Cautare

734 de rezultate pentru "lansare hello beauty salon" (3.68 secunde)
O noua lansare de la Global Records, o piesa menita sa incinga atmosfera pe ringurile de dans vara aceasta vine de la Sllash & Dope.
Sausage Party - Petrecerea carnatilor Titlu original: Sausage Party Producator: Annapurna Pictures Data lansare (SUA): 12 August 2016 Data lansare (Romania): 12 August 2016
Pentru George (Jorge) azi este o zi mare, cu o dubla lansare! Chiar daca afara sunt temperaturi cu minus in termometru, iubirea incalzeste orice suflet si transforma orice persoana.
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti. ... La evenimentul de lansare Ecco Soft 1, au participat cantaretele Alexandra Ungureanu si Giulia Anghelescu venita impreuna cu sotul ei, Vlad Huidu.
Dupa turneul Un Anonim Celebru, desfasurat in sase orase, vineri seara a sosit momentul ca Guess Who sa sustina concertul de lansare a noului album in Bucuresti, la Arenele Romane, alaturi de band-ul sau, invitati si, nu in ultimul rand, alaturi de 1600 de persoane.
Renumitul actor american Adrien Brody a sosit ininin premiera in Romania pentru a participa la evenimentul de lansare a noului sau film, Bullet Head. ... La evenimentul de lansare al filmului Bullet Head.
Vita de Vie isi exercita toate fortele intru multumirea fanilor de pretutindeni si anunta, pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane, evenimentul de lansare a SASE (-) - cea de-a doua parte a materialului discografic Sase/Sase”.
Prezenta la ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, Manuela Harabor a notat pe pagina sa de facebook: ... Ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.
HaHaHa Production in coproductie cu Cat Music aduce vara mai devreme in Romania cu o lansare hot ca o zi torida de mijloc de august.
Show-ul, organizat in parteneriat cu LIDL si powered by KISS FM, promite sa fie unul de referinta, iar Delia este artista care definitiveaza lista invitatilor speciali alaturi de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat dupa lansare.
Fundatia World Vision Romania organizeaza evenimentul de lansare a "Raportului de cercetare privind nevoia de programe de tip Scoala dupa Scoala" care se va desfasura marti 18 februarie 2014, intre orele 10.00 - 14.00 la Palatul Parlamentului Romaniei, in sala de expozitii "Constantin Brancusi".
Evenimentul de lansare al proiectului a avut loc la finalul saptamanii trecute, la Hotel Novotel Bucuresti.
Tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv din Bucuresti a pornit de la efectele pirotehnice folosite in timpul concertului de lansare a unui nou album al trupei Goodbye to Gravity. ... "Este o etaps foarte importants pentru noi", a spus basistul Alex Pascu inainte de lansare.
Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 19 octombrie, ora 11:30, la Athenee Palace Hilton, sala Le Diplomate si este dedicat exclusiv frumusetii si sanatatii pielii.
111 - 131 a implinit doi ani de la lansare. Crisia Farm este o farmacie specializata in prepararea tratamentelor personalizate.
Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii: Marea Neagra este rampa de lansare a Rusiei
Evenimentul de lansare a avut loc la clubul The Barrel din centrul vechi al Capitalei, iar concertul de lansare va avea loc pe 18 mai 2011, la ora 20:30, in the Silver Church Club din Bucuresti.
Cu ocazia zilei de 8 martie, martisorul consta intr-un discount de 20% aplicabil la preturile de lista! Ziua de 8 Martie este recunoscuta pe intreg Mapamondul ca sarbatoarea internationala a femeii.
Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic. Ingrid, fetita Simonei Patruleasa, surprinsa de ziua ei de nastere!
Pe lista participantilor se afla firme binecunoscute pe plan local, cum ar fi Mat SA, Ruris Impex SRL, Semtest SA, Pan Group SA, Olas Prod SRL, dar si firme aflate la prima participare, cum ar fi Dinca Valeriu PFA, Beauty Evolution SRL Bucuresti sau Kriya Good Food SRL.
google-analytics.com