Cautare

4748 de rezultate pentru "licenta spiru haret rezultate 2010" (4.08 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, ii apara pe studentii si absolventii de la Universitatea "Spiru Haret", amenintati de Andronescu cu repetarea examenului de licenta.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, trebuie sa prezinte Guvernului un raport privind categoriile de specializari si diplome de la Universitatea "Spiru Haret", "raportat la cadrul legal", si sa propuna o rezolvare a situatiei, a anuntat premierul Emil Boc.
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Sediul de campanie al staff-ului lui Sorin Oprescu s-ar afla intr-unul din sediile Universitatii "Spiru Haret". ... Autorul stirii spune ca rectorul Universitatii "Spiru Haret", Aurelian Bondrea, cu intreg colectivul didactic al acestei institutii ar fi trecut in barca lui Sorin Oprescu.
"(1) Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii:
As vrea sa fie foarte clar ca, atunci cand am spus nu Spiru este problema, ci reforma nu am aparat Spiru Haret.
In esenta, Geoana spune ca ministrul Educatiei are termen pana marti pentru a gasi o solutie pentru problema de la Spiru Haret, fara ca studentii sa sufere.
Conducerea PSD s-a reunit la sediul central al partidului pentru a analiza situatia generata de cazul "Spiru Haret". ... La intrarea in sedinta, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat ca "nu se poate pronunta in cazul Universitatii Spiru Haret pana nu vede datele problemei".
Croitoru mai sustine ca nu este normal ca un ministru sa declare in mass media ca diplomele de la "Spiru Haret" sunt ilegale, pentru ca asta conduce la dereglarea sistemului.
"Pentru noi situatia este mai dificila, pentru ca avem de ales intre un reprezentant al societatii civile sustinut de un ONG care se ocupa de victimele accidentelor rutiere, altul de Freedom House, altul de Universitatea Spiru Haret.
Cel putin asa sustin reprezentantii Sindicatului din invatamant "Spiru-Haret", filiala Dolj. ... Banii vor fi dati pe intreaga durata a hotararii judecatoresti, respectiv 28 de luni, la care se adauga si lunile octombrie si noiembrie 2001", a precizat vicepresedintele Federatiei Sindicale "Spiru Haret", prof.
Una dintre cele mai mari Universitati din Europa, Spiru Haret, care scolarizeaza anual peste 300.000 de studenti, a raportat pentru anul trecut o marja de profit de 48 la suta, devenind astfel cel mai profitabil business din Romania.
Bazele invatamantului romanesc au fost puse de Spiru Haret, care a avut marea sansa a unui model, valabil pentru acele timpuri;
Fa-i cadou o licenta de Windows sau Xbox Gold de Craciun, preturi de la doar 15 dolari Acesta este probabil ultimul articol din acest an. ... Poti face cadou o licenta de Windows pentru ca este foarte ieftina si cu siguranta este utila.
Singura trimitere la acest tip de unitati se refera la societatile comerciale "rezultate ca urmare a reorganizarii administrative a regiilor autonome de interes local sau judetean ori a serviciilor publice de specialitate subordonate autoritatilor administratiei publice locale (...)".
· Cunoasterea buna a limbii romane · Minim studii superioare absolvite cu diploma de absolvire/licenta · Experienta specifica dupa absolvirea studiilor superioare de minim 3 ani in domeniul achizitiilor publice, perioada in care expertul trebuie sa fi elaborat cel putin o documentatie de atribuire si de asemenea sa fi participat cel putin o data in calitate de membru cu/fara drept de vot sau expert cooptat in cadrul unei comisii de evaluare a ofertelor.
La sfarsitul lunii, postului ii expira licenta (Autoare: ... Mai mult decat atat, la finalul acestei luni, postului de stiri ii expira licenta audiovizuala si risca sa fie inchis pentru ca dosarul de prelungire a licentei nu este complet.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Finantelor Varujan Vosganian au fost reclamati la Parchetul instantei supreme de Federatia sindicala "Spiru Haret", care ii acuza pe demnitari ca ar fi prezentat date false in Camera Deputatilor cand s-a discutat legea salarizarii din invatamant.
google-analytics.com