Cautare

11507 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (2.94 secunde)
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
Dupa dezastrul de la Bucuresti, atunci cand elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Steaua a pierdut doar cu 0-1 returul de la Manchester.
Sotia lui Codrut Marta, arestata pentru prostitutie si proxenetism Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, a fost arestata dupa audierea de catre de procurorii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si proxenetism.
Cu toate ca unii incearca sa-si rezolve problemele fara a ajunge la judecata, practic nu pot evita acest lucru.
La 1 august Tudor Gheorghe a implinit 57 de ani Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti - Ce v-au adus cei 12 ani de libertate?
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Ministrul economiei si comertului, Codrut Seres, este asteptat maine sa efectueze o vizita in Gorj, la Parcul Industrial din Bumbesti Jiu.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a participat, la finele saptamanii trecute, mai precis sambata, la cateva intalniri cu reprezentantii administratiei locale si judetene, dar si cu o parte dintre colegii sai din Partidul Conservator Salaj.
Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
Numele ministrului Economiei, Codrut Seres, apare in dosarul legat de divulgarea unor informatii confidentiale referitoare la diverse privatizari. ... Potrivit actului prin care bulgarul a fost pus sub acuzare de procurorii romani, Codrut Seres s-a intalnit de mai multe ori cu Stancev, in afara cadrului oficial.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie o informare in care desesizeaza, in cazul lui ßeres, Comisia speciala pentru analiza sesizarilor cu privire la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei.
TSD, PRM si PIN au venit vineri la sediul DNA cu sesizari pentru a forta mana procurorilor institutiei sa se ocupe de plimbarea "valizelor cu bani".
Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Norica Nicolai, a declarat miercuri ca senatorii care cerceteaza cazurile Paul Pacuraru si Codrut Seres vor propune o solutie plenului, si nu se va proceda ca la Camera Deputatilor, unde comisia a lasat plenul sa decida.
Codrut Seres, secretarul general al Partidului Conservator (PC) a anuntat marti ca, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a PRM, a propus o fuziune prin absortie. Intrevederea a avut loc luni si la ea au participat Codrut Seres, Gheorghe Funar si Lucian Bolcas.
Senatorii decid marti daca poate incepe urmarirea penala a ministrilor parlamentari Paul Pacuraru si Codrut Seres, procurorii fiind la un pas de a primi mana libera tinand cont de procedurile mai simple, dar si de recomandarea Comisiei juridice pentru un aviz favorabil. Matematic, sansele se joaca la limita.
Norica Nicolai a declarat ca Hotararea Senatului, adoptata in sedinta de plen de marti, la votul privind inceperea urmaririi penale in cazurile Codrut Seres si Paul Pacuraru, nu vizeaza extinderea cercetarilor la alte persoane implicate in aceste dosare, "asa cum in mod gresit utilizeaza toata lumea acest termen", ci "este fundamentata pe articolul 1 din Constitutie, recomandand Parchetului General sa cerceteze toate faptele si persoanele a caror implicare in savarsirea presupuselor infractiuni rezulta din dosar".
Preluarea Electrocentrale de catre Consiliul Local, aceasta este varianta pe care intentioneaza sa o prezinte primarul Dumitru Nicolae ministrului Economiei, Codrut Seres, in vederea rezolvarii problemelor financiare cu care se confrunta furnizorul local de agent termic primar.
Ministrul Economiei, Codrut ßeres, vrea ca Hidroelectrica sa taie un miliard de KWh din livrarile de electricitate catre cele trei companii care exporta, crescand simultan si preturile de furnizare, anunta NewsIn.
Este al doilea contract pe care Al Stom Company il primeste de la DADL in mai putin de un an, aceeasi firma fiind aleasa, in iulie 2008, tot in urma unei cereri de oferte, sa realizeze lucrarile de regularizare a vailor Agigea si Lazu, in schimbul sumei de aproape 895.
"Intr-o zi eram fara Felix in biroul lui Base de la sediul PD din Modrogan si ochii mi-au alunecat serpeste pe un document cu antetul Securitații, pe care am citit UM 0544, codul CIE, adica fosta DIE si actuala SIE, si numele Marin Antonescu.
google-analytics.com