Cautare

734 de rezultate pentru "lansare hello beauty salon" (2.97 secunde)
Însa, pentru a transforma o firma mica într-un brand e nevoie de multe idei bune.Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon) si-a început activitatea în urma cu doi ani si jumatate.
- La ce salon de frumusete mergi? - Noul meu look este asigurat de un salon din Ploiesti care se numeste: ... - Ai vreo amintire dintr-un salon de frumusete? - Amintiri am multe, merg des la salon pentru intretinerea lookului meu.
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu. ... Elena Chiriac a precizat ca investitia in Velvet Beauty & Spa se va amortiza in zece ani.
Shades Beauty Lounge din strada Lisabona, nr 11 si Mamicaurbana.ro organizeaza in curand un eveniment inedit, dedicat mamicilor, ce isi propune sa aduca in atentia invitatelor cele mai exclusiviste coafuri pentru perioada sarbatorilor.
Farmec cu Gerovital Plant, Meli Melo, Elizabeth Arden, Beauty Help, Diamond by Adesgo si Rowenta au oferit premii la raspunsurile corecte pe care le-au primit din partea publicului, printr-o interactiune activa si plina de interes fata de produsele promovate.
Evenimentul Italian Beauty and Care Day va avea loc pe 15 iunie, intre orele 12:00 - 17.00.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon.
Sun Exclusive Beauty Salon din Bd. Decebal nr. 9 va ofera tratamente speciale in aceasta perioada. Vedem cocuri inalte, cu multe bucle, cu suvite razlete si multa culoare.
In ultimii ani, domeniul de interes al Manifestarilor Expoagroutil, a fost diversificat prin lansarea unor noi saloane ale caror produse prezinta interes pentru unitatile de turism de pe litoral, cat si pentru producatorii agricoli, respective Salon de flori, Salon de produse agroali-mentare ecologice si tradi-tionale, Salon de apicultura, Salonul energiilor neconventionale", a afirmat Mihai Daraban.
La finalul petrecerii fiecare dintre ei a primit cadouri generoase de la sponsori, din partea MIKO si bineinteles, de la copiii angajatilor si clientilor Miko Beauty Center.
Si a spus dl Orban ca la masa negocierilor cu presedintele Putin si in special cu diplomatia rusa nu poti sti la ce sa te astepti, doar la Parlamentul European isi spun unii altora HELLO ANGELA, HELLO FRANCOIS, de parca toti sunt prieteni de bere.
Hello. ... La randul sau, domeniul telecomunicatiilor a castigat un loc de top printre cele mai dorite francize prin conceptul Say:Hello, care costa tot numai 3.000 de euro.
Un grup de turisti romani a plecat recent din Romania, cu agentia Hello Holidays, pentru a-si petrece un Revelion de vis la Atena, mai exact la Parthenon Hotel, situat in centrul orasului.
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Dupa spectacol, a avut loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe. ... Dupa spectacol, va avea loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe. ... Dupa spectacol, va avea loc o lansare de carte si disc cu sesiune de autografe.
Profesionistii de la Beauty One, alegerea nr. ... make-up, hairstyle, beauty tips si nu numai. Proiectia filmului va incepe de la ora 20:00.
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: ... Cele mai cunoscute branduri cosmetice din lume lanseaza noutatile la TOP BEAUTY TRADE SHOW 2015:
Tehnologia revolutionara Ion Beauty Manager in tratamentele cosmetice profesionale cu produse cosmetice si dermocosmetice profesionale, originale, cu eficienta crescuta.
afaceri, tehnologie, automobile, turism si beauty. ... - Beauty & Style, noutati din industria frumusetii si sfaturi utile de la specialisti renumiti si vedete indragite;
google-analytics.com