Cautare

11507 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (3.98 secunde)
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress. Nimic nu-i anunta boala care avea sa-l reteze in doar cateva luni, la 61 de ani.
S-a nascut la 06 iulie 1947. Gabriela Negreanu (1947-1995) ar fi implinit anul acesta 70 de ani daca nu ar fi ales sa se sinucida, inca tanara fiind, la mijlocul anilor '90.
Andreea Marin a avut ambitia sa slabeasca, dupa ce in paginile tabloidelor sau in publicatiile online era ironizata pentru kilogramele sale in plus pe care le pusese pe ea.
Lumea artistica si spectatorii care i-au ramas fideli l-au sarbatorit duminica pe marele actor Marin Moraru, care a ajuns la borna 79 a vietii sale.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
In acest moment a fost retinut la IPJ Vrancea. ... Agresorul a fugit de la locul faptei. ... Pasajele biblice se refereau la razbunare si la pacate.
Cinci dintre cei 12 vicepresedinti au fost schimbati din functie si inlocuiti cu persoane care au facut parte din delegatia PSD Gorj la Congresul de la Bucuresti, in urma caruia Victor Ponta a devenit presedinte. ... Laurentiu Ciurel, Viorel Bebe Ionica, Iulia Vana, Scarlat Iriza si Constantin Mihutescu.
In dosarul de urmarire penala sunt invinuite noua persoane, inclusiv fostul ministru al economiei, Codrut Seres. ... Eugen Pena - director general, Victoria Geormaneanu - directoare economica, George Lavinius - director comercial, Carmen Marin - directoare relatii internationale, privatizare, si Nicolae Opris - sef serviciu marketing furnizare.
Remus Basalic) Laurentiu Mircea Popescu este medic, profesor universitar si academician. ... Laurentiu M. ... - Ce sunt telocitele si cum ati ajuns la descoperirea lor? ... telos - a indeplini ceva la distanta, a lucra la distanta. ... intentia de a realiza ceva la distanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu intentioneaza sa mai obtina un mandat in Parlamentul Romaniei, in acest sens exprimandu-si chiar si colegiul pe care vrea sa candideze - colegiul cu numarul 7, care cuprinde atat zone din municipiul Constanta, dar si din comuna Valu lui Traian.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Curtea de Apel Galati a constatat la sfarsitul saptamanii trecute incetarea de drept a mandatelor celor sapte consilieri judeteni, hotararea fiind irevocabila si executorie.
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Fara doar si poate, de la consultarile initiate de Traian Basescu nu vor lipsi nici democratii, dar si ceilalti doi parteneri ai coalitiei - UDMR si PC (cu usoare rezerve si cu un dinte impotriva presedintelui pe care, de data relativ recenta, Dan Voiculescu l-a acuzat ca a „furat” de fapt tocmai ideile conservatorilor, fosti umanisti, din campania electorala).
Deputatul Laurentiu Mironescu a ajuns la concluzia ca s-a pierdut prea mult timp cu luptele interne si asteapta acum organizarea cat mai rapida a alegerilor judetene pentru rezolvarea tuturor disensiunilor.
Laurentiu Sava, fiul lui Ioan si al Eugeniei Sava, participa la targul de produse traditionale din Piata Amzei. ... "La standul nostru gasiti:
Democratii constanteni s-au adunat sambata, cu mic, cu mare, la Casa de Cultura, pentru prezentarea raportului de activitate.
google-analytics.com