Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (3.02 secunde)
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". ... "Relaxarea" rutiera, teribilism pe sosele Jurnalul National: ... Jurnalul National: ... inconstienta amestecata cu smecherie Jurnalul National: ... Jurnalul National: ... Jurnalul National: ... Jurnalul National: ... Jurnalul National:
JURNALUL NATIONAL: ... Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, seful Centrului de Chirurgie si Transplant Hepatic la Cursul international de patologie pancreatica si workshop-ului "Rolul practic al ecoendoscopiei" de la Bucuresti. ... Irinel Popescu. ... Irinel Popescu.
Jurnalul National: ... Irinel Popescu, membru corespondent al Academiei Romane, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, face o radiografie obiectiva a cercetarii romanesti. - Jurnalul National: ... Irinel Popescu:
candidatura lui Irinel Columbeanu face parte din categoria glume electorale Sociologul Alfred Bulai considera ca intentia lui Irinel Columbeanu de a candida independent la primaria Capitalei este doar o gluma electorala.
S-a aruncat de la fereastra dormitorului conjugal in timp ce sotul ei, avocatul Irinel Caius Iliescu, era intr-o alta camera a apartamentului situat la etajul 15 al unui bloc din Capitala.
Este vorba de "Adevarul" ,"Evenimentul Zilei", "Curierul National", "Jurnalul National", "Romania Libera" si "Puterea".Toate acestea, cu exceptia cotidianului "Puterea", pentru care Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) nu are date, au realizat in primele 3 luni ale acestui an vanzari totale de aproximativ 10 milioane de exemplare, fata de 17,9 milioane de exemplare in perioada similara a anului trecut.
Jurnalistul Ion Cristoiu si-a reconsiderat, aseara, la insistentele directorului Marius Tuca, decizia de a pleca de la "Jurnalul National" din cauza atacurilor unor confrati din trust.
Teste ca la scoala pentru ziaristii de la Jurnalul National si publicatiile economice ale Intact Incercarea grupului Intact de a-si reuni cea mai mare parte a publicatiilor tiparite sub umbrela unei singure companii, Intact Publishing, intampina greutati zilele acestea.
Jurnalul National: ... Irinel Popescu a fost ales membru corespondent al Academiei Romane (Autoare:
Jurnalul National:
Irinel Popescu, intervievat de Magda Marincovici: ... Irinel Popescu, seful Centrului pentru boli digestive si transplant hepatic Fundeni, ne vorbeste despre cancerul pancreatic si ne ofera cateva informatii datatoare de speranta despre noi medicamente aflate in faza de testare, extinderea indicatiei chirurgicale, interventii laparoscopice sau cu robotul. ... Jurnalul National
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... - , precum si aproape 100 de donatori de organe in moarte cerebrala, a anuntat coordonatorul national de transplant, dr. ... Irinel Popescu, aceste performante au fost posibile, deoarece nu a lipsit niciunul dintre actorii importanti in domeniul transplantului.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
20 de redactori dati afara de la Jurnalul National. ... Bianca Damian) "A inceput epurarea la Jurnalul National", scriu redactorii care au lansat blogul anonim pentru a-si cere drepturile salariale.
Magda Marincovici (Jurnalul National) : ... Marius Tuca ne aduna la sedinta de sumar Multi au auzit aceasta invitatie in cele doua decenii de Jurnalul National. ... Intocmai ca Jurnalul National. ... Dar Jurnalul National exista. ... Dar mai presus de toate exista spiritul Jurnalului National.
Jurnalul National:
Irinel Gresita este un tanar inginer din Craiova, care la cei 37 de ani ai sai se lauda ca a "pierdut timpul"
Jurnalul National : ... "Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National: ... • Jurnalul National: ... • Jurnalul National: ... • Jurnalul National: ... • Jurnalul National:
Magda Marincovici (Jurnalul National): ... Irinel Popescu, presedintele Academiei Romane de Stiinte Medicale, seful Centrului de chirugie generala si transplant hepatic de la Institutul Clinic Fundeni. ... Irinel Popescu a mai precizat ca dispunem de o banca de tumori care permite derularea de cercetari importante in domeniul oncologiei.
Irinel Columbeanu cere in instanta executarea silita a fostei lui sotii pentru plata pensiei alimentare. ... Dosarul se afla la Judecatoria sectorului 2, unde Irinel Columbeanu se va judeca azi cu fosta sotie in sedinta secreta.
google-analytics.com