Cautare

11507 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (3.93 secunde)
Tensiunile din cadrul Aliantei din ultima perioada, zgandarite si de iesirea la rampa a fostului lider liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, sunt departe de a se fi stins.
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Incepand cu prima zi de vacanta parlamentara si pana la sfarsitul lunii august, deputatul democrat Laurentiu Mironescu are program de audiente, la cabinetul sau din Constanta.
Tinerii democrati au fost invitati, in cursul zilei de sambata, 29 iulie a.c., sa participe la un seminar desfasurat pe trei directii de dezbatere: ... Functiile, accesul la ele, competenta si importanta lor.
Democratul Laurentiu Mironescu l-a contrazis, din nou, pe social-democratul Alexandru Mazare in privinta Aeroportului Kogalniceanu.
Potrivit deputatului democrat Laurentiu Mironescu, propunerea liberala pentru Ministerul Transporturilor a fost o demonstratie ca "Ludovic Orban este un om politic si mai putin un tehnocrat".
Organizatia municipala Constanta a Partidului Democrat pare a se fi decis in privinta candidatului la Primarie, pentru alegerile locale din vara anului viitor.
La incheierea campaniei pentru referendumul din data de 19 mai, deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale Constanta a Partidului Democrat, le-a promis tinerilor pedisti ca vor avea sansa de a vizita Parlamentul Romaniei.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu acuza autoritatile locale de lipsa de implicare si "slab management" al situatiei provocata de caderile masive de zapada, cat si viscolul care "au paralizat pentru cateva zile judetul Constanta si, mai ales, orasul Constanta", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.
Interes pentru cetateni" este titlul unui articol despre senatorul Laurentiu Coca, pe care il puteti citi in continuare. "Senatorul PSD Laurentiu Coca este unul dintre cei mai transparenti parlamentari valceni, daca nu chiar singurul.
Senatorul PSD Laurentiu Coca a participat la sfarsitul saptamanii trecute, la Budapesta, la reuniunea inter-parlamentara a presedintilor Comisiilor pentru educatie, respectiv munca si protectie sociala a parlamentelor nationale din Statele Membre ale Uniunii Europene.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) urmeaza sa ia o decizie, in sedinta de astazi, cu privire la demisia din magistratura a judecatorului Laurentiu Anghel de la Tribunalul Dolj.
Este vorba de "Clasificatia veniturilor si cheltuielilor evidentiate in afara bugetelor locale", Anexa 11, unde in cadrul capitolului "Asigurari si asistenta sociala"-cod 68.11 s-a introdus subcapitolul "Unitati de asistenta medico-sociale", cod 68.11.12", a declarat Laurentiu Mateizer, trezorier-sef in cadrul Activitatii de Trezorerie si Contabilitate Publica.
Reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta au tras linie, la finele primului semestru al anului si au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, realizarile avute.
Proprietarii de terenuri din zona fac legea la exploatarile miniere care deservesc Complexul Energetic (CE) Rovinari. ... Potrivit lui Laurentiu Ciurel, directorul CE Rovinari, în curând, unele cartiere se vor vedea în situatia sa-si sisteze activitatea, iar complexul sa recurga la importul de carbune.
Senatorul Coca reclama falimentul din agricultura romaneasca Senatorul PSD Laurentiu Coca condamna Guvernul Boc pentru distrugerea agriculturii din Romania. Parlamentarul Opozitiei sustine ca romanii sunt in pragul unui faliment istoric datorita minciunilor actualei Puteri de a scoate agricultura la liman.
Potrivit calendarului actual cu privire la sesiunile de depunere de proiecte, anul acesta nu va avea loc decat o singura sesiune de depunere de proiecte pe Masura 112 ("Instalarea tinerilor fermieri").
Laurentiu Reghecampf e foarte deranjat de ultimele declaratii ale lui Gigi Becali. A dezvaluit chiar Gigi Becali, care a aflat de nemultumirile tehnicianului Stelei de la Mihai Stoica. ... Apoi, patronul trupei din Ghencea a tinut sa precizeze ca Reghecampf are mana libera la echipa...
Nu o sa-ti vina sa crezi cum intra antrenorul Stelei in istorie chiar de ziua lui si ce OBIECTIV si-a stabilit Reghe Laurentiu Reghecampf s-a molipsit de la Gigi Becali si a anuntat ca obiectivul Stelei este finala Europa League.
Laurentiu Reghecampf intentioneaza sa schimbe radical sistemul de joc la Steaua, desi echipa ros-albastra este lider in Liga I si conduce grupa din UEFA Europa League.
google-analytics.com