Cautare

407 de rezultate pentru "lath carol" (3.38 secunde)
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, declara ca numarul mare de vizitatori, de ordinul miilor, care au legitimatii la aceasta biblioteca, i-a determinat pe consilierii locali sa aprobe mutarea intr-un nou sediu care a fost dotat cu doua sali de lectura, depozit de carte si o sala cu calculatoare cu acces la internet, investitia depasind 1,5 miliarde de lei vechi.
Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." Calvin Coolidge • "Craciunul este perioada cand ai dor de acasa - chiar daca esti deja acasa." Carol Nelson • "Craciunul este perioada cand copiii ii spun Mosului ce doresc si adultii platesc." Richard Lamm • "Dimensiunea spirituala a Craciunului, sufocata de comert si gastronomie." Valeriu Butulescu • "Craciun.
am fost la o repartitie la UMF Carol Davilla si s-a spus ca exista un loc la boli infectioase. Si am zis ca pare interesant, desi nu stiam mare lucru, asa ca m-am dus.
In plus, vom putea sa o modernizam, asa incat, la final, in iarna, sa o putem inchide si pe partile laterale", a spus Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.
In Dolj vor ajunge aproximativ 18 miliarde, pentru cateva scoli cu probleme, care au nevoie de reparatii capitale, reabilitare si consolidare - Colegiul National 'Carol I', Grupul Scolar Transporturi Auto Craiova, Grupul Scolar 'Stefan Milcu' - Calafat, Scoala cu clasele I-VIII - Valea Lungului, Breasta, Scoala cu clasele I-VIII - Urzicuta", a precizat Hardau.
Absolvent al Facultatii de Medicina UMF Carol Davila din Bucuresti/ Chirurgie Plastica, Dr Chawi si-a demonstrat talentul capacitatea de a rezolva cazuri de mare complexitate, nu numai in clinicile private de chirurgie estetica (Arcalife Bucuresti), cat si cadrul Spitalului Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti.
UN OM PENTRU ETERNITATE este titlul monografiei semnate de profesorul doctor Dumitru Chira, lansata joi (orele 13.00) la UMF Carol Davila si prezentata de prof.
"Zilnic primim solicitari de acest gen, dar nu vom putea taia orice pom numai pentru o simpla cerere. Vom verifica situatia si, daca se justifica, vom taia pomii", a spus Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.
Grigore Antipa a descris aceasta superba zona in cartea Regiunea inundabila a Dunarii, pg. 16-17, aparuta la Bucuresti in 1910, la Institutul de Arte Grafice Carol Göbl.
Carol Davila Bucuresti, detasamentul Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre Basarab din Pitesti, detasamentul Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir din Breaza.
In apropierea Pietei Cotroceni, pe trotuarul strazii Sfantul Elefterie din Bucuresti, colt cu strada Carol Davila, in fata Laboratorului de analize hormonale ANDRA, se afla un copac batran si scorburos, gata sa cada la o rafala de vant.
Insemnele Basarabiei, Bucovinei si Transilvaniei au fost adaugate coroanei regale de otel a regelui Carol I, ce amintea de Plevna, fapt ce a simbolizat actul unirii tuturor provinciilor istorice romanesti sub sceptrul aceluiasi monarh.
-intrucat spitalele venerice fusesera desfiintate in timpul evenimentelor revolutionare de la 1848, din dispozitia domnitorului Barbu Stirbei aceste spitale se reinfiinteaza, ceea ce se intampla si la Calarasi cand Spitalul veneric se instaleaza, pe 18 aprilie 1852, in localul cazarmei de cavalerie(pe locul actualului Gimnaziu Carol I;
Din 2017 Cursul este organizat in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Frmacie Carol Davila in Bucuresti, si cu Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes in Timisoara.
Acest spital face parte dintre primele spitale facute de regele Carol I, in 1918. Acum este parasit de 27 de ani si cresc copaci prin acoperisurile distruse.
- Da, cu ajutorul regelui Carol al II-lea. Bunicul meu a fost un intreprinzator. Tot ce a reusit sa aiba a fost cumparat din munca lui.
Era normal sa faca marsul la ei, insa, pentru ca avem incredere ca nu vor fi evenimente, suntem de acord cu faptul ca vor sa marsaluiasca la Petrosani", a spus Carol Schreter, primarul municipiului Petrosani.
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, a declarat ca pe parcursul a trei zile, intre 1 si 3 septembrie, in oras vor avea loc o serie de spectacole de muzica usoara si populara, concursuri sportive, precum si expozitii de pictura sau fotografii.
Indiferent de certurile din cadrul Aliantei, cele doua partide se vor sustine", ne-a declarat ieri presedintele organizatiei judetene PRM Galati, Carol Dina.
Senator PRM Carol Dina: "Nu am lucrat cu Securitatea. Nu este exclus insaa saa am un dosar de urmaarire. Spun asta pentru caa in fiecare zi mi se intocmea, de o anumitaa persoanaa, o fisaa de activitate.
google-analytics.com