Cautare

407 de rezultate pentru "leucemie mieloida cronica" (2.69 secunde)
- eczema, o afectiune cronica caracterizata prin tegumente ingrosate si crustoase. Cand este localizata la nivelul membrului superior, poate fi confundata cu onicomocoza - psoriazisul, o afectiune cronica de natura imuna, caracterizata de leziuni albicioase si rosiatice, piele lucioasa care se descuameaza cu usurinta.
INS, Ancheta asupra calitatii vietii (ACAV) Persoanele de 16 ani si peste care sufera de o boala cronica sau de invaliditate sunt in proportie de 19,2%, femeile fiind din nou majoritare in aceasta categorie (61,6%).
In ziarul "Cronica Romana" a aparut primul episod dintr-un serial intitulat "Sarabanda lichelelor", pe care il puteti citi in continuare.
Cronica Romana informeaza: ... In realitate, Educatia si Sanatatea sunt profund afectate de o subfinantare cronica dar si de un management politic tot mai gaunos, in interes de partid, de peste 20 de ani.
Cronica Romana informeaza: ... Poporul roman trece printr-o criza de identitate si printr-o depresie cronica depresie caracterizata de o lipsa de incredere in fortele proprii.
Cronica Romana:
Totul a pornit in urma cu aproape doua luni, cand Mihai Gainusa a scris pe pagina sa de Facebook faptul ca "Un nemernic de la Prima TV a otravit ieri toata suflarea din acvariul Cusurgiilor", facand aluzie indirect la colegii de la emisiunea de acum concurenta, "Cronica Carcotasilor", al carui producator este Serban.
Nimic nu ar fi mai nepotrivit acum decat sa imi indemn condeiul intr-un text cu pretentia de cronica de spectacol. ... Am spus ca n-am sa fac o cronica de spectacol si n-am sa fac.
Cronica Carcotasilor, Cireasa de pe tort si filmul de animatie Alvin si veveritele Prima zi de Craciun • 19.30. ... Editia finala a acestui sezon din Cronica Carcotasilor, cu bebeluse in costume de Craciunite si colinde interpretate de trupa Jukebox.
De asemenea, multumesc distinsei scriitoare Cezarina Adamescu pentru cronica scrisa despre acest volum si intitulata Un vis de nemurire, cronica prezenta in volumul sau INTALNIRI ITINERANTE, critica eseistica, Editura InfoRapArt, Galati, 2016.
Cronica evenimentului a aparut pe site-ul IN PANA LUI BOBOC. Puteti citi in continuare aceasta cronica, realizata de catre Cornel Marinescu.
Stari terminale ale unor boli cu evolutie cronica: - insuficienta pulmonara cronica, - insuficienta cardiaca congestiva decompensata, - boli canceroase in stadiu terminal, - ciroza hepatica decompensata.
In 2012, Societatea Romana de Pneumologie, a desfasurat in 80 de centre "Programul National de Educatie si Evaluare in Astm Bronsic si Bronhopneumopatie Obstructiva Cronica", timp de 4 luni.
serviciile publice sufera de o lipsa cronica a investițiilor. ... Toate aceste realitați trebuie schimbate fundamental, iar pentru aceasta subfinanțarea cronica a sistemului trebuie sa inceteze.
Psoriazisul este o boala cronica inflamatoare a pielii, ale carei cauze sunt necunoscute. Exista o oarecare tendinta a dezvoltarii acestei afectiuni pe baza genelor mostenite, dar nu este contagioasa.
Dar aproximativ 40% raman purtatori de VHB si, mai devreme sau mai tarziu, vor dezvolta hepatita cronica, ciroza hepatica si/sau cancer hepatic".
potasiu, sodiu, calciu, fier si magneziu. Afectiuni pe care le trateaza: sindrom metabolic aciditate gastrica gastro-duodenita cronica colecistita cronica dischinezie biliara Helicobacter pylori dureri gastrice.
serviciile publice sufera de o lipsa cronica a investitiilor. ... Toate aceste realitati trebuie schimbate fundamental, iar pentru aceasta subfinantarea cronica a sistemului trebuie sa inceteze.
Poliartrita reumatoida (reumatismul inflamator) Este o suferinta inflamatorie cronica recurenta, caracterizata in principal de afectarea articulara, cu inflamatie cronica, care la inceput e infiltrativa, din aproape in aproape, si proliferativa (tesutul se mareste) a sinovialei.
Atunci cand exista predispozitie genetica, ingerarea unor cantitati chiar si neinsemnate de alimente care contin gluten declanseaza o reactie imuna in intestinul subtire, cauzand o inflamatie cronica.
google-analytics.com