Cautare

1329 de rezultate pentru "libertatea de a gandi" (4.44 secunde)
DORIN SARAFOLEANU, pe atunci seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita. ... PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA si a starnit in epoca un ecou cu totul deosebit, ca de altfel toate aparitiile publice ale reputatului medic specialist Dorin Sarafoleanu. ... DORIN SARAFOLEANU, seful Clinicii ORL a Spitalului Clinic Grivita:
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Concluziile unui studiu publicat ieri de Gallup Romania la cererea Fundatiei Horia Rusu arata ca romanii au o perceptie confuza in legatura cu capitalismul, apreciind valori precum libertatea si bunastarea economica, dar in acelasi timp sustinand etatismul si egalitarismul.
In articolul de saptamana trecuta am emis ipoteza ca aceasta maturizare inseamna, foarte probabil, atingerea unui nivel in care originalitatea si specificitatea noastra nu se vor narui la intalnirea cu cele ale unor hipercivilizatii.
Excesul de zel al autoritatilor locale a transformat ideea generoasa a unui mars de comemorare a victimelor Revolutiei de acum 17 ani intr-un semi-esec, precedat de o infruntare, ce-i drept doar verbala, a organizatorilor cu Politia, pe motivul lipsei unor banale hartii.
Corina Cretu a prezentat evolutiile sociale, politice si economice din Romania si a raspuns intrebarilor venite din partea unor membri ai diverselor institutii europene din Bruxelles, dar si din partea jurnalistilor straini, ca si din partea diferitelor organizatii neguvernamentale de pe langa Uniunea Europeana.
Dupa ce liberalul Teodor Melescanu a dat frau liber organizatiilor liberale din tara sa faca orice fel de colaborari la localele din acest an, chiar si cu Partidul Democrat Liberal, reprezentantii PD-L par sa fie, la randul lor, incantati de aceasta idee.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca liberalii se afla intr-o faza avansata in ceea ce priveste pregatirea alegerilor locale si a anuntat ca va merge si el in teritoriu pentru a sustine candidatii partidului la aceste alegeri. "Suntem intr-o faza avansata a pregatirii pentru alegerile locale.
Traian Basescu a sustinut marti ca Romania va fi echilibrata daca va avea si optiuni de stanga in societatea civila, si ca privatizarea, libertatea pietei sau independenta justitiei sunt valorile majoritatii cetatenilor, mai greu fiindu-le celor care au fost stalinisti convinsi.
Reprezentantii societatii civile nu se asteapta la o solutionare rapida.Reprezentantii celor peste 20 de organizatii neguvernamentale, care formeaza coalitia "Opriti Codurile", au repurtat ieri o prima victorie:
Presedintele Traian Basescu a renuntat total la atacurile la adresa presei si a mogulilor. El apreciaza ca presa din Romania este libera si nu exista parghii ale statului care sa ingradeasca libertatea de exprimare.
La ora la care scriu aceste randuri, nu este clar cine va fi nominalizat pentru functia de premier: candidatul opozitiei, primarul Sibiului Klaus Iohannis, sau un candidat propus de PD-L, conform profilului facut public de presedintele Traian Basescu in interventia sa de miercuri seara.
La initiativa europarlamentarei PNL Renate Weber, subiectul se va discuta atat in Comisia de Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne (LIBE), cat si in sedintele grupurilor politice:
SenatorulPSD de SALAJ, GHEORGHE POP, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Portocaliii ne izbavesc de drepturi si libertati", pe care o puteti citi in continuare. 'Rasa portocalie este condusa de o grupare tip enclava. Rasa romanesca este condusa de aceeasi grupare tip enclava.
Social-democratul Mircea Geoana, presedintele Senatului, afirma ca in timp ce unii dintre colegii sai de partid doresc sa-i restrictioneze libertatea de exprimare, el nu se va opri din a spune adevarul despre situatia PSD.
Senatoarea Mihaela Popa a sustinut astazi, 7 februarie 2011, o conferinta de presa in care a prezentat proiectele de lege si finantarile obtinute pentru Iasi in 2010 (Filarmonica, soseaua de centura, Teatrul National, Aeroportul International Iasi, Mitropolia, unitati de invatamant, spitalul de Oncologie, etc) precum si masurile de relansare a economiei implementate de Guvern si sustinute de parlamentarii PDL.
Ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul, a declarat ieri, la Craiova, ca nu exista tensiuni intre cele doua guverne din cauza problemelor cauzate de comunitatea roma si ca este posibil ca aceste tensiuni sa fie create de cineva.
Claudiu Doltu, profesor la ASE, a dat un raspuns competent la intrebarea: De ce nu este bine sa se comaseze alegerile? Va rog sa contribuiti la alcatuirea unei liste de motive impotriva comasarii alegerilor si sa transmiteti ideile pe care le aveti intregului grup.
Nu sunt suficient de dur sa-l dau pe usa afara Crin Antonescu nu lasa fara raspuns afirmatiile lui Radu Campeanu la adresa sa si ii raspunde la fel de dur fostului lider al PNL.
El chiar crede ca, in Romania, a existat pericolul unei lovituri de stat. Si ca, prin contributia sa personala, acest grav derapaj a fost evitat.
google-analytics.com