Cautare

11498 de rezultate pentru "laurentiu marin codrut la medeleni bucuresti" (4.62 secunde)
A murit actorul Marin Moraru Actorul Marin Moraru, 79 ani, a murit duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Marin Moraru s-a nascut la data de 31 ianuarie in Bucuresti.
Contestatiile rasarite din senin la adresa corectitudinii alegerilor pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PD Constanta, castigate de deputatul Laurentiu Mironescu au fost solutionate. Din cate au declarat democratii, verdictul de la Bucuresti este favorabil lui Laurentiu Mironescu.
Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti; ... Mihai Chioveanu, Facultatea de Stiint;e Politice a Universitatii din Bucuresti ;
Cei carora CCL-ul le-a creat un disconfort (nejustificat am zice noi) au fost anumiti sefi de institutii descentralizate, carora presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, le solicitase informari scrise referitoare la activitatea depusa la locurile de munca dobandite ca urmare a sprijinului acordat de partid.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
Codrut Seres, ministrul economiei si comertului, a vizitat locul pe care se vor construi viitoarele case ale sinistratilor din comunele gorjene afectate de alunecarile de teren.
Daca in trecut flirtul era limitat la intalniri si alte ocazii de a socializa, acum din cauza tehnologiei poate fi continuat non-stop 24/7.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Procurorii au stabilit ca secretarul de stat Cosmin Popescu, in calitate de secretar de stat in cadrul MEC, a solicitat, in cursul lunii august, ministrului Codrut Seres emiterea unui ordin pentru efectuarea unui control al activitatii Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO).
Dupa ce directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL), Laurentiu Marin, s-a grabit in luna martie a. ... "La acest moment exista operatori care au castigat in prima instanta, iar apoi va urma judecata pe fond, unde vom administra probe suficiente pentru a castiga toate procesele.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
Doi dintre cei mai apreciati antrenori ai momentului, care au la activ multe reusite pe plan national, cat si international, si-au asociat imaginea cu noua colectie de vara 2016 a brandului romanesc Braiconf.
Vicepresedintele democrat Mihail Boldea a vorbit ieri despre raportul de control realizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) din care reiese ca autorizatiile de construire semnate de arhitectul sef Eleonora Marin din Primarie, de la data de 23 ianuarie 2006 si pana astazi, nu au acoperire legala.
Tipul infect care trebuie trimis la marginea societatii" Deputatul PSD Ionut Vulpescu sintetizeaza cele doua mandate ale presedintelui Traian Basescu plecand de la un text al lui Marin Preda despre "neobosita inventivitate a tipului infect".
CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane: Marin Sorescu, Grigore Vieru, Mircea Santimbreanu, Eugen Simion.
Sange de la un vierme marin. Compatibil cu toate grupele sanguine, folosit la interventiile chirurgicale cu pierderi mari de sange (Autoare: Magda Marincovici) Anul trecut, cercetatorii de la Cluj au anuntat descoperirea sangelui compatabil cu toate grupele sanguine. ... Ambele descoperiri au ca punct de plecare un vierme marin.
Remanierea bate la usa, iar asa cum arata "Replicaā€¯ de Constanta in numarul de ieri, unul dintre ministrii intrati in vizorul schimbarii este ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
Obisnuita conferinta de presa de luni a Organizatiei Municipale a PD Constanta a fost un bun prilej pentru presedintele acesteia, deputatul Laurentiu Mironescu, de a prezenta cateva detalii legate de ultimele sale deplasari, in Canada si Turcia, in calitatea sa de membru al Adunarii Parlamentare pentru Consiliul Europei.
google-analytics.com