Cautare

1329 de rezultate pentru "libertatea de a gandi" (3.29 secunde)
LIBERTATEA informeaza: ... Se anunta evenimente importante, de destin, pe care le poti strica, daca te vei lasa in voia propriilor frustrari si vei actiona pe baza acestora.
PD-L si-a lansat luni, in fata reprezentantilor societatii civile, aliatii de traditie ai dreptei democrat-liberale, Programul politic si programul de guvernare intitulat "Doctrina economica si sociala", in care propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a cerut miercuri, printr-o scrisoare adresata Comisiei Europene, sa se ia atitudine impotriva mesajelor si gesturilor agresive fata de ziaristi ale unor lideri europeni, oferindu-i drept exemplu pe Traian Basescu si Silvio Berlusconi.
Partidele si politicienii romani s-au grabit in 2008 - fiind an electoral - sa faca legi favorabile Bisericii Ortodoxe (BOR) si s-au ferit sa adopte legi care nu ar multumi BOR, constata Raportul anual al Departamentului de Stat american privind libertatea religioasa.
Secretarul de stat pentru afaceri europene din Franta, Pierre Lellouche, a declarat la France Info ca in ciuda banilor europeni pe care ii primeste, Bucurestiul nu actioneaza pentru integrarea romilor, estimand ca in aceste conditii Romania nu poate intra in spatiul Schengen.
Agerpres informeaza ca Ambasadorul SUA in Romania a afirmat ca Guvernul roman de dinainte de 1989 era intemeiat pe principiul ca intelepciunea ii apartine doar lui.
Senatorul Niculae BADALAU a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dimpotriva, societatea moderna a evoluat si s-a dezvoltat tocmai pentru ca astfel de comportamente au fost atenuate/diminuate/contracarate prin legi si norme sociale.
Cu ocazia Consiliului National al Federatiei Romane a Jurnalistilor MediaSind, a avut loc o dezbatere in Sala de conferinte a Societatii Romane de Televiziune.
Cornel Nistorescu (foto) publica in cotidianul.ro articolul intitulat "Moare cu Romania de gat!", pe care il puteti citi in continuare. 'Cand am auzit de amenintarile presei la adresa securitatii nationale, m-a pufnit rasul. O fi Traian Basescu enervat de felul in care se manifesta libertatea presei in Romania.
'Fireste, exista si exemplare normale, din punct de vedere fizic, printre ei. Ceea ce ii uneste pe toti, insa, este dorinta si placerea de a face prapad in jurul lor, printre oameni. ... De iesit, la inceput, parca, nu le iese nimic din prapadul pe care-l instaleaza in campul social.
"Prea multi vor ca Romania sa nu mai existe si atunci trebuie sa dispara libertatea de opinie". ... 'Nu exista si nici nu a existat in istoria trista a Romaniei o decizie atat de aberanta precum aceea de a considera presa un element de vulnerabilitate la adresa statului Romania.
Libertatea.ro:
Ziua Mondiala a Libertatii Presei se aniverseaza pe 3 mai avand in 2019 tema Media pentru democratie Ziua Mondiala a Libertatii Presei este dedicata, in 2019, temei Media pentru democratie:
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV.
Voi continua lupta impotriva lui Basescu Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, a transmis, pe blogul personal, duminica, un prim mesaj din spatele gratiilor. ... In plus, ma bucur in continuare de cele mai de pret libertati: libertatea de exprimare si libertatea de constiinta", isi incepe Voiculescu postarea.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata " Morala d-lui Andrei Plesu a atins un minim istoric", pe care o puteti citi in continuare. Potrivit aliniatului (2) al articolului 29 din Constitutia Romaniei, "Libertatea constiintei este garantata;
Azi, de dimineata intruna. ... A purtat pe ritmurile lui peste 200 de ani de istorie. Cand Franta triumfa, imnul rasuna din mii de piepturi. Pe un stadion sau pe campul de bataie. Din mii de piepturi rasuna imnul si cand Franta sangereaza.
vasiledancu.blogspot.ro / DESPRE CRIZELE SPIRITULUI SI UNIVERSITATEA (Continuare) Avem si o criza a intelectualului si a solutiei intelectuale. Si o criza a constiintei, o criza a culturii.
LIBERTATEA: Manuela Harabor face declaratii emotionante despre viata alaturi de fiul ei, diagnosticat cu autism: Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
google-analytics.com