Cautare

407 de rezultate pentru "leucemie mieloida cronica" (3.10 secunde)
Laura Cernahoschi publica pe VoxPublika articolul "Cronica unui esec anuntat: proteste si motiune degeaba", pe care il puteti citi in continuare.
Dragos Moldovan publica in Cronica Romana articolul "Cand ridicolul detine majoritatea absoluta". 'De o buna bucata de vreme incoace, Roberta Anastase si Victor Ponta au ceva de impartit.
Iulian Badea publica in Cronica Romana articolul "Omisiuni intentionate", pe care il puteti citi in continuare. Sustinerea neconditionata a Uniunii Social Liberale, accentele mesianice pe care o parte importanta a mass-media, chipurile independenta, le pune pe aceasta alianta reprezinta o mare diversiune.
Ea este generata de incultura Presedintelui Traian Basescu, de incapacitatea sa cronica de a intelege mecanismele, principiile si valorile democratiei.
Dizidenta lui Mircea Geoana in PSD Cronica Romana publica articolul "Opozitia, macinata de orgolii si nemultumiri", pe care il puteti citi in continuare.
Dragos Moldovan publica in Cronica Romana articolul "O infrangere transformata in victorie", pe care il puteti citi in continuare. Motiunea de Cenzura initiata de Uniunea Social Liberala, impotriva Codului Muncii a picat, insa alianta proguvernamentala a pierdut.
Or, cronica americana pare sa spuna ca nimic nu este mai important decat fapta publica, incluzand aici si reflexul public al persoanei intime, asa cum apare el in zvonuri si barfe, adica asa cum se reflecta el in constiinta comunitatii.
Cronica romana informeaza: Previzibilul scenariu Revolta unor asa-zisi analisti, care se vantura de dimineata pana seara prin fata camerelor de luat vederi, fata de abuzurile si fraudele regimului Basescu este pana la un punct laudabila.
Cronica Romana analizeaza activitatea USL la trei luni de la infiintare, intr-un articol intitulat "Prestatie dezamagitoare" (autor: Dragos Moldovan), pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica pe care o puteti citi in continuare: Cronica unei demisii fortate.
Cronica Romana informeaza: Incepe lupta pentru sefia Avocatului Poporului. Mandatul actualului Avocat al Poporului (AP), Ioan Muraru, a expirat in principiu pe 15 mai 2011, insa, potrivit legislatiei, dureaza pana la depunerea juramantului de catre noul Avocat al Poporului.
Cronica Romana informeaza: Opozitia, in faza argumentelor neconvingatoare (Autor: Dragos Moldovan). Uniunea Social Liberala a cedat prim-planul pe scena mass-media Partidului Democrat Liberal.
Cronica Romana informeaza: Jocul periculos al (de)legitimarii primarilor Coalitia proguvernamentala a reusit sa-si impuna punctul de vedere in Camera Deputatilor - primarii alesi intr-un singur tur de scrutin.
Cronica Romana informeaza : Vanzatorii de iluzii (Autor: Iulian BADEA ) Decidentii continua sa vanda iluzii. Sa mimeze ingrijorarea fata de soarta milioanelor de romani si sa sustina cu un tupeu urias ca acceptarea austeritatii este o datorie a fiecaruia dintre noi.
Cronica Romana informeaza : Consecintele dublului limbaj (Autor: Iulian BADEA ) Campania electorala din 2008 a inundat, ca de fiecare data, Romania in promisiuni electo¬rale.
Cronica Romana informeaza: "Argumentul" abuzurilor (Autor: Iulian Badea ) Pedelistii resping categoric varianta trecerii in Opozitie dupa alegerile locale si parlamentare din 2012.
Cronica Romana informeaza: "Argumentul" obedientei totale(Autor: Iulian Badea ) Emil Boc se afla la Palatul Victoria de doi ani si opt luni.
Cronica Romana informeaza:
Cronica Romana informeaza:
Daca aceasta boala a tradarii devine cronica si se transforma in fenomen, atunci, pentru USL, dezastrul va fi total.
google-analytics.com