Cautare

734 de rezultate pentru "lansare hello beauty salon" (2.65 secunde)
Cifra a ajuns la peste cinci milioane de iPhone-uri, in timp ce analistii anticipau ca livrarile ar putea atinge in primul week-end de la lansare pana la 10 milioane de unitati, a anuntat luni compania americana.
Asa cum s-a precizat si in comunicatul de presa, la conferinta de presa au fost prezente persoane care au avut misiunea de a lansa rachete balistice nucleare intercontinentale sau au fost implicate in activitatile din jurul acestora si care au fost martore la incursiuni OZN in zonele de lansare a rachetelor sau de depozitare a armelor nucleare, incursiuni care au continuat sa se desfasoare, chiar si in 2010.
Pe atunci, Robert Salas era acolo comandantul adjunct al unei echipe de lansare a rachetelor Minuteman, iar in acea noapte era de garda in punctul de comanda, aflat la douazeci de metri sub pamant.
Intrebat cand va avea loc lansarea candidaturii sale, Oprescu nu a precizat data, dar a spus ca nu va fi o mare lansare, pentru ca nu si-a dorit niciodata ipostaze cu cantece si zgomot, ci va fi o lansare "cu modestie si bun simt", la Bucuresti.
Gigi Becali a aranjat microfoanele jurnalistilor prezenti la lansare, si mai mult, si-a mutat mesele prin palat, ca sa aiba un pupitru ca la Cotroceni. ... Mircea Geoana a avut un eveniment de lansare, sobru si plin de discursuri lungi - chiar daca intr-o hala industriala, langa un aeroport.
Cum va arata mitingul USL Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare este programat, miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18.00 si 20.00.
UN PROIECT PENTRU O CRESTERE ECONOMICA SUSTENABILA Evenimentul de lansare in dezbatere publica a documentului strategic:
Timp de aproape doi ani trecuti de la lansare si pana acum, creearea unui cont pe domeniul Gmail era posibila doar pe baza unei invitatii primita de la un alt utilizator deja inscris in sistem.
Browserul Chrome la trei ani de la lansare - Locul trei cu peste 15% din piata Browserul Chrome implineste trei ani de la lansare, a anuntat Google care se declara foarte multumita de parcursul acestuia si de faptul ca, pornind de la el, a fost lansat si sistemul de operare Chrome OS care se gaseste pe laptop-uri vandute in opt piete.
Concertul de lansare a noului album va avea o serie de invitati, artisti pe care Les Elephants Bizarres i-a avut mereu aproape si cu care a colaborat de-a lungul vremii:
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
Vineri, 18 martie, de la ora 18:30, la www.HotelCapitol.ro, pe Calea Victoriei 29, Sala Royal, are loc evenimentul de lansare a noilor produse make-up Maqpro Paris, care vor putea fi achizitionate, exclusiv cu aceasta ocazie, cu un discount de 50%.
Renee Santana - "What is love", Andrei Leonte - "Paralyzed", Casa Presei - "Un Refren", FreeStay - "Criminal Mind", Luminita Anghel - "Unique", Cezar - "It‘s my life", Electric Fence - "Emilia" si Tudor Turcu - "Hello".
Fetele de la Heaven apar in costum de baie, intr-o locatie fierbinte, numai buna pentru vacanta, plaja greceasca din Lefkada, acolo unde au ajuns cu ajutorul Hello Holidays.
All the way from Romania, say hello to Inna! Her song Gimme Gimme is NEXT LEVEL! It's pop with a real world music feel that also sounds super current!
Cum ajungi in Tolo Agentia de turism Hello Holidays (Adresa: Piata Romana,nr 9, sc E, et I, ap 2, Bucuresti - interfon 2 Telefon:
"Avem la standul nostru: Jelly Belly Tropical Mix, Jelly Belly Citrus Mix, Jelly Belly 20 arome asortate si Jelly Belly Hello Kitty.
Un grup de turisti romani care au ales sa-si petreaca Revelionul la Atena, prin Agentia Hello Holidays, l-au avut ca insotitor de grup pe Claudiu Mihailescu.
Mai mult, ecograful este dotat cu un soft special, care le permite mamicilor sa descarce ecografiile si imaginile rezultate direct pe smartphone sau pe tableta, prin intermediul aplicatiei Hello Mom”, si sa le impartaseasca, in timp real, cu tatal, parintii, rudele sau prietenii, pe retelele de socializare.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
google-analytics.com