Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (2.82 secunde)
Daca vor accede in forul legislativ european, conservatorii au ca obiective refacerea imaginii Romaniei, dar si punerea in practica a unui proiect original, a declarat ieri senatorul si eurocandidatul PC Irinel Popescu.
Comisarul sef Ionel Georgescu (foto), pana in prezent director adjunct al Directiei Generale Anticoruptie, a fost imputernicit la comanda DGA, dupa ce detasarea lui Irinel Paun la aceasta unitate a incetat.
Monica si Irinel Columbeanu, dar si angajatii de la Directia pentru Protectia Copilului Ilfov, vor fi audiati saptamana viitoare de membrii Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, scrie Libertatea.
Irinel Badea, agent imobiliar, a explicat ca evaluatorul din partea bancii contractate de client apreciaza vechimea imobilului, fiind refuzate de la finantare locuintele de la etajele superioare din blocurile turn.
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a participat recent la Adunarea Generala a Actionarilor Alcatel Romania SA ca reprezentant al societatii Promotion Group International prin care mai detine doar 0,85% din capitalul social al subsidiarei din Romania a gigantului francez in domeniul comunicatiilor, anunta UrbaNNews.
Irinel Popescu, seful Clinicii de Chirurgie si Transplant Hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni, dr.
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. ... dr irinel Popescu.
Irinel Columbeanu lanseaza volumul ''Istoriile unui vehement. Ipocratia'', pe 15 decembrie. Este prima carte dintr-o trilogie despre viata sa. Povesteste si despre relatiile pe care le-a avut cu diverse femei celebre sau mai putin celebre.
nu importa bacalaureatul, ci mult mai mult Irinel. ... Celebrul rondo al lui Mefisto, "Nu deschide poarta, draga/ Daca n-ai inel" a devenit "Deschizi usa la Rolls Royce/ Daca ai Irinel".
Ma refer aici la campionii audientei la categoria "porumbei domesticiti", Monica si Irinel Columbeanu, la cuplul Bahmuteanu&Prigoana care si-a rezervat in exclusivitate categoria "cocos", la zecile de "fazani" care se lupta pentru titlul de "Tradati in dragoste" si la sutele de "gaini" care-si pierd capul la "Iarta-ma!" si "Din dragoste".
Declaratii exclusive de la Irinel Columbeanu despre noul proces in care este implicat! Fostul milionar de la Izvorani vrea sa ceara daune morale pentru defaimarea imaginii!
Irinel Columbeanu spune adevarul, dupa ce s-a spus ca exista tensiuni intre el si sotul Monicai Gabor! Fostul milionar de la Izvorani povesteste ce discutii a avut cu Mr Pink, dar vorbeste si despre venirea Monicai in Romania.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... 'Premierul Emil Boc a anuntat ca Executivul vrea un fond national de investitii care sa poata pune la dispozitie resurse financiare pentru proiecte majore.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012. ... Jurnalul.ro inforrmeaza:
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
FRJ MediaSind solicita conducerii Jurnalului National sa-si plateasca angajatii!
Jurnalul National : ... A scris peste 40 de ani la ziarul Libertatea (fost Informatia Bucurestiului), iar de mai bine de un an la Jurnalul National. ... Ultimul articol semnat de Petru Calapodescu in Jurnalul National se intituleaza "Nechezolul basescian" si a aparut la 9 octombrie.
Inca in primele zile ale lunii ianuarie a anului care se petrece intra pentru nu se stie a cata oara in scena, in longevivul spectacol al Teatrului National din Bucuresti "Egoistul", fiind titular.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
"M-a stupefiat gingasia si delicatetea lui Voiculescu, chiar corectitudinea, care este stupefianta pentru o persoana ca domnia sa, ca nu a informat pe cei care scriu in 'Jurnalul National' ca, de fapt, eu nu m-am adresat PSD - si aici vorbesc serios - nu m-am adresat nimanui, ci altii mi s-au adresat mie".
google-analytics.com