Cautare

8875 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (3.22 secunde)
Jurnalul.ro informeaza: ... • Un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde pentru Jurnalul National in perioada 19-27 martie 2011 releva date dezastruoase pentru guvernare: ... (jurnalul.ro publica integral sondajul realizat de Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde)
protest-jurnalul.blogspot.ro: Redactorii de la Jurnalul au incasat banii pentru ce au muncit in decembrie Pe 10 mai, numarul salariilor / drepturilor de autor restante la Jurnalul National ar fi ajuns la semirotunda cifra cinci.
Jurnalul National: ... Urmareste LIVE cum se schiaza la munte pe webcam jurnalul.ro Click pentru a urmari LIVE partiile de schi http://jurnalul.ro/webcam/camere-la-munte.html • Mii de turisti se afla, in aceste zile, la munte pentru sarbatorile de Craciun.
A scris la Jurnalul neintrerupt, un deceniu si jumatate. ... Este autoarea conceptului unei publicatii saptamanele de mare succes - Jurnalul de Sanatate -, din care a realizat, timp de 6 ani neintrerupt, impreuna cu o echipa de tinere pe care le-a format, peste 300 de numere.
Proiectul derulat la nivel national se va desfasura in perioada 09.02-31.12.2015 si are urmatoarele obiective principale: ... Promovarea importantei actului de donare in randul populatiei prin campanii de informare si constientizare organizate la nivel national.
In jurnalul sau numit Liber Notarum, el descrie cu precizie si lux de amanunte ceremoniile si etichetele de la curtea papei, nelipsind anumite fapte si intamplari putin magulitoare ale familiei Borgia si ale Lucretiei.
A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
Toata lumea mentioneaza ca ea se bazeaza pe un articol publicat in 2004 in jurnalul Human Reproduction, insa sursa datelor este rareori mentionata:
Sub pamant, la cateva mile adancime, exista un oras foarte mare, cu milioane de locuitori, care se numeste Agartha, scria Byrd in jurnalul sau secret.
Targul de Florii este deschis de vineri, 11 aprilie pana duminica, 13 aprilie 2014, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman.
Victor Ciutacu, redactor-sef la "Jurnalului National", a mai fost atacat si in trecut, chiar de presedintele Traian Basescu, care l-a facut "tonomat". ... 1970, Sinaia) este un jurnalist roman, redactor sef adjunct la cotidianul Jurnalul National, si moderatorul emisiunii Vorbe Grele, transmisa de postul de televiziune Antena 2.
Jurnalul National informeaza: ... Analistul politic Cristian Parvulescu a declarat pentru Jurnalul National ca "argumentul legat de costuri este unul cinic, meschin, foarte greu de acceptat. ... Este o iresponsabilitate crasa care dovedeste ca aceasta clasa politica este incapabila sa inteleaga interesul national.
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... Este vorba de doua studii, publicate in revista Nature, efectuate in Danemarca si in Franta, coordonate de Institutul National de Cercetari Agronomice din Franta si realizate de specialisti francezi si din alte tari.
Magda Marincovivi (Jurnalul National): ... Societatea Romana de Pneumologie si Centrul National pentru Renuntarea la Fumat din cadrul Institutului National de Pneumologie "Prof.
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... Situatia la nivel national este alarmanta:
Magda Marincovici (Jurnalul National):
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... Cele doua echipamente vor fi instalate in Bucuresti, la laboratorul Institutului National de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", si la laboratorul Spitalului de Pneumoftiziologie Bisericani-Neamt.
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... Experimentele pe animale sunt pe punctul de a se finaliza si Institutul National American al Bolilor Infectioase a precizat pentru AFP ca a inceptul discutiile cu laboratoarele farmaceutice.
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", chiar sublinia recent, bazandu-se pe datele oficiale, ca in zona endemica peste 400 de cadre medicale s-au imbolnavit si 232 au decedat.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
google-analytics.com