Cautare

734 de rezultate pentru "lansare hello beauty salon" (2.90 secunde)
Kasem, Loredana Latis, Adina si Elena Oancea de la Careless Beauty, Mirela Retegan, Madalina Nicolai, Mirela Vescan, Mirel Leventer, Nuami Dinescu, Mariana Cojocaru, Cristina Grama, Roxana Iliescu.
Mai mult, in acelasi complex de vacanta, care este cel mai mare de pe Litoralul Marii Negre, turistii au la dispozitie restaurante, baruri, o cafenea orientala, un beauty salon si un centru SPA.
Cele mai indragite vedete din showbiz au descoperit, in premiera, noile tendinte din industria frumusetii, participand la deschiderea celui mai nou centru dedicat femeilor- Chic Salon by Beauty ONE (Str.
Masina viitorului - birou mobil si salon pe patru roti Pentru a se adapta la noile cerinte ale pietei, marile companii de autoturisme se intrec in fel si fel de tehnologii pentru a-si atrage clientii.
In primul rand, "piesa de rezistenta", asa cum a fost denumita de catre organizatori, consta in functionarea in cadrul CAMEX a unui Salon Financiar destinat bancilor, companiilor de asigurari sau firmelor specializate in finantari, salon ce ofera vizitatorilor si expozantilor prilejul de a gasi solutia favorabila in achizitionarea de produse sau servicii pentru constructii si nu in ultimul rand finantarea unor investitii necesare unui proiect de constructie.
„Prin organizarea acestui salon, intentia Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica a fost de a apropia mediul economic de rezultatele cercetarii si implicit de a oferi mediului economic ultimele cercetari pentru a putea fi puse în practica“, a declarat Constantin Râlea, reprezentantul MEC.„Activitatea în domeniul cercetarii cu agenti economici s-a triplat“Prin organizarea acestui salon se spera o revigorare a domeniului cercetarii, care în ultimul timp a fost destul de ignorat.
salon de amenajari exterioare, edilitare: ... salon de activitate generala.
Este vorba despre garsoniere care cuprind un dormitor si un salon, cu gradina, la un pret de 60.000 euro. ... Suprafata minima a unei astfel de case va fi de 52 mp si va beneficia de o bucatarie, un salon, o debara, o baie si un dormitor.
Site-ul TopLineShop.ro ofera o gama larga de produse cosmetice si accesorii clientilor sai, atat profesionale pentru salon cat si in variante retail. Cumparatorii se pot inscrie pe site cu un cont profesional (salon sau freelancer), dar si un cont personal.
Standul Comisiei Europene in inima acestui salon de carte ne aminteste in primul rand ca una din dimensiunile esentiale ale identitatii europene este cultura.
"E un Salon anual, care reuneste pictori si artisti plastici calaraseni si din alte orase ale tarii. ... Acest Salon reprezinta o traditie locala care se realizeaza anual.
Nu mi-a raspuns si am inceput sa urmez vocile care m-au scos din salon si m-au adus pe un culoar lung si intunecat. ... Baietelul a mai povestit ca in timpul operatiei a iesit din salon si l-a vazut pe tatal sau in alta camera, rugandu-se.
La inceput am crezut ca sunt doi baieti care au iesit din salon, dar cand am privit mai bine am realizat ca sunt doua creaturi extraterestre. ... - Cand am intrat in salon, am observat cele doua creaturi langa patul lui Juan Lopez.
Sanda Pandrea, Make-up artist salon de infrumusetare PATIO; ... Sanda Pandrea, Make-up artist salon de infrumusetare PATIO; Andrei Arineanu, trainerul pe Romania Schwarzkopf Professional;
Cinci saloane, fiecare cu un pat , geamuri fixe, usi glisante cu dispenser de dezinfectant la intrarea si iesirea din salon, sisteme de purificare si filtrare a apei si a aerului, statie centrala de monitorizare a fiecarui salon.
Nebunia nationalismului secuiesc, nationalism mascat sub minciuna autodeterminarii etnice va agrava nebunia nationalistilor romani si pacientii extremismului romano-maghiaro-secuiesc isi vor da in cap cu paturile din salon daca doctorii UE nu vor administra urgent calmante ratacitilor din secuime.
Ne putem imagina ca nu a fost inghesuit intr-un salon cu alti sapte-opt bolnavi si nici nu a trebuit sa zaca, nebagat in seama, pe coridoarele spitalului, asa cum patesc sute de mii de romani.
Rezultatul de la Tirana asaza Romania si Olanda pe pozitii perfect egale inaintea meciului direct de peste o luna, ceea ce confera premisele unei remize de salon, posibil chiar fara goluri, avantajoasa ambelor tabere.
Politistii oradeni au descoperit saptamana trecuta un bordel de lux care functiona sub paravanul unui salon de masaj erotic, amenajat intr-o vila de pe strada Gheorghe Doja.
Un pacient de la Vaslui, in stare grava dupa ce a cazut de la etaj in timp ce incerca sa fuga dintr-un salon cu bolnavi COVID
google-analytics.com