Cautare

407 de rezultate pentru "leucemie mieloida cronica" (2.93 secunde)
Aproximativ 7% dintre romani sufera de boala cronica de rinichi (Autoare: Magda Marincovici) - Boala cronica de rinichi este subdiagnosticata, motiv pentru care este necesar un program de screening pentru depistarea acestei afectiuni in stadii incipiente, spune prof.
BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica) este o boala de plamani care afecteaza 300 milioane de oameni din intreaga lume si cauzeaza anual moartea a peste trei milioane de oameni.
Alexandra Manaila si Nicoleta Stoica-Csobuka, Radio Romania International Ziua 2, marti 11 octombrie 12.30-13.00 Leucemia mieloida cronica, boala un succes al terapiei inovatoare ataca pe nepregatite Speakeri:
Acesta suferea de leucemie. ... Fostul director al SRI suferea de leucemie. Timofte a fost, din 1990, presedinte al CFSN si CPUN Roman, Neamt, iar in perioada 1990 - 2000 a fost senator PDSR.
Emily este bine sanatoasa, nu a inregistrat recidive dupa 11 luni de la administrarea limfocitelor T modificate genetic care tintesc acest tip de cancer, se spune intr-un comunicat al Universitatii din Pennsylvania, unde a fost pusa la punct aceasta tehnica medicala, destinata initial tratamentului adultilor suferizi de un alt tip de leucemie.
Eu ii felicit pentru initiativa, dar am luptat si eu in felul meu, in urma aprobarii s-au operat in tara peste 40 de copii bolnavi de leucemie. ... Am mai ajutat personal mai multi copii bolnavi de leucemie, fara sa fac prea mult caz public din gestul meu.
stare de oboseala cronica infectii repetate scadere in greutate inflamarea unuia sau mai multor ganglioni Persoanele ce manifesta aceasta simptomatologie trebuie sa se prezinte la medic.
Limfedemul reprezinta o boala cronica ce consta in umflarea anormala a tesuturilor superficiale ale membrelor. ... Fiind o boala cronica pacientii trebuie sa-si ingrijeasca simptomele pe toata durata vietii.Cele mai frecvente complicatii ale limfedemului sunt cele cutanate.
In salina se pot trata o serie de afectiuni printre care astm bronsic, infectii respiratorii, bronsita astmatiforma, traheobronsita cronica, rinita cronica, sinuzita, silicoza (grad I si II), amigdalita cronica, insuficienta respiratorie restrictiva, diverse tipuri de alergii, nevroza, starea de oboseala cronica.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica. ... De altfel, vineri, reprezentantii Prima TV au declarat ca emisiunea "Cronica Carcotasilor" se va relua in 2 noiembrie la Prima TV, dupa doua saptamani de pauza.
Cronica Romana : ... Si totusi, "Cronica Romana" apare intr-o noua editie. ... Intr-o asemenea imprejurare reapare, altfel, "Cronica Romana".
Desi au trecut 10 ani de atunci, 'Bebelusa' Roxana nu a uitat ca seful ei de la 'Cronica Carcotasilor' a dat-o afara din cauza pozelor deocheate aparute in presa Roxana Girnita a trecut printr-o perioada grea in urma cu 10 ani, cand a fost victima unei razbunari de zile mari.
Aceste boli sau sechelaritate mare, adica pot da afectare cronica. ... Pentru ca, in spatele acestei suspiciuni, se poate ascunde o boala terminala sau cu potential de boala cronica renala. ... - Adolescentul cu boala cronica de rinichi, ce perspective are ca adult?
Psoriazisul, a 5-a cea mai importanta boala cronica netransmisibila Peste 2% din populatia Romaniei sufera de psoriazis, care este mai mult decat o boala de piele, cu comorbiditati multiple si implicatii severe la nivel psihosocial, profesional si economic.
Unul dintre aceste medicamente a reusit sa prelungeasca durata de viata a bolnavilor de leucemie limfoida cronica, forma rezistenta la chimioterapie combinata cu anticorpi, tratament standard, administrat in cazul acestui cancer al sangelui.
Afectiuni tratate cu Argila Albastra de Raciu Afectiuni ale prostatei, abces, adenom, inflamatie Sinuzita Ochi inlacrimati, conjunctivita, cataracta, blefarita Cuperoze, vaginite, colpite, rectite, parazitoze intestinale Plagi (infectate si cangrenoase), furuncului, dermatoze, psoriazis, eczeme Reglarea tensiunii arteriale Cancer, leucemie Ficat, vezica biliara (icter, ciroza, colici hepatice, tumori) Infectii urinare, litiaza renala Gingivite, afte bucale, paradontoze, dureri de dinti Gastro-duodenita si ulcer gastro-duodenal Dureri articulare, reumatism articular, guta Cura interna cu granule:
Cele mai comune tipuri sunt cele de cancer la plamani, prostata, sani, ovare, vezica urinara, rinichi, pancreas, dar si leucemie.
de ani multi, serviciile publice din Romania sufera de o lipsa cronica a investitiilor. ... Subfinantarea cronica a sistemului trebuie sa inceteze si e nevoie de o reasezare pe baze financiare solide si sustenabile. ... Subfinantarea cronica este doar una dintre ele.
- Cistita cronica este si ea o complicatie periculoasa? - Cistita cronica ar trebui deosebita in doua entitati. ... Societatea de urologie care se ocupa de studiul ei a propus schimbarea denumirii in durere vezicala cronica.
In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Carcotasului", un pamflet la adresa politicienilor vremii. Patru ani mai tarziu, Huidu a intrat si in televiziune in calitate de prezentator, iar in 2000 "Cronica Carcotasului" a debutat pe micile ecrane, la Prima TV.
google-analytics.com