Cautare

653 de rezultate pentru "kaufland ploiesti" (4.20 secunde)
Practiker si, în curând, Kaufland. Autoritatile locale de profil nu au statistici exacte privind numarul micilor comercianti disparuti de pe piata, dar pot spune de tendinte vizibile de scadere a activitatii buticarilor.
Spre exemplu in Micro 20, unul dintre cele mai cautate cartiere din oras, aici fiind situate doua supermarket-uri, Billa si Kaufland, iar blocurile au fost construite dupa 1990, un apartament cu trei camere se vinde cu 250.000 de lei, fata de 280.000 de lei cu cat putea fi cumparat in urma cu doua-trei luni.
Codul de bune practici a fost semnat de Federatia Patronala din Industria Alimentara Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, Patronatul Roman al Carnii de Porc, Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, Metro Cash&Carry, Real-Hypermarket, Romania Hipermarche, Selgros, Carrefour, MGV Distri Hiper, Kaufland.
„Este un pas important pentru a civiliza si a face mai transparent comertul în aceste retele mari de distributie“, a declarat ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, prezent la semnarea documentului.Din partea supermarketurilor, Codul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry România SRL, real,-Hypermarket România SRL, România Hypermarket SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour România SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland România SRL.
Din partea comerciantilor, documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry Romania SRL, Real-Hypermarket Romania SRL, Romania Hipermarché SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour Romania SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland Romania SRL.
Mai sunt prevazute extinderea sistemului de supraveghere video, precum si modernizarea retelei de transport public cu opt statii, in zonele Kaufland, Plus, Billa, in cartierul de blocuri din zona Cireasov.
In retelele de magazine Kaufland, preturile afisate pentru sortimentele de vin mentionate mai sus sunt mai mari cu 1,71 lei, ajungand la 15,99 lei, in timp ce in unitatile Carrefour, Feteasca Regala se vinde cu 15,85 lei, Riesling Dry cu 14,86 lei, iar sortimentul Sauvignon Blanc cu 14,70.
Documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry, real,- Hypermarket, Cora, Selgros Cash&Carry, Carrefour, Auchan si Kaufland, din partea retailerilor, si de Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Rompan, Patronatul Roman al Carnii de Porc si Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, din partea patronatelor din industria alimentara.
In timp ce Carrefour, Auchan, Kaufland, real, Billa au paginile un lucru, Metro are 15 fani si foarte putine postari.
La egalitate, hipermarketurile real-, si Kaufland platesc anual cate un milion de lei catre municipalitate. Pe locul patru se situeaza centrul comercial Sucpi, cu impozite locale de circa 900.000 de lei pe an, iar pe locul cinci - Pan Group, cu 500.000 de lei pe an.
Tine sa precizeze insa ca are o colaborare buna cu cele mai mari lanturi de retail (Metro, Real, Selgros, Careefour, Billa, MegaImage, Auchan, Cora sau Kaufland).
Evocasa Viva se afla la numai cateva minute de centrul Brasovului, in imediata apropiere de scoala locala, lacul Noua, gradina zoologica,hipermarketuri si supermarketuri (Metro, Carrefour, BricoStore, Kaufland, Macro Mall, Media Galaxy, Selgros si Praktiker).
Incepand cu luna noiembrie, Asevi este prezent si in reteaua Kaufland iar din decembrie incolo urmeaza sa anunte un nou parteneriat important.
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magaznul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara).
Organizatorii turneului national Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.
18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara, la casieria Salii Palatului, Magazinele Germanos, Orange, InMedio, Kaufland, Librariile Carturesti, Mihai Eminescu si Humanitas, Posta Romana.
Frakas Productions, Hi Film Scurtmetrajul Bilet de Iertare este un proiect derulat de Asociatia Untold Stories, finanțat prin programul In stare de bine, sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si co-finantat de Guvernul Romaniei- Departamentul pentru Relatii Interetnice.
Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Profi si Selgros, la pretul recomandat de 5,8 lei/sticla - variantele Original & Light si la pretul recomandat de 6,5 lei/sticla - varianta Bio.
Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
google-analytics.com