Cautare

3811 de rezultate pentru "licenta spiru haret septembrie" (4.52 secunde)
Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Finantelor Varujan Vosganian au fost reclamati la Parchetul instantei supreme de Federatia sindicala "Spiru Haret", care ii acuza pe demnitari ca ar fi prezentat date false in Camera Deputatilor cand s-a discutat legea salarizarii din invatamant.
Imi amintesc de ea fiindca in ziua cand scriu acest comentariu (15 septembrie) ar trebui sa fie prima zi de scoala.
Referitor la posibilitatea ca ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa demisioneze din functie, ca urmare a scandalului legat de Universitatea "Spiru Haret", Vanghelie a precizat ca aceasta este "o gluma". ... Sunt unii care au interese la Spiru Haret.
Unul din zecile de standuri ale CONTEX 2007 apartine Grupului Scolar de Arte si Meserii al Cooperatiei Mestesugaresti "Spiru Haret" (UCECOM). ... Este un mod de ne face cunoscuti si de a-i introduce pe elevi pe piata muncii", a declarat Lavinia Diaconu, directoarea adjuncta a Grupului Scolar "Spiru Haret".
Cele doua, alaturi de statuile lui Gheorghe Lazar si Spiru Haret, se afla pe lista monumentelor istorice din Bucuresti (sunt monumente de clasa A).
Drept care, pentru indulcirea esecului, le-a povestit celorlalti ca noi doi am invatat, in ani diferiti, e drept, la acelasi liceu, "Spiru Haret", si ca l-a iubit foarte mult pe unchiul meu, George Serban, profesorul sau de romana.
Drept care, pentru indulcirea esecului, le-a povestit celorlalti ca noi doi am invatat, in ani diferiti, e drept, la acelasi liceu, "Spiru Haret", si ca l-a iubit foarte mult pe unchiul meu, George Serban, profesorul sau de romana.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Vremea in septembrie 2016. ... Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate. BANAT Va urma un proces de incalzire, astfel incat valorile diurne vor ajunge, in perioada 27 august - 2 septembrie, la 30-31 de grade.
Vremea din saptamana 24 - 30 septembrie 2018 aduce temperaturi cu 10 grade mai mici decat in saptamana precedenta. ... Meteorologii de la INMH au actualizat prognoza meteo pentru ultima saptamana din septembrie 2018.
Uzina de la Craiova mai poate produce sub marca Daewoo in aceasta luna, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta.
Emisia OTV a fost intrerupta marti, in jurul orei 18.40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a retras cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu, anunta ANTENA3.
Proiectul de decizie prevede ca la licitatie nu pot participa operatorii care detin cel putin o licenta nationala de utilizare a benzilor de frecvente 880-915 / 925-960 MHz (GSM 900), 1.710-1.785 / 1.805-1.880 MHz (GSM 1800), 453-457,5/463-467,5 MHz (CDMA 450) sau 1.920-1.980/2.110-2.170 MHz (IMT 2000/UMTS-FDD), respectiv 1.900-1.920 MHz (IMT 2000/UMTS-TDD).UPC România ar putea fi unul dintre posibilii ofertanti pentru licenta scoasa la licitatie de ANRCTI, fiind singurul operator telecom care nu detine o licenta de comunicatii mobile.Operatorii Orange România si Vodafone România detin licente GSM 900 si IMT 2000/UMTS din 1996, respectiv din 2004.
Germania, Franta, Olanda Joi 6 septembrie Germania - Franta (ora 21,45) Grupa 2: Belgia, Elvetia, Islanda Sambata 8 septembrie Elvetia - Islanda (19,00) Grupa 3: Portugalia, Italia, Polonia Vineri 7 septembrie Italia - Polonia (21,45) Grupa 4:
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
La noi nu s-a schimbat aproape nimic fundamental fata de reforma lui Spiru Haret. Invatamantul creat de Haret, dupa modelul francez, a fost deosebit de bine pus la punct;
Intr-un an in care multi dintre absolventii Universitatii "Spiru Haret" sunt obligati sa repete examenul de licenta, exista si situatii in care diplomele obtinute la aceasta institutie permit ocuparea unor functii importante.
Incepand din 3 septembrie, regimul termic va marca o scadere treptata, astfel incat, in intervalul 9 â€" 13 septembrie, vremea va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta perioada a anului, cu valori maxime ce se vor situa, in medie, in jurul a 23...24 de grade si minime de aproximativ 12...13 grade.
Incercand sa obtina licenta de la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice, conducerea Salubritatii a fost refuzata, pe motiv ca acel contract de delegare a gestiunii nu e bun, fiind intocmit pe o perioada de 49 de ani.
google-analytics.com