Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia oprea" (8.35 secunde)
În ultimii ani, Semrom a facut un salt economic spectaculos, trecând la extinderea domeniului de activitate, dupa cum a precizat Lavinia Prasacu, directorul comercial al Semrom SA.
În ultimii ani, Semrom a facut un salt economic spectaculos, trecând la extinderea domeniului de activitate, dupa cum a precizat Lavinia Prasacu, directorul comercial al Semrom SA.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. ... In urma accidentului, Lavinia Bososchi, aflata pe scaunul din dreapta, a decedat pe loc.
Impresii despre Gura Portitei Lavinia spune ca Gura Portitei este o destinatie care combina salbaticia cu beneficiile modernitatii. ... Gasesti sentimentul acela de libertate si salbaticie la mare cautare in zilele noastre si pe la Corbu sau Vadu, povesteste Lavinia Bughiu.
Asa s-ar putea rezuma ce traieate Lavinia Pirva (34 de ani) acum, in asteptarea primului sau copil, care urmeaza sa vina pe lume la inceputul verii. ... Draga Lavinia, cum este aceasta perioada de sarcina pentru tine, cum te simti?
Asa este cel al fostei mari gimnaste Lavinia Milosovici, actualmente de profesie mamica. ... S-a nimerit ca tocmai una din emisiunile care-mi sunt total antipatice la televizor sa o ajute pe Lavinia.
Traian Basescu, Emil Boc, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lasylo Borbelz, Marko Bela, Cristian David, Crin Antonescu, Mihai Voicu, Adrian Cioroianu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Ovidiu Silaghi, Ilie Sarbu, Cristian Diaconescu, Marius Oprea, Ion Iliescu.
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru se va adresa Cancelariei prim-ministrului pentru a propune modificarea Legii CNSAS astfel incat, indiferent de decizia consiliului, toti politicienii care au angajament la Securitate sa fie obligati sa-si publice dosarul, daca vor sa ramana in viata publica si politica.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Tudor, Vasile Blaga, Mircea Geoana, Cristian Diaconescu, Lavinia Sandru, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Viorel Hrebenciuc, sunt printre parlamentarii care, intre 2006-2008, au votat cel mai putin in plen.
Cu toate ca societatea, al carei administrator este un oarecare Emil Oprea, era cu totul necunoscuta din punctul de vedere al marilor actori ai economiei constantene, Stefan Mihu, directorul AFP Constanta, Stefan Branza, adjunctul acestuia, si sefii de servicii din cadrul aceleiasi institutii - Marian Manta si Gheorghe Nicut Tanasescu- au semnat fara sa clipeasca fisele de risc pe baza carora patronul Price Steel a reusit sa incaseze de la casieria Fiscului constantean aproape 5 milioane de dolari, bazandu-se si pe o prevedere legislativa extrem de dubioasa care permitea rambursarea TVA-ului aferent exporturilor doar pe baza simplei solicitari scrise si a unor acte doveditoare destul de "subtiri" depuse de exportator, controlul fiscal al veridicitatii acestor exporturi urmand a se realiza ulterior incasarii banilor.
Buzatu a inlocuit in scrisoare numele lui Nicolae Ceausescu cu Mario Oprea, actualul presedinte al PNL Dolj, si numele Elenei Ceausescu cu Dan Mogos, un apropiat al lui Oprea. "S-a instituit un dezgustator si foarte nociv cult al personalitatii", se afirma in scrisoarea catre Mario Oprea.
La dezbateri au participat reprezentantii Guvernului, consilierii Marius Oprea si Stejarel Olaru. ... Imi este teama ca Securitatea a mai castigat o batalie", a declarat, parasind dezbaterile, consilierul guvernamental Marius Oprea. ... Oprea nu a exclus posibilitatea ca Guvernul sa vina cu un nou act normativ in acest domeniu.
Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru (foto), a anuntat ca astazi Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL ar putea decide ruperea Aliantei PNL-PD la nivelul judetului Vrancea pe motiv ca repunerea in functie a pesedistului Marian Oprisan este sustinuta de prefectul PD, Ion Oprea.
La randul sau, consilierul personal al premierului, Marius Oprea, a declarat in exclusivitate pentru Mediafax ca acest caz este o diversiune a Serviciilor secrete, cu acordul sefului statului. ... Il voi sfatui pe premier sa ceara o expertiza grafologica autorizata, in situatia in care el va aparea", a spus Oprea.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat convins duminica, la Chitila, ca, la 1 iunie, liberalii vor castiga alegerile, anuntandu-si sustinerea pentru actualul primar, Emilian Oprea, si pentru proiectele acestuia privind soseaua de centura, parcul dendrologic si piscina olimpica.
Deputatul PSD Gabriel Oprea a vandut in 2007 doua terenuri in Pipera - Voluntari, avand o suprafata totala de 5000 mp, contra sumei de 2,5 milioane euro, bani cu care si-a achitat creditele bancare si si-a cumparat un autoturism Mercedes-Benz, fabricat in 2007.
Oprea Nita, presedintele fondator al acestui partid regreta enorm ziua cand a acceptat ca Anghel sa aiba mana libera in pregatirea alegerilor locale. ... Oprea Nita, presedintele fondator al PNDC spune insa ca ar fi de acord cu o alianta, dar orice fuziune iese din discutie.
Vicepresedintele PSD Ion Stan a declarat luni ca BPN al PSD nu va da nicio sanctiune impotriva ministrului Oprea, el apreciind ca acesta si-a respectat prerogativele de ministru in ceea ce priveste numirile in functie a secretarilor de stat, premierul Boc fiind cel care nu trebuia sa semneze HG.
UNPR va juca si el pe cartea nationalismului desuet, mai ales gratie figurilor de militari in rezerva din prima linie, in frunte cu deputatul general cu patru stele, Gabriel Oprea si cu generalul care n-a facut armata Ontanu. Intr-un comunicat dat presei, Oprea afirma:
google-analytics.com