Cautare

4781 de rezultate pentru "legea 112" (6.76 secunde)
O parte dintre directorii institutiilor deconcentrate judetene ar putea reveni in posturile de conducere daca legea care aproba Ordonanta nr. ... Legea trimisa de parlament spre promulgare prevedere o serie de schimbari in textul Ordonantei nr.
Este vorba de legea salarizarii, de legea eficientizarii cheltuielilor publice si restructurarea agentiilor, cam atat.
Pedelistii si prefectul de Dolj Eugen Georgescu spun ca bat campii si ca interpreteaza legea dupa cum le convine lor. ... Legea nr. 215/2001 si Legea nr. ... Potrivit articolului 15 alineatul 2 din Legea nr.
Pedelistii si prefectul de Dolj Eugen Georgescu spun ca bat campii si ca interpreteaza legea dupa cum le convine lor. ... Legea nr. 215/2001 si Legea nr. ... Potrivit articolului 15 alineatul 2 din Legea nr.
Scena politica fierbe dupa scandalul votului din Camera Deputatilor pe Legea pensiilor.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) solicita presedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea recent votata privind pensiile datorita modului in care acest act normativ a fost adoptat de Parlamentul Romaniei. IPP cere presedintelui sa retrimita Legea pensiilor la Parlament pentru a fi revotata.
Gestul presedintelui de a intoarce in Parlament Legea pensiilor ridica semne de intrebare in randul Opozitiei. "Nu ma asteptam ca presedintele Traian Basescu sa nu promulge Legea pensiilor", spune senatorul PSD Miron Mitrea.
PSD si PNL au reusit astazi in Senat sa pareze intentiile parlamentarilor puterii de a face din legea pensiilor o urgenta pe care sa o vada trecuta la Camera Deputatilor intr-o saptamana. ... blocaj pe toata legea Frontul a fost deschis de PSD.
Problema este ce masuri luam in perioada urmatoare, pentru ca noi trebuie sa respectam legea responsabilitatii fiscale. ... A decis si, in consecinta, noi suntem executivul si va trebui sa punem in aplicare legea aprobata in parlament", a explicat ministrul.
Ziarul Financiar publica un articol despre stupoarea care a pus ieri stapanire pe Camera Deputatilor dupa votul dat pe cele doua legi - legea de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei.
Presedintele Traian Basescu a promulgat ieri legea privind unele masuri pentru accelerarea solutionarii proceselor, cunoscuta ca legea "micii reforme" ... Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat, saptamana trecuta, legea privind accelerarea proceselor in justitie.
Birourile Permanente reunite au decis, astazi, ca Guvernul sa-si angajeze raspunderea pe Legea Educatiei. ... Premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Parlamentului, unde Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea Educatiei.
Legea este o initiativa a sapte senatori PNL, care au promovat-o pe baza unui proiect aflat in lucru de pe vremea guvernului Tariceanu. "PNL va vota legea pentru ca este un act normativ lucrat in Ministerul Mediului in guvernarea Tariceanu.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. Tot atunci, liderul PDL anunta intentia Guvernului de a trimite, astazi, legea in Parlament. "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
'Subiectul legat de Mircea Geoana este unul "aparut artificial", considera presedintele PSD, Victor Ponta, care a spus, vineri, la Galati, ca discutiile pe aceasta tema au pus pe plan secund dezbateri pe teme legislative, precum indemnizatia pentru cresterea copilului, legea educatiei sau cea a bugetului de stat.
Din totalul celor 6 amendamente aprobate, 5 se refera la Legea cadru de salarizare, iar un amendament la legea de aplicare, informeaza Guvernul. ... Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca formatiunea sa a depus amendamente la Legea salarizarii unitare a personalului bugetar.
Am avut o discutie cu Boc si am convenit sa blocam legea lui Giurgiu in Senat Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a avut marti o discutie cu premierul Emil Boc in care au convenit ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie "blocata" in Senat.
Legea asistentei sociale, scoasa de pe ordinea de zi a Senatului Senatorii au aprobat astazi, 14 septembrie 2011, scoaterea punctului referitor la legea asistentei sociale de pe ordinea de zi a plenului Senatului.
Suta la suta ca nu vom vota legea privind votul prin corespondenta Parlamentarii UDMR nu vor vota pentru legea votului prin corespondenta, pentru ca nu ofera suficiente garantii privind corectitudinea acestui sistem, a anuntat, Luni, liderul de grup al deputatilor Uniunii, Mate Andras.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
google-analytics.com