Cautare

407 de rezultate pentru "lath carol" (5.75 secunde)
Bicycle Music Festival se va desfasura in Parcul Carol si se va incheia cu un after party in fabrica si Club B52. In urma unor evenimente neprevazute aparute de curand, Bicycle Music Festival se muta intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, anume Parcul Carol.
A absolvit in anul 1996 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Capitala. ... Carol Davila in anul 2001, cu distinctia summa cum lauda, despre moartea celulara in tesutul nervos, si al doilea la Institutul Karolinska din Stockholm, Suedia, despre mecanismele patogenice ale bolii Alzheimer.
Carol Erdos: ... Gabriela Dorgai era o singuratica si comunica foarte putin cu colegii - afirma actorul Carol Erdos, profund marcat de moartea cumplita care a indoliat Teatrul de Nord. Carol Erdos povesteste:
La magazinul Topoloveni situat pe Bd. Carol nr. ... Carol nr. ... Carol nr. 57 Comanda on-line: www.magiun-sonimpex.ro
Monumentul ostasului necunoscut din Parcul Carol va fi reabilitat Zona de protectie a Monumentului ostasului necunoscut din Parcul Carol din Capitala va fi reabilitata si adusa la starea initiala, a anuntat, joi, primarul general Gabriela Firea.
Cei care au fost atrasi de la inceput de frumusetile naturale ale Balcicului si a ale Coastei de Argint au fost, cum era si normal, artistii plastici, dintre care amintim pe Gheorghe Petrascu, Ion Theodorescu-Sion, Ipolit Strambu, Iosif Iser si Alexandru Satmary, nimeni altul decat fiul vestitului fotograf al Casei Regale, Carol Popp de Satmary.
In acelasi timp, pentru a preintampina izbucnirea unui conflict armat in zona, Carol I, noul Domnitor al Romaniei, si guvernul tarii au adresat Portii otomane si puterilor garante un memoriu care cuprindea sapte revendicari in concordanta cu prevederile vechilor capitulatii, revendicari legitime ale statului roman, intemeiate pe argumente istorice si jurisdictii internationale.
Paul de Romania este fiul lui Mircea Lambrino, primul nascut al regelui Carol al II-lea, in urma unei casatorii morganatice contractate la Odessa si nerecunoscute de Casa Regala si de statul roman.
Trenul regal in care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a ajuns la Curtea de Arges, acolo unde va avea loc inmormantarea, la manastirea unde sunt ingropati Regele Carol I si Regina Ana.
Cancelarul Germaniei, Otto von Bismark, ii trimite regelui Carol I o telegrama prin care ameninta Romania cu razboiul. ... Regina Elisabeta, Regele Carol I, primul-ministru Bratianu, P. ... Romanismul (care respingea chiar aducerea lui Carol I ca rege), Orientul, Romania Juna, Societatea Carpatii, din care facea parte si Slavici.
Adaugam la acestea si cercetarea in medicina, doua doctorate - unul obtinut la Bucuresti, celalalt la Stockholm, si activitatea didactica de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila. ... - A absolvit in 1996 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.
Statuia lui Carol I, care urmeaza sa fie amplasata in centrul acestuia, va fi o copie fidela a celei prezente in Castelul Peles.
In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.
Carol I s‘au terminat lucrarile de alimentare cu apa al orasului Craiova, ministru de interne fiind Tache Ionescu.
Busoi a afirmat ca directorii adjuncti de la Liceul teoretic „Constantin Brâncoveanu“ din Dabuleni si de la Colegiul National „Carol I“ din Craiova au fost înlaturati pentru a face loc unor membri PSD, respectiv PNL.
Este vorba despre Partidul National Liberal (PNL) si Partidul Romania Mare, care vor intra in lupta pentru functia de presedinte al CJ cu Victor Paul Dobre si, respectiv, Carol Dina.
Printre preferatii Lelioarei Nicola se afla si Laura Maruntelu, care pana acum a fost profesoara de limba romana si purtatoarea de cuvant a CN "Carol I" din Craiova si care, se pare, este fata profesorului Maruntelu din Dabuleni, locul de bastina al actualei inspectoare generale.
Regele Mihai I al Romaniei s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu legitim al Regelui Carol al II-lea si al reginei-mama Elena.
Presedintii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au participat vineri la ceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in Parcul Carol din Bucuresti, informeaza Antena3.
Unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Romania si in acelasi timp si cel mai scump este Carol Parc Hotel, situat in zona parcului Carol, pe cel mai inalt punct natural din Bucuresti (Dealul Filaret). ... La Carol Hotel, pretul camerei oscileaza intre 300 si 1500 euro/noapte.
google-analytics.com