Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia oprea" (3.00 secunde)
Intrebat daca a fost deranjat de pozitia exprimata de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, Marko a afirmat ca este decizia lui ce atitudine adopta fata de respectarea majoritatii.
Istoricul Marius Oprea afirma, intr-un interviu acordat pentru Romania Libera, ca nu exista nici un domeniu care sa nu fie afectat de influenta "sistemului", adica de vechea retea extrem de eficienta a fostilor activisti si securisti, "continuata astazi" de odraslele lor.
"Gabriel Oprea a amenintat-o pe Roberta Anastase. ... Oamenii din partidul generalului-ministru Gabriel Oprea vor sa ocupe functii din viitoarea sesiune legislativa in conducerile Camerei Deputatilor si Senatului si sa obtina presedintia a cel putin doua comisii din forul legislativ.
In ciuda faptului ca detine pozitii cheie in Guvern, in Parlament si chiar in administratia publica, asa-zisul partid de stransura al domnlui Gabriel Oprea nu izbuteste in niciun chip sa atraga de partea sa mai mult de 1 la suta dintre cetatenii Romaniei.
Gabriel Oprea: UNPR va da un vot de incredere Guvernului Ponta Fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, a declarat, vineri seara, intr-o interventie telefonica la un post TV, ca UNPR a votat intotdeauna pentru stabilitate, deci va vota Guvernul Ponta.
Gabriel Oprea - "18.550 sectii de votare in tara si 294 in strainatate.
Balamaua indispensabilului Oprea scartaie!
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a fost acuzat ieri de fostul presedinte PNL al organizatiei Seaca de Câmp, Marcel Barbu, actual membru al PLD, ca i-a sugerat sa dea mita pentru a fi angajat într-un post de la Agentia de Plati si Interventii în Agricultura (APIA), condusa de liberalul Silviu Dragancea.
In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE.
Laura Vizireanu Sursa foto Facebook UPDATE ORA 19.13 Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru a participa la misiunea de cautare, scrie Mediafax.
Octavian STIREANU) Gabriel Oprea este un pacatos. ... Peste toate, Oprea e deja condamnat la ceva care poate fi la fel de cumplit ca privarea de libertate, si anume condamnarea la ignoranta. ... Acolo unde Oprea vede:
Solidaritatea feminina nu se dezminte, ba chiar a facut-o pe Lavinia Sandru (fosta membra a PD) sa-l reclame pe Traian Basescu la Comisia de abuzuri a Camerei Deputatilor pentru comportamentul nedrept aplicat Simonei Marinescu (ex-democrata si ea).
La cateva saptamani de la castigarea puterii, in interiorul PD s-a delimitat o grupare care a incercat sa se impuna - Cozmin Gusa, Aurelian Pavelescu si Lavinia ßandru.
Cum arata nemachiata noua iubita a lui Stefan Banica Jr., Lavinia Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare fara machiaj. Lavinia Parva e pe val.
El a sesizat insa ca nu s-a facut atata tam-tam atunci cand presedintele Traian Basescu a trimis-o pe fosta democrata Lavinia ßandru pe centura politicii.
Vicepresedintele PIN, Lavinia ßandru, a prezentat ieri un bilant critic al activitatii, din prima jumatate a mandatului, a celor sapte primari bucuresteni, dupa care le-a decernat diplome siluetelor cartonate ale celor sapte edili pentru "relatiile transpartinice de la nivelul primariilor".
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD. ... "Doar pentru ca Lavinia ßandru isi continua cariera politica nu inseamna ca isi abandoneaza copilul.
"Poate nu o sa reusi sa transformam Bucurestiul in cel mai curat oras din Europa, dar o sa reusim sa facem un gest concret prin care o sa atragem atentia bucurestenilor ca drumul pe care trebuie sa-l urmeze este acesta pe care noi facem primii pasi", a declarat seful de campanie al PIN, Lavinia Sandru, vicepresedinte al formatiunii politice.
Deputatul Lavinia Sandru a anuntat, marti, ca isi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 - Cotroceni, dupa ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepresedinte, si a afirmat ca intentioneaza sa duca in viitorul Parlament spiritul partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca Lavinia Sandru - despre care, deunazi, Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, spunea ca nu o vede "parasutata" drept candidat - nu figureaza pe lista partidului la euroalegeri, pentru ca aceasta e alcatuita doar din membrii ai formatiunii, iar cu PC vor avea loc alte discutii pentru a inlatura obstacolul ce apare din neapartenenta la socialistii europeni.
google-analytics.com