Cautare

727 de rezultate pentru "lavinia oprea" (3.60 secunde)
DIICOT afirma ca in cursul anilor 2002 - 2003, constanteanul Emil Oprea, bucurestenii Teodor Petre Marin, Lucian Mazilu si doi cetateni irakieni, Abbas J.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Liberalii doljeni au ajuns la concluzia ca Mario Ovidiu Oprea, presedintele organizatiei locale, este de vina pentru rezultatul umilitor obtinut de filiala la alegerile europarlamentare si se pregatesc sa il "debarce" din functie.
Unul dintre pretextele majore care va fi invocat, potrivit unor surse pesediste, este mult comentatul nou partid de stanga, pe care il pregatesc Gabriel Oprea si alti fosti membri ai PSD, grupati neconstitutional in acest moment sub forma de independenti, in parlament.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Mihaela Popa a intrat in conflict cu senatorul Dumitru Oprea, care, initial, a fost aprobat de filiala drept candidat la Primaria Iasi, dar, ulterior, Popa a anuntat ca se vor face sondaje de opinie.
Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Gabriel Oprea, calul Traian (Autor: ... Acum stau si ma intreb daca va ramane una dintre enigmele istoriei si prezenta lui Gabriel Oprea in guvern? ... Intre invectivele revarsate de Basescu asupra liderului PSD si cele venite din directia oamenilor lui Oprea nu era vreo diferenta.
Pentru cei care cred ca neica nimeni Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta (Autor: ... Politicieni, analisti, jurnalisti, toti spun ca Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta pentru a-i aduce la guvernare pe liberali. Hai, sa vedem cine e Gabriel Oprea si ce reprezinta UNPR?
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului. Deputata a spus ca Lavinia Sandru a convins-o sa semneze un convocator, folosindu-i apoi semnatura fara a-i mai cere permisiunea.
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Colegiul Director al PD a retras, in unanimitate, sprijinul politic lui Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu recomandand indirect organizatiilor de baza ale partidului in care sunt inscrisi sa-i dea afara.
Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD.
Dupa ce actualul lider al democratilor l-a contrazis “putin“ in problema autostrazii Bechtel, acum Lavinia Sandru refuza “oferta“ lui Basescu de a se intoarce in PD.
Deputatul independent Lavinia Sandru a declarat ieri ca va inainta o adresa presedintilor Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor cu privire la activitatea Comisiei de ancheta a SRR si SRTV. Lavinia Sandru a precizat ca ancheta comisiei a depasit cadrul stabilit in Parlament, trecand la “anchetarea ziaristilor“.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri, public, ca presedintele PRM a facut politie politica. ... "Sunt niste aberatii" Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor respinge acuzatiile si anunta ca o va da in judecata pe Lavinia Sandru.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a recunoscut joi ca a avut in cursul zilei de miercuri o discutie exploratorie cu vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, despre posibilitatea unei colaborari electorale intre cele doua formatiuni.
Intrebarea ei a fost ULUITOARE Cristian Tudor Popescu a comentat interventia exceptionala a Laviniei Sandu in dezbaterea televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis Cum, domnule Klaus Iohannis, nu ati fost la Chisinau si Cernauti si vreti sa fiti presedintele romanilor?!, l-a chestionat Lavinia Sandru pe Klaus Iohannis, dupa care i-a cerut lui Victor Ponta sa le transmita un mesaj romanilor din Republica Moldova.
Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. ... De multe ori, pictez pe bluze citate celebre din carti", ne-a spus Lavinia.
google-analytics.com