Cautare

42 de rezultate pentru "kurtos" (2.60 secunde)
Bartha Szilard, Ferenczi Vilma si Kuti Csaba de la Bartha Kurtos, din Harghita au venit cu kurtos kalacs la Targul de Craciun de la MTR. Avem kurtos kalacs cu nuca, cocos, ciocolata, zahar, scortisoara, susan, ceea ce foarte rar cumpara vizitatorii.
Oszvata Ildiko de la Barta Kurtos din Harghita participa cu kurtos kolacs la targul 100 de traditii romanesti din curtea MTR. La standul ei gasiti kurtos kolacs cu nuca, cocos, scortisoara, zahar, ciocolata, susan. La targurile astea vindem pe zi intre 100 - 150 de kurtos kalacs.
organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu kurtos kalacs. "Traditiona, kurtos kalacs se face pe jar! ... "Kurtos kalacs cu nuca s-a dat cel mai bine! ... In Ungaria, la targurile traditionale, cel mai bine se da kurtos kalacs cu scortisoara si cel cu zahar.
Bartha Szilard, Pirosha Feno si Hegy Ervin de la Bartha Kurtos, din Harghita au venit cu kurtos kalacs la Targul de Rusalii organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Avem kurtos kalacs cu nuca, cocos, ciocolata, zahar, scortisoara, susan, ceea ce foarte rar cumpara vizitatorii.
Ilona Kis, proprietara firmei Barta Kurtos din Harghit, participa cu kurtos kolacs la targul 100 de traditii romanesti din curtea MTR. La standul ei gasiti kurtos kolacs cu nuca, cocos, scortisoara, zahar, ciocolata, susan. La targurile astea vindem pe zi intre 100 - 150 de kurtos kalacs.
Silvia Magyari din Harghita, de la Bartha Kurtos, a venit cu kurtos kalacs la Targul de Craciun de la MTR. Avem kurtos kalacs cu nuca, cocos, ciocolata, zahar, scortisoara, susan, ceea ce foarte rar cumpara vizitatorii.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. ... "Folosesc apa carbogazoasa la prepararea kurtos kalacs-ului. ... Aparatul de preparat kurtos e facut de mine.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu. ... "Folosesc apa carbogazoasa la prepararea kurtos kalacs-ului. ... Aparatul de preparat kurtos e facut de mine.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!
de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. ... "Folosesc apa carbogazoasa la prepararea kurtos kalacs-ului. ... Aparatul de preparat kurtos e facut de mine.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. ... "Folosesc apa carbogazoasa la prepararea kurtos kalacs-ului. ... Aparatul de preparat kurtos e facut de mine.
Ildiko Ozsvath si Istvan Magyari de la Bartha Kurtos, din Harghita au venit cu kurtos kalacs la Targul de Ciresar organizat in curtea MTR. Avem kurtos kalacs cu nuca, cocos, ciocolata, zahar, scortisoara, susan, ceea ce foarte rar cumpara vizitatorii.
Bartha Szilard, de la Bartha Kurtoshaz, din Harghita participa cu kurtos kalacs la Targul Piata Taraneasca si Mesteresti organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Avem kurtos kalacs cu nuca, cocos, ciocolata, zahar, scortisoara, susan, ceea ce foarte rar cumpara vizitatorii.
Daca va place kurtosul puteti manca un kurtos kolacs bun la targul de produse traditionale organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat recent la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, participa in acest week-end la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu. ... "Aparatul de preparat kurtos e facut de mine.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, participa in acest week-end la targul Piata taraneasca de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
Attila din comuna Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul Piata taraneasca si Mester(Esti), de la MTR, cu kurtos kalacs de diferite feluri. "Cel mai cautat kurtos kalacs ramane tot cel cu nuca!", ne-a spus Attlia din comuna Lupeni, Harghita.
google-analytics.com