Cautare

1329 de rezultate pentru "libertatea de a gandi" (2.66 secunde)
In acest episod puteti citi in continuare partea a treia a textului lui Osho intitulat: PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
Seful statului a anuntat ca nu va promulga Codurile daca ele vor fi adoptate in forma actuala, aducand atingere libertatii presei.Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca sustine libertatea absoluta a presei si ca, daca prin noile reglementari se va pune problema "sechestrarii unei televiziuni sau a unui ziar", va trimite legea inapoi in parlament."Nu am vazut despre ce e vorba, inteleg ca e o reactie la presa, ca se incearca incriminarea.
Romania se afla pe locul 60 din 141 de tari in topul Forbes privind cele mai atractive economii din perspectiva mediului de afaceri, cu o pozitie mai jos decat Botswana si surclasata de Ungaria sau Bulgaria, economia romaneasca inregistrand scorurile cele mai slabe la regimul fiscal si inovatie.
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
LIBERTATEA : ... Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta. Teo Trandafir a fost insotita, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamna de Maia.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata " Libertatea de expresie si de informare in Europa ", pe care o puteti citi in continuare. Libertatea de expresie si de informare si libertatea mijloacelor de comunicare in masa sunt esentiale pentru existenta unei democratii veritabile si pentru procesele democratice.
Are prioritate LIBERTATEA presei sau simbolurile RELIGIOASE? ... Eu nu as apara ca libertate de expresie ceea ce au publicat jurnalistii francezi si conduita editoriala a publicatiei - Jurnalistii francezi au fortat nota intr-un mod cu care eu ca jurnalist nu sunt de acord.
RESPECT pentru libertatea religioasa a altora. Mesajul de solidaritate JE SUIS CHARLIE, combatut pe retelele de socializare de contra-curentul JE NE SUIS PAS CHARLIE Atacul sangeros asupra redactiei revistei satirice Charlie Hebdo a produs in retelele de socializare o manifestatie spontana de solidaritate cu ziaristii francezi.
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
Libertatea.ro:
Am vorbit cu cineva astazi, despre ce inseamna a avea o relatie de iubire. Despre a avea o relatie in care vrem sa fim. Am vorbit despre o relatie cu o persoana de sex opus. De ce am vorbit despre asta?
Desi a promis in campania electorala ca se va gandi serios sa renunte la titlul de “cel mai tare vanator al tarii“, Adrian Nastase nu a reusit sa reziste tentatiei de a se afla in grupul invitatilor lui Ion Tiriac la o vanatoare de pomina.
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Tinerii au pornit, sambata dupa-amiaza, plini de speranta spre centrul Baniei. Au protestat impotriva acordului ACTA cu masti, pancarte si mesaje sugestive, asa cum au facut oameni din toata Europa in ziua de 11 februarie.
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... Statul roman a fost totusi criticat uneori pentru ca ar privilegia sistematic - in plan administrativ si al finantarii - Biserica Ortodoxa Romana.
Are prioritate LIBERTATEA presei sau simbolurile RELIGIOASE? ... • S-a vorbit mult despre libertatea de expresie, despre unde incepe si unde se opreste. ... In democratie, atunci cand noi consideram ca ceva e de prost gust, schimbam canalul, nu mai citim respectivul ziar, nu punem mana pe arma.
google-analytics.com