Cautare

11507 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (2.80 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres: Astia de la Jurnalul-s cretini.
Am petrecut atitea cu Marin; ... In realitate, exagerarea oficiala a acestui asa-zis scandal avea ca scop deturnarea atentiei publice de la alt scandal in care erau implicati activisti de partid de rang inalt. A fost nevoie de interventia la Ceausescu a lui Adrian Paunescu pentru a se domoli lucrurile;
Am petrecut atitea cu Marin; ... In realitate, exagerarea oficiala a acestui asa-zis scandal avea ca scop deturnarea atentiei publice de la alt scandal in care erau implicati activisti de partid de rang inalt. A fost nevoie de interventia la Ceausescu a lui Adrian Paunescu pentru a se domoli lucrurile;
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Cu toate ca nu au notificat operatorul de plaja, inspectorii DADL au trecut la fapte si au incarcat utilajul din dotarea institutiei cu teancurile de sezlonguri amplasate pe plaja din Mamaia.
Asemenea apusuri frumoase numai la Florenta am intilnit. ... La inceput, Marin scria la Gazeta de Perete; apoi a condus un cerc de poezie la Casa Studentilor, adapostita in fosta casa Racovita.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Codrut Toboc este corporatist si ar putea sa-si faca vacantele in sistem all inclusive, in orice tara si-ar dori el. In schimb, Codrut prefera sa plece cu motorul sau (si pe banii lui) in cu totul alte destinatii decat cele alese de lumea obisnuita.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Codrut Seres s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vizita de lucru in judetul Gorj. ... Ministrul Codrut Seres a sosit in Gorj sambata dimineata, fiind insotit de mai multi directori de departamente si agentii din cadrul ministerului pe care il conduce.
Sergiu Cioiu dezgheata ironia lui Marin Sorescu in neasteptata bunavointa a cantecului. ... Luni, 15 mai 2017, la ora 16:00, a avut loc la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei lansarea albumului (dublu CD) al lui Sergiu Cioiu intitulat Pe cine numim...
"La noi / Oamenii care sunt mai parosi / Sunt intorsi si facuti presuri". (Marin Sorescu); ... In schimb, ne inchinam la idoli falsi;
Senatorii au decis continuarea urmarii penale in dosarele lui Codrut Seres si in cel al lui Paul Pacuraru.
Potrivit directorului de investitii al CE Rovinari, Laurentiu Ciurel, profitul a scazut cu 350 de miliarde lei vechi, principalul motiv fiind supracontractarea unitatii de catre "baietii destepti", care intermediaza energie.
Cu aceeasi ocazie, pe langa faptul ca reprezentantii Organizatiei Judetene au reusit sa contrazica ceea ce pare a fi deja decis de la centru, s-a mai ivit o problema.
SPP precizeaza ca ministrul Codrut Seres nu beneficiaza de masuri de protectie, dar in urma unei cereri a acestuia va fi pazit "conform competentei" incepand de ieri, iar solicitarea acestuia va fi analizata de CSAT.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat. ... Desi admite ca sondajul PD la nivel de municipiu este gata, deputatul Laurentiu Mironescu este extrem de secretos in ceea ce priveste procentele, sustinand ca importante sunt datele cercetarii referitoare la asteptarile constantenilor.
Fostul director al Complexului Energetic (CE) de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, acuza politizarea excesiva a managementului celor doua Complexuri Energetice de la Rovinari si Turceni, care ar fi condus la diminuarea drastica a profitului si chiar la aparitia pierderilor.
Dosarul care le priveste pe Gabriela Mirea si Eleonora Marin, trimis de Serviciul Teritorial Anticoruptie, s-a conexat cu alte patru plangeri care le priveste tot pe acestea.
Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti; ... Mihai Chioveanu, Facultatea de Stiint;e Politice a Universitatii din Bucuresti ;
google-analytics.com