Cautare

57582 de rezultate pentru "lampadare si suporturi pentru flori" (5.85 secunde)
Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare: Melania Radu) Noaptea de Sanziene este o noapte magica, un moment de liniste, de echilibru, in care se deschid portile cerului si lumea de dincolo vine in contact cu lumea pamanteana.
Recorduri pentru piata romaneasca de arta. Licitatia Vechi Maestri ai Picturii Romanesti si Licitatia de Arta Decorativa si Design afirma interesul investitional tot mai pronuntat, in contextul unei piete de arta aflata in plin proces de evolutie.
Cele 6 proiecte de hotarare care vizeaza planuri de urbanism pentru zone din centrul Capitalei au fost adoptate, marti, de Consiliului General al Municipiului Bucuresti, dupa ce la finele anului trecut fusesera respinse. ... Zonele vizate sunt Zona Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Piata Lahovary, Sala Palatului, Piata de Flori etc.
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ... SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul. ... Dar si fiu al Oltenitei.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Programul este intre orele 10, 00 si 19, 00 si intrarea este libera. Vor fi prezenti producatori din toate zonele tarii, mesteri si artizani, negustori si anticari.
Primaria Craiova a cumparat pentru amenajarea spatiilor verzi din oras 22.000 mp de gazon-rulou, la un pret de 2 euro/mp. Aranjamentele florale din centru, de pe marile artere si din Parcul "Nicolae Romanescu" au inghitit 5,6 milioane de lei din bugetul local.
Romanii vor cheltui peste 40.000 de euro pentru comenzile online de flori pentru Valentine‘s Day, cresterea fata de o perioada normala a anului fiind de 50%.
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
Sotii Steliana si Gigi Dumitru partipa zilele aceastea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu lavanda din Daeni. ... suntem producatori de lavanda si flori la ghivechi, Avem un hectar si jumatate de lavanda.
Din Podul de Flori, care a unit odata, fara a mai lua in seama barierele artificial create, pe cei de o parte si alta a Prutului, nu s-a mai ales decit praful.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Simplu si natural Pe malul lacului Moara Vlasiei, o casa minimalista, cu finisaje simple si naturale, se integreaza perfect in peisaj, si asta datorita proprietarilor ei, care au realizat o constructie ecologica, in armonie cu mediul.
In frumoasa casa de pe Aron Florian, intre Maria Rosetti si Batistei, a fost primul sediu al lui Nestle, cand au intrat ei in Romania.
Primarul municipiului, Costel Pistritu, spera ca pana la finele acestui an sa finalizeze aleile si sa monteze mobilierul in parc, din primavara urmand sa se ocupe de partea peisagistica, plantarea a 265 de arbusti, acestia fiind adusi in parc alaturi de alte zeci de specii vechi de sute de ani.
Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu. La standul sau, puteti gasi si achizitiona:
Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu. La standul sau, din curtea Muzeului Taranului Roman (mai precis, in gang), puteti gasi si achizitiona:
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman. "Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!
Janos Josef din Harghita participa la targul traditional de Sfintii Mihail si Gavrrile din curtea MTR cu genti lucrate manual. Il gasiti si astazi, de unde puteti cumpara genti deosebite, lucrate manual de acest mester marochiner, iar intrarea la targ pentru adulti costa 8 RON.
"La targul Piata Taraneasca si Mester (Esti) am adus obiecte de ceramica pictate: ... Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. ... Tot la standul Nicoletei, puteai gasi si:
Claudiu Neagoe este din Bucuresti si s-a apucat sa picteze si sa lucreze lemnul in judetul Teleorman. Pictura era o mai veche dragoste a mea si in prezent si sculptez si pictez. Deocamdata aici am venit doar cu picturi pe diferite suporturi, pe panzam panel maruflat sau pe ceramica.
google-analytics.com