Cautare

1532 de rezultate pentru "junior sport" (4.13 secunde)
Vanatul este un sport costisitor, dar si aducator de profituri substantiale pentru asociatiile de vanatori din tara. ... Desi sport de lux, vanatul are multi adepti Cu toate ca vanatul nu se practica pe bani putini, in Romania exista aproximativ 60.000 de vanatori autorizati.
Un tinar prahovean care s-ar incumeta sa incerce acest sport ar trebui sa aiba bani seriosi in buzunar. ... Cei mai multi amatori ai acestui sport prefera sa inchirieze echipament cu ora din statiunile montane unde exista amenajate pirtii.
Fata de modelul de serie, Elia a "incaltat" Loganul cu jante de 17 inch din aliaj, kit-ul de spoilere sport nu arata rau deloc, iar masca si clantele cromate ale usilor aduc un plus de imagine.
Sunetul motorului la pornire este de necomparat, augmentat de esapamentul sport dublu.
Un container sosit din China, continand nu mai putin de 24.192 perechi pantofi sport susceptibili a fi contrafacuti, a fost descoperit in Portul Constanta de catre vamesii din cadrul Biroului Vamal Constanta Sud.
Politistii si lucratorii vamali constanteni au confiscat aproape 12.000 de perechi de pantofi sport, susceptibili a fi contrafacuti.
Pe consola centrala a masinii sunt plasate doua butoane, "Tour" si "Sport". In conditiile unui sofat mai agresiv, activarea optiunii Sport "incordeaza" sistemul de suspensie al masinii, iar directia si acceleratia raspund cu promptitudine.
Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca evaziunea fiscala in comertul cu legume si fructe "este un alt sport la moda", care afecteaza comercializarea produselor autohtone.
CNA a analizat in sedinta de marti solicitarea SC Sport Channel SRL de acordare a unei licente audiovizuale prin satelit pentru televiziunea Vox News.
Sambata, 10 octombrie 2009 10:00 - Deschiderea expozitiei 10:30 Conferinta de presa 13:00-14:30 Renault Sport Show 1 14:30-18:00 Parada locala, carnaval, ride and drive, curse de karting, sesiuni de autografe 18:00-19:40 Renault Sport Show 2 21:00 Inchiderea zonei expozitionale Duminica, 11 octombrie 2009 10:00 Deschiderea zonei expozitionale 11:00-13:00 Parada locala, carnaval, sesiuni de autografe 13:00-14:30 Renault Sport Show 3 14:30-14:45 Extragerea castigatorului tombolei Renault F1 Roadshow 14:45-15:30 - Ride and drive, animatii, simulatoare F1 18:00 Inchiderea zonei expozitionale.
In cifre, Primaria Craiova ramane cu 512 posturi, fata de 395 cat avea in precedenta organigrama modificata cu disponibilizari, iar institutiile de cultura si sport - cu 280 de posturi, fata de 397 cat le era repartizat la calcul disponibilizarilor, in care insa intra si Filarmonica "Oltenia" Craiova.
realizarea unui teren de sport pentru elevii Grupului Scolar "Stefan Milcu" ... realizarea unui teren de sport pentru elevi.
Autoritatile centrale si locale s-au specializat in pomeni si risipa banului public pe tot felul de proiecte care, uneori, frizeaza ridicolul, mai ales cand vorbim de sali de sport la sate. ... Astfel ca proiectul cel mai recent este cel al unei sali de sport.
Este constient ca practica un sport periculos, dar nimic nu-l poate tine departe de concursuri: ... Este un sport periculos. ... In sport, pe circuit, nu exista copaci, ceilalti din cursa sunt si ei profesionisti.
De altfel, si sala de sport ii poarta numele lui Sebastian Domozina din 2002. ... "Ultima data a fost chiar la inaugurarea salii de sport si parca stia ca va fi ultima lui vizita, pentru ca de abia a plecat...
Sport.ro : ... Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a explicat ce risca Rapidul dupa ce a cerut insolventa la tribunal, informatie publicata in premiera de www.dolcesport.ro acum trei saptamani si negata la acea vreme de Copos.
Majoritatea celor care nu au reusit sa practice acest sport cred ca e destul de usor. ... Snowboarding = echilibru fizic si psihic Un sport preferat in mare parte de tineri, "datul cu placa" este si el extrem de eficient si ajuta la slabire.
Angajatii de la sport au fost sariti De fapt, asa cum reiese din declaratiile pe care le-au facut intii in ziar si apoi pentru Curtea de Conturi, angajatii de la sport sustin ca "meciul trebuia transmis in mod gratuit si de aceea am fost evitat" (Ilie Dobre).
Ce fac copiii in acesta perioada? Fac pian, limbi straine... Dar ar trebui sa faca sport . ... alimentatie echilibrata si sport.
Copiii cu siguranta vor fi atrasi de teren si vor fi incantati sa practice acest sport. Ma bucur ca datorita acestui sport am ajuns sa fac un parteneriat in Romania. Sper sa dau si eu ceva inapoi acestui sport, pentru ca am primit foarte mult", a mai spus Halep.
google-analytics.com