Cautare

148 de rezultate pentru "jupiter" (3.06 secunde)
Sfera ar fi avut o grosime de numai 2-3 metri si s-ar fi realizat demontand miezul metalic al planetei Jupiter.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a promis iei, in statiunea Jupiter, ca va promova o hotarare de guvern prin care sa dispuna trecerea patrimoniului si activelor fostei SNIF catre Consiliul Judetean Constanta.
Va intrezari ceea ce se va intampla in 2011 atunci cand Jupiter va vizita pentru scurt timp Berbecul, a zecea casa solara a voastra, a carierei si a statutului professional, intre 5 iunie si 7 septembrie.
Paula Anghel ne-a mai declarat ieri ca nici in acest an nu s-au semnat contracte de concesiune pentru plajele cu potential turistic scazut si cele afectate de eroziune din mai multe statiuni, cum ar fi Mamaia (zonele Parc), Jupiter, Venus, Mangalia, Cap Aurora.
In aceeasi zi, pe 10 aprilie, vor mai fi scoase la licitatie Restaurantul "Dunarea" si terenul aferent acestuia - 857.109 euro, Gradina "Dunarea" si terenul unitatii - 211.191 euro, o parte a Cofetariei/Braseriei "Saturn" si terenul acesteia - 129.249 euro, Restaurantul "Minerva" - 1.197.524 euro, precum si Grupul Gospodaresc Jupiter - 932.347 euro.
La primele ore ale diminetii insa, nici un ofertant nu si-a facut aparitia la Eforie Nord, pentru a licita vreo unitate turistica sau restaurant din Saturn sau Jupiter.
Nu mai putin de 5 hoteluri si 6 restaurante din Eforie Sud, Eforie Nord, Saturn si Jupiter urmeaza sa fie scoase la licitatie in perioada urmatoare.
Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche. ... Inspectorii ANPC au descoperit deja primele neregului la mai multe unitati de alimentatie publica controlate vineri in statiunea Jupiter.
Cheltuielile cu publicitatea online vor creste in 2005 cu 26% fata de 2004, iar in urmatorii cinci ani rata medie de crestere a acestora se va situa in jurul valorii de 11% pe an, apreciaza cercetatorii de la Jupiter Research.
Voyager 1 si Voyager 2 au survolat deja planetele Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si 48 dintre satelitii acestora. ... Misiunea initiala a acestora era de a studia planete ca Jupiter, Saturn, Uranus si Neptun, sarcina indeplinita in 1989.
Descoperirea sprijina o teorie recenta si originala, conform careia, candva, uriasul Jupiter, a cincea planeta de la Soare (si cea mai mare din Sistemul Solar), s-ar fi miscat un pic de la locul sau, adica, la un moment dat, la inceputurile formarii Sistemului Solar, si-ar fi modificat temporar orbita.
- S-a actionat intr-o zi de Joi, ziua lui Jupiter, Jupiter in mitologie era Zeus. Au vrut sa demonstreze ca terorismul nu va pieri niciodata, in numele Dumnezeului lor, a declarat Mihai Voropchievici in emisiunea 100 de minute de la Antena 3.
Jupiter va schimba soarta in aceasta perioada si va deschide calea spre castiguri financiare. ... Cand Jupiter intra in semnul dumneavoastra, acesta constituie momentul inceperii unui nou ciclu de 12 ani cand veti incerca sa descoperiti cine sunteti cu adevarat ca indivizi.
Norocosul Jupiter este cel raspunzator de aceasta situatie. ... Trei planete - Mercur, Jupiter si Soarele - se afla in zodia dumneavoastra, ceea ce va da o stralucire de stea.
Daca Jupiter este in semnul dumneavoastra, atunci tentatia de a cheltui bani este de-a dreptul irezistibila. ... Acesta este un moment prielnic pentru dumneavoastra, pentru ca Jupiter se afla in partea de sus a diagramei si va face sa aratati minunat in ochii celor din jur.
Cu norocoasa Jupiter in semnul dumneavoastra, viata continua sa curga usor. ... Norocoasa Jupiter se situeaza in partea de sus a diagramei, ceea ce inseamna ca oamenii va admira si va vad intr-o lumina favorabila.
Ziua de luni, 13 martie, este una norocoasa si pentru ca, inca de dimineata, Luna intra in Balanta, o zodie a echilibrului, diplomatiei, cooperarii si armoniei, iar in Balanta se afla, deja, Marele Benefic Jupiter, acum in mers retrograd.
Jupiter este cea care va aduce norocul si va ajuta sa va simtiti multumiti. ... Indiferent de ce se va intampla, Jupiter paraseste semnul dumneavoastra, dar se muta in casa banilor, ceea ce inseamna ca vi se vor stimula castigurile si fluxul numerar.
Aveti grija de sanatatea dumneavoastra, deoarece dansul Jupiter-Pluto va poate afecta. ... In aceste zile, Pluto, conducatorul dumneavoastra, danseaza intens cu Jupiter si va poate indrepta sa va concentrati mai mult pe filozofie si spiritual.
Jupiter este In casa banilor si a sanatatii. ... Mercur va face mai vorbareti, Venus, mai fermecatori si diplomati, Jupiter va inalta si va mareste lucrurile bune, iar Marte va starneste ambitia.
google-analytics.com