Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (2.72 secunde)
Targul de Florii este deschis de vineri, 11 aprilie pana duminica, 13 aprilie 2014, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman.
Puteti citi in continuare textul integral al discursului lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, in data de 4 februarie 2010. ... Dar, presedintele Consiliului National mi-a sugerat ca nu ar fi bine sa nu iau cuvantul.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Jurnalul National: Festivalul Tarafuri si fanfare, editia a VIII-a, la Muzeul Satului Muzica din vatra satului romanesc de odinioara va rasuna, la sfarsitul lunii august, pe ulitele Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti".
Jurnalul National: ... Daca ar fi nevoie, Ion Iliescu si-ar asuma din nou responsabilitatea schimbarii - Jurnalul National: In acest moment, credeti ca Romania a meritat si/sau merita sacrificiul tinerilor de acum 25 de ani?
Auzind ca a fost criticat de colegul sau mai tanar, veteranul cu vesta din Gagesti a scris un editorial in "Jurnalul National" de marti, rezervandu-i lui Badea un post scriptum acid si scarbos.
Jurnalul National: ... Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!" "Din fericire, am avut si am o viata plina si motivanta atat in plan profesional, cat si in cel personal.
Restructurari si la Jurnalul National Revista Income Magazine, editata de trustul intact, isi va inceta aparitie. ... Pe de alta parte, un al titlu din grup, Jurnalul National, trece in urmatoarea perioada prin restructurari consistente:
Revolta de la Jurnalul national a fost inabusita brutal de Marius Tuca, directorul ziarului, prin concedierea unui redactor-sef adjunct, recte Gabriela Antoniu. ... Si ziarul condus de el a devenit o galeata de laturi politice, in general, si alte mizerii coordonate de Dan Constantin, redactorul-sef al Jurnalului national.
Magda Marincovici (Jurnalul National) : ... ambulanta, unitatea de primiri urgente, SMURD, toate corelate, precum si aparitia sistemului national 112. Acest volum este, de fapt, o baza de date extrem de valoroasa", spune prof.
Jurnalul National: ... A fost mai bine de 20 de ani consilier al presedintelui Ion Iliescu, apoi secretar de stat la Ministerul Culturii si Patrimoniului National, avand o indelungata experienta directa a vietii politice romanesti.
Un exercitiu pe care il facem de ceva timp incoace noi, cei de la Jurnalul National, care subscriem la ceea ce doreste sa devina, in timp, si daca nu e mult spus, un model jurnalistic si cultural. ... In numele valorilor adevarate, Jurnalul National porneste Miscarea de rezistenta.
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... Dintre acestea 4.400 au fost incluse intr-un studiu la nivel national si rezultatele sunt ingrijoratoare:
Magda Marincovici (Jurnalul National) - OMS: ... Astfel, vaccinarea in Romania a scazut constant de la an la an la toate vaccinurile incluse in Programul national de imunizare , cu exceptia celui facut direct in maternitate, ajungand in 2011 la valori ingrijoratoare.
Jurnalul National: ... Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" Micozele ocupa locul trei intre bolie depistate.
Magda Marincovici (Jurnalul National) : ... Pentru stoparea acestui fenomen, multi medici si psihologi sunt de parere ca avem nevoie urgenta de un program national destinat preventiei obezitatii infantile.
Magda Marincovici (Jurnalul National):
Magda Marincovici (Jurnalul National) : ... Si Colegiul National al Medicilor a tras numeroase semnale de alarma. Presedintele acestui for, prof. dr.
Magda Marincovici (Jurnalul National) :
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... De asemenea, incepand din 2014, va fi implementat Registrul national al hepatitelor, specialistii de la Institutul "Matei Bals" fiind in faza de finalizare a acestuia.
google-analytics.com