Cautare

4781 de rezultate pentru "legea 112" (2.92 secunde)
- STS care a livrat din sistemul 112 pe care il gestioneaza coordonatele inexacte (incomplete) ale locatiei supravietuitorilor si care, ulterior, a aruncat cu lasitate vina pe operatorii de telefonie mobila, refuzand sa spuna ca SRI controleaza datele operatorilor in privinta localizarii si interceptarioi;
Legea lustratiei i-ar putea lasa pe tusa politicii si administratiei romanesti pe multi dintre cei care ocupa in prezent demnitati si functii publice.
Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea salarizarii unitare si Legea privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice si respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeana si Fondul Monetar International.
Parlamentul va decide daca va fi sau nu cvorum la referendum CCR nu tine cont de organismele Comisiei Europene Decizia CCR privind un proiect de lege referitor la modificarea unui articol din legea referendumului nu poate obliga Parlamentul sa voteze un cvorum de participare la scrutin.
Este vorba de legea care statueaza un prag de participare la referendum de 30%, dar totodata prevede (asa a decis CCR in 26 iunie a.c.) ca "dispozitiile acestei legi intra in vigoare la un an de la data publicarii in Monitorul Oficial".
Legea privind constituirea si functionarea fondului de garantare pentru pensiile private ar putea fi adoptata in 2009, cu scopul de a proteja drepturile participantilor, a declarat, miercuri, presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea.
Toate aceste documente imi sunt necesare pentru intocmirea proiectului 'Instalarea tinerilor fermieri', masura 112". In ciuda argumentelor legale pe care le-a adus functionarilor nu a fost chip sa-i induplece sa respecte legea. ... Potrivit articolului zece din Legea arendei nr.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca legea PC face dreptate atat chiriatilor, cat ti proprietarilor, dar conservatorii sunt deschiti la dialog pentru modificarea ei doar cu cei care ii reprezinta pe chiriati ti propriretari.
Potrivit dispeceratelor, constantenii au apelat serviciul 112, in luna iunie, de 16. ... Exista insa si un numar mare de apeluri nejustificate facute la numarul 112, in special din pricina celor care doresc scutiri medicale date de medicii SMURD sau de la ambulanta.
Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau au fost mobilizate dupa ce ISU a fost anuntat la 112 ca un elicoptermilitar s-ar fi prabusit intr-o localitate din judet, afirma purtatorul de cuvant al ISU, precizand ca nu are alte informatii si ca echipajele sunt pe drum.
112) se refera la stabilirea tinerilor fermieri in mediul rural.
Urmeaza sa fie lansate Masurile 121 (Modernizarea exploatatiilor agricole) si 123 (Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere), precum si cea de-a doua sesiune pentru Masurile 112 (Instalarea tinerilor fermieri) si 141 (Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenta)", a declarat Octavian Rudareanu, consilier Directia Promovare, Comunicare si Relatii Mass-Media din cadrul Centrului Regional 4 S-V Oltenia al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD.
"Localizarea locului evenimentului in Sistemul 112, s-a realizat potrivit prevederilor legale, pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata cu primirea primului apel la 112, respectiv la nivelul sectorului celulei din care a fost generat acesta si a fost pusa la dispozitia institutiilor care au participat la operatiunea de cautare si salvare", se arata intr-un comunicat transmis de Biroul de presa al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS).
Persoanele suferinde de epilepsie, inscrise intr-un program special al 112 (Autor:
Unul dintre medicii din aeronava a reusi sa sune la 112, la ora 16.16, anuntand incidentul.
(rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112! ... - T - Time (Timp) - Daca remarci oricare dintre aceste semne, suna IMEDIAT la 112! ... Suna de urgenta la 112!
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt.
social-democratii sustineau ca Traian Basescu a incalcat grav legea fundamentala inca din prima zi a mandatului sau la Palatul Cotroceni. ... In avizul dat pe 17 aprilie, Curtea Constitutionala s-a exprimat impotriva suspendarii, argumentand ca faptele incriminate nu au incalcat legea fundamentala.
Am incercat sa discutam cu ei si sa incercam sa introducem acest lucru in Legea produselor agro-alimentare, asa-zisul Cod de bune practici in domeniul alimentatiei. ... Este, cum zic unii, Legea ‘Surdu‘. Camerele agricole, legea aceasta trebuia sa apara inca din 1990, cand eram ministrul Agriculturii.
Presedintele Traian Basescu nu va promulga Legea votului uninominal pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, astepatnd ca poporul sa- si exprime optiunea la referendum. Seful statului a aratat luni seara ca are posibilitatea de a nu promulga legea pana la desfasurarea consultarii populare.
google-analytics.com