Cautare

4748 de rezultate pentru "licenta spiru haret rezultate 2010" (3.02 secunde)
Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14, sector 1, tel/fax:021/313.77.39 ; 311.21.90.
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Si-a continuat cariera profesionala, prin formarea de baza, de tip masteral, in psihoterapie integrativa, sub indrumarea dnei dr.ph.Mara Price putu - presedinte I.R.P.I.
Formate ca beneficiari ai unui invatamint de mare valoare initiat de Spiru Haret (invatamint atit de bun, incit de mai bine de jumatate de secol ne straduim sa-l distrugem si n-am reusit definitiv) s-au desavirsit in tarile apusene, facind ca Romania sa fie considerata o mare exportatoare de genii.
Formate ca beneficiari ai unui invatamint de mare valoare initiat de Spiru Haret (invatamint atit de bun, incit de mai bine de jumatate de secol ne straduim sa-l distrugem si n-am reusit definitiv) s-au desavirsit in tarile apusene, facind ca Romania sa fie considerata o mare exportatoare de genii.
Cladiri vechi, de pe timpul lui Spiru Haret. Toaleta din fundul curtii, confectionata din scinduri varuite, dar distantate intre ele, este pazita de elevul de serviciu atunci cind este folosita de profesorii imprudenti.
Cladiri vechi, de pe timpul lui Spiru Haret. Toaleta din fundul curtii, confectionata din scinduri varuite, dar distantate intre ele, este pazita de elevul de serviciu atunci cind este folosita de profesorii imprudenti.
Accidentul a avut loc pe Strada Spiru Haret, cand Ionut D. de 24 de ani a incercat o manevra de mers inapoi la coltul unei intersectii, fara sa se asigure corespunzator.
Localnicii din comuna Teslui, judetul Olt, vor avea in curand utilitati, o cresa si drumuri betonate si asfaltate, sustine primarul localitatii, Spiru Radulet. ... Potrivit primarului Spiru Radulet, administratia locala doreste sa acceseze fondurile europene pentru derularea mai multor proiecte de investitii.
Nu se mai poate ca un microbuz, apartinand unei firme, sa fie condus de un sofer angajat la o alta firma, iar abonamentele sa fie eliberate de o a treia” a declarat acesta, adaugand ca obtinerea de licenta de catre operatorii de transport public se face dupa criterii preferentiale, fara a fi respectate bazele legale, nici de catre institutia abilitata, in acest caz, Autoritatea Rutiera Romana si nici de operatorii de transport.
Comp, plus indiferenta autoritatilor in domeniu de la Bucuresti au lasat Salubritatea fara licenta de operare. ... Daca din varii motive, firma, in cazul nostru Salubritatea, nu primeste licenta, atunci intra in vigoare articolul de care vorbeam mai sus, 30, alineatul 8, care prevede organizarea licitatiei.
Ingrijorator este faptul ca si cei cu venituri substantiale nu-si achizitioneaza produse software cu licenta. Astfel, doar un procent de 5% dintre patronii de Internet-café din tara noastra detin licenta pentru programele si jocurile care, in esenta, fac obiectul afacerii lor.
Conform unui proiect de lege propus de Finante, Loteria Romana va avea monopol pe organizarea si exploatarea jocurilor de noroc tip loto si a jocurilor de tip pariu sportiv, pentru care va fi scutita in continuare de la plata taxei de autorizatie si de licenta.
Comisia Europeana a aprobat cererea pentru licenta de import depusa de o singura fabrica de zahar din cele sase care doresc sa importe zahar in acest an, dar numele ei este confidential, potrivit datelor furnizate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru NewsIn.
Pe baza noii legi a energiei electrice, care va intra in vigoare la 23 februarie, efectuarea tranzactiilor cu energie va putea fi realizata doar de bursele care au licenta. In acest sens, BRM a solicitat ANRE sa-i acorde licenta de bursa de energie.
"Participarea este deschisa pentru titularii de licenta de producere si titularii de licenta de furnizare a energiei electrice, inclusiv marii consumatori industriali care detin licenta de furnizare", potrivit OPCOM.
"Datorita acestui fapt consideram ca a fost incalcat articolul 57 din Legea Audiovizualului, alineatul 1 litera b, iar acestui post i se poate suspenda licenta.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Interesul grecilor pentru Zapp vizeaza licenta 3G a operatorului.
Mihai Pintilii (38 de ani) este cel care se ocupa de pregatirea echipei FCSB, chiar daca nu detine licenta de antrenor. Sorin Cartu, presedintele Universitatii Craiova, a marturisit ca nu ar numi niciodata un antrenor fara licenta la formatia din Banie.
Viilor, unde s-a constatat faptul ca, in spatiile in care functioneaza diverse societati al carui obiect de activitate il reprezinta comertul cu amanuntul si alimentatie publica, in incaperi separate functioneaza aparate de jocuri fara licenta.
google-analytics.com