Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia oprea" (2.93 secunde)
Nicolaescu si-a exprimat increderea ca atat Cozmin Gusa, cat si Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu isi vor respecta declaratiile facute recent, conform carora vor continua sa sustina programul de guvernare al Aliantei D.A.
Parlamentara Lavinia Sandru poate candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor, dupa ce sambata seara judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis recursul acesteai la o decizie a Tribunalului Bucuresti.
Tripleta de politicieni care a divortat cu scandal de PD, Cozmin Gusa, Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu, toti trei deputati, si-a facut un partid propriu. ... Presedintele noii formatiuni este, evident, Cozmin Gusa, iar vicepresedinti sunt Lavinia Sandru si Aurelian Pavelescu.
Sambata, liderul PIN a participat la nunta colegei sale de partid, Lavinia Sandru, care s-a casatorit cu Darius Valcov, Gusa si sotia sa fiind chiar nasii tinerei perechi. ... In toiul petrecerii, Gusa si-a adus aminte de Basescu, pe care Lavinia il invitase la nunta, dar fost tratata cu refuz.
ßi deputatul PIN Lavinia ßandru a trimis o scrisoare conducerii Parlamentului prin care a criticat "comportamentul anticonstitutional" al senatorului UDMR, aratand ca sanctionarea acestuia "devine cu atat mai imperativa" cu cat acesta a afirmat in ultimele aparitii publice ca "nu reprezinta Romania la APCE".
Sprijin de la PIN Lavinia ßandru, deputat al Partidului Initiativa Nationala, a declarat tot ieri ca parlamentarii ar trebui sa fie preocupati de independenta lor, iar nu de obtinerea unor privilegii precum pensii sau indemnizatii tranzitorii.
Deputata independenta si vicepresedinta Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca i-a solicitat ministrului de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, prin intermediul unei interpelari, sa explice care sunt consecintele demersului lui Gyorgy Frunda la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei.
PRM Galati a raaspuns in termeni extrem de violenti la atacurile aduse de Lavinia Sandru, membru al PIN, care a anuntat caa detine documente ce dovedesc faptul caa seful peremistilor, Vadim Tudor, a "turnat" pentru fosta Securitate.
Totodata, presedintele PRM a anuntat vineri ca a dat-o in judecata pe Lavinia Sandru, vicepresedinte PIN, pentru "minciunile si aberatiile" la adresa sa, cerand daune morale de 2 milioane RON.
Liderii PIN, Lavinia ßandru si Cozmin Gusa, sustin ca intre reprezentantii CNSAS si cei ai partidelor politice exista negocieri subterane pentru a "spala" trecutul anumitor politicieni privind colaborarea cu fosta Securitate.
Liderul PIN Lavinia Sandru a afirmat intr-o conferinta de presa ca cel mai recent "biletel" al sefului statului arata ca Romania este condusa de doi ani de un guvern bicefal - Guvernul Tariceanu si Guvernul Basescu.
Coordonatorul Politiei pentru Referendum va fi Lavinia Sandru. ... N-au iesit din scena nici Basescu, nici Tariceanu - autorii plangerii cu privire la fraudarea alegerilor", a declarat Lavinia Sandru.
Dupa parerea noastra, Romania nu a stiut sa negocieze, negocirea fiind una cat se poate de proasta", a declarat vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru.
Lista celor 35 de candidati PIN care vor participa la scrutinul pentru Parlamentul European este deschisa de catre deputatul Lavinia Sandru, care a obtinut punctajul maxim la concursul organizat de partid, se arata intr-un comunicat de presa.
Cele 25 de femei au sesizat CNCD, dupa ce Gigi Becali, seful PNG, a participat, alaturi de deputatul Lavinia Sandru, la o emisiune a postului Realitatea TV, unde acesta ar fi facut remarci nepotrivite la adresa femeilor.
Implicare maxima La capitolul implicare, in aceasta saptamana a excelat Partidul Initiativa Nationala care, prin vicepresedintele Lavinia Sandru care a vizitat miercuri Galatiul, a aratat noua serie de politicieni tineri PIN care ar putea sa schimbe radical imaginea mai putin placuta pe care si-a format-o Romania in cadrul Uniunii Europe.
El a precizat ca atributiile care revin presedintelui partidului vor fi preluate, pana la alegerile din 15 decembrie, atat de actualul vicepresedinte al PIN, Lavinia Sandru, cat si de secretarul general al partidului, Valeriu Bordei.
Anuntul a fost facut de vicepresedintele PIN Lavinia Sandru care a mai mentionat ca detaliile acestei decizii urmeaza sa fie prezentate intr-o conferinta de presa.
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau.
google-analytics.com