Cautare

1329 de rezultate pentru "libertatea de a gandi" (4.07 secunde)
Octavian Andronic, fondatorul ziarului Libertatea in 22 decembrie 1989, al carui redactor-sef si director a fost pana in 1998, a murit in urma unui atac de cord. El era internat in spital de o saptamana, potrivit Antena 3.
Libertatea: Catalina Ponor s-a reapucat de sportul de mare performanta datorita unei componente a lotului SUA, buna sa amica Alicia Sacramone (Autor:
libertatea.ro: ... 'Mutu nu trebuia sa lipseasca!' In prezent la Rizespor, Florin Cernat (33 de ani) a luat pulsul turcilor inaintea marelui meci de la Bucuresti. - Libertatea: ... Dar daca Romania va evolua precum a facut-o cu Ungaria, imi vine greu sa cred ca vom pierde.
Romania nu va ratifica ACTA Premierul Victor Ponta a declarat, Miercuri, in cadrul conferintei RoNewMedia 6.0, ca Romania nu va ratifica tratatul anti-piraterie ACTA. Ponta a spus ca Guvernul Romaniei nu va ratifica ACTA pana cand Parlamentul European nu va adopta modificari ce garanteaza viata privata.
Google, cel mai mare motor de cautare din lume, ssi-a schimbat logo-ul si duminica, pentru a marca debutul probelor de sarituri in apa la Olimpiada de la Londra.
Anuntul socant facut de Donald Trump /it.bzi. Candidatul la presedintia Statelor Unite a facut o declaratie socanta. Donald Trump cere ca internetul sa fie oprit astfel incat sa nu mai poata fi folosit de copii.
De ziua tatalui meu Ti-am spus de atunci, de cand eram foarte mic, Sa nu te joci cu sentimentele mele de copil. ... Si au trecut ani de zile de iluzii, de asteptari Pana cand visul meu sa se implineasca. Apoi a fost asteptarea cea mai lunga si mai grea.
O ora si douazeci de ani In noaptea de sambata spre duminica, am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani.
Libertatea:
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... In aceasta perioada, este in curs de dezbatere viitoarea revizuire a Constitutiei. ... Aveti in vedere modificari sau completari ale textului constitutional legate de statutul religiei/cultelor in spatiul public?
Libertatea : 'A stat cu Alexandra doar ca sa-i ia banii!' Vezi cine arunca bomba!
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se casatoresc din nou, scrie Libertatea.ro. Dupa ce in primavara acestui an au incercat sa-si refaca viata alaturi de alte persoane, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au mai dat o sansa pana la urma, de dragul copiilor.
Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar... Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
In aprilie vei dori sa iei decizii radicale ca sa te eliberezi de acest stres, uitand ca te-ai angajat sa fii alaturi de partener la bine si la greu. Toamna te gaseste nelinistit(a), regretand anumite decizii, insuficient gandite.
Libertatea.ro informeaza: ... Dupa inchiderea postului OTV al lui Dan Diaconescu, Claudiu Bogdan si Cristina Coca, care realizau aici matinalul, simpaticii prezentatori nu si-au mai gasit un loc de munca pe placul lor. ... Ei nu au mai aparut pe sticla de un an, asa ca ioc venituri din televiziune!
Ziarul Libertatea informeaza: Robert Turcescu (38 de ani) si Oana Sarbu (46 de ani) au decis sa-si spuna "adio", dupa o relatie care dura de mai bine de 10 ani. Cei doi au luat aceasta hotarare de multa vreme.
Libertatea anunta ca Mihai Gadea si-a schimbat look-ul: Mihai Gadea a implinit recent 38 de ani si a simtit ca e momentul unei schimbari. Prezentatorul Antena 3 si-a luat o noua pereche de ochelari si si-a lasat barba sa creasca.
(Continuare) Victor Opaschi, Secretar de Stat pentru Culte, a vorbit intr-un interviu pentru Q Magazine despre diplomatia religioasa, subiectivismul credintei si politica printre culte.
Libertatea.ro informeaza: Radu Beligan, condus pe ultimul drum Familia, mari actori, dar si oameni simpli isi iau ramas bun de la maestrul teatrului romanesc, Radu Beligan. ... Zeci de bucuresteni au fost la Biserica Coltea sa aduca lumanari si flori.
LIBERTATEA PENTRU FEMEI informeaza: ... Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
google-analytics.com