistrat profit anul trecut, compania care opereaza licenta postului, News Television Romania SRL, inregistrand pierderi de 7,2 milioane de lei, la o cifra de afaceri de 11,9 milioane de lei.
Becali a mai anuntat ca il va numi pe Ionut Lutu antrenor, peste un an, cand isi va lua licenta. ... Din studio, Ilie Dumitrescu l-a sfatuit pe Becali sa-si ia licenta Pro. ... - Ai dreptate, dar poate imi intru in mana, poate iau licenta, fac niste cursuri maine.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)... nu exista antrenor cu licenta Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif. Licenta C era un fel de echivalent al unui instructor.
Marius Croitoru, antrenorul de la FC Arges, nu are licenta Pro. ... Chiar daca un antrenor nu are licenta Pro, acest lucru nu inseamna ca nu poate sa conduca un club la nivel profesionist. ... Am carnet de antrenor, am licenta A, dar se aare ca nu este de ajuns.
Greva va fi precedata pe 15 septembrie de pichetarea parlamentului.
Hanganu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca sediul de campanie pe care Sorin Oprescu il va avea la Ploiesti va fi situat intr-un spatiu inchiriat in incinta Universitatii "Spiru Haret" din Ploiesti.
De asemenea, ei sunt nemultumiti ca din septembrie vor fi disponibilizati aproximativ 17.000 de angajati din invatamant, de reducerea veniturilor prin aplicarea legii unice de la 1 ianuarie 2010 si de reducerea salariilor cu 15% din noiembrie-decembrie anul trecut.Tot ieri, de la ora 10.00, peste 250 de sindicalisti ieseni din cadrul Federatiei "Spiru Haret" si Sanitas au participat, in fata Prefecturii, la un miting de protest, in timp ce premierul Emil Boc se afla in cladirea Prefecturii, unde discuta cu reprezentanti ai administratiei locale.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, vor sustine o conferinta de presa, vineri seara, la sala "Spiru Haret" din Palatul Parlamentului, dupa anuntarea rezultatului votului din plenul Legislativului.
Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea. Trebuie sa va spun ca sunt foarte legat de acest oras pentru ca aici mi-am petrecut o buna parte din viata - copilaria, adolescenta si tineretea.
Pe vremea lui Spiru Haret, ca sa obtii titlul de profesor, treceai prin examene foarte dure, trebuia sa inveti pedagogie, iar la final numirea era semnata de Rege.
Letitia Dobranici este medic primar psihiatru in cadrul spitalului CF2 din Bucuresti si lector universitar la Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universitatii Spiru Haret.
Pe de alta parte, conducerea Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) si Federatiei Sindicale "Spiru Haret" au declarat ca nu vor inainta liste cu numele persoanelor din invatamant suspectate ca ar fi colaborat cu Securitatea, pe motiv ca ceea ce se intampla acum este "o campanie exagerata, o intoxicare voita a populatiei".
Reprezentanti ai Federatiei Sindicatelor din Invatamant "Spiru Haret" au fost prezenti la Parlament, unde au distribuit 270 de scrisori nominalizate pentru deputatii si senatorii Puterii, in care le-au solicitat acestora sa nu voteze bugetul invatamantului propus de Guvern.
Gheorghe Isvoranu, presedintele Federatiei "Spiru Haret", a declarat ca aceasta decizie este un prim pas, dar nu este singurul punct care trebuie rezolvat pentru imbunatatirea educatiei romanesti.
google-analytics.com