Cautare

1793 de rezultate pentru "judet" (3.30 secunde)
"Se remarca o scadere a ratei somajului în judet, de la 5,8% în ianuarie, la 5,7% în februarie, respectiv 5,3% în martie", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Precipitatiile cazute in cursul saptamanii trecute au avut efecte benefice, dar si distructive in judet. ... Anul trecut a fost calamitata o suprafata de 41.000 ha in judet, pentru care au depus dosare de despagubiri un numar de 178 de asociatii si exploatatii agricole.
Seceta prelungita din judet a provocat pagube insemnate fermierilor, care se confrunta acum si cu situatia neplacuta de-a nu primi nicio despagubire de la stat chiar daca au fost asigurati.
Din informatiile pe care le avem, mai multe plangeri au ajuns la prefectul Gabriel Panaitescu, prin care se detaliaza modul in care, in unele comune din judet, primarii ataseaza la pachetele de care aminteam biletele unde li se "reaminteste" locuitorilor ce au facut ei pentru comunitate.
Scade PIB-ul pe locuitor Valoarea Produsului Intern Brut exprimat in preturi curente creste pe fiecare judet al Olteniei, dar scade valoarea pe fiecare locuitor. ... Intr-un judet mare precum Doljul, chiar daca are un PIB destul de ridicat pe ansamblu, media pe locuitor nu este stralucita.
In Craiova exista cinci firme care au de recuperat sume ce depasesc 500.000 de lei de fiecare de la diverse primarii din judet.
Acum, ei isi muta sediul social dintr-un judet in altul, astfel ca organul de control care i-a verificat nu mai are nici o atributie in alt judet. ... firma evazionista se muta in alt judet si tot asa.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Ministrul Elena Udrea intarzie investitii de milioane de euro in judet prin amanarea unei vizite. Cinci proiecte de importanta majora pentru judet, patru apartinand Consiliului Judetean (CJ), iar unul Primariei Dorohoi, nu pot fi demarate pentru ca nu sunt semnate de toate partile implicate.
Recent, autoritatile locale din Olt au facut declaratii legate de accesarea creditelor de catre primarii din judet.
Spiritul antreprenorial al tinerilor s-a dovedit a fi cel mai putin vizibil in judete ca Mehedinti (18), Giurgiu (21), Tulcea (23), Caras-Severin (23) si Calarasi (24), unde au fost inregistrate sub 25 de firme la nivelul fiecarui judet.
In acest judet se infiintasera 821 de firme pe primele opt luni din 2010, iar acum numarul lor a ajuns deja la 1.350. ... Ceea ce inseamna ca, la un judet cu o populatie de peste 734.000 de locuitori, exista un comerciant la fiecare 31 de persoane.
Dar ponderea acestora este diferita in fiecare judet. ... Restul de 3,9% reprezinta institutiile publice, ce mai are statul in acest judet. ... Totusi, in ciuda acestor proprietati, nici Capitala si nici vreun alt judet nu sunt majoritar detinute de catre stat.
Odata cu asumarea destinului de senator al judetului Dambovita, am inteles sa duc in Parlamentul Romaniei toate eforturile si atuurile de care sunt capabil pentru ca acest judet sa poata avea o sansa mai mare la dezvoltare decat s-a intamplat pana acum.
Resedinta de judet este municipiul Zalau, situat in centrul judetului. ... In acest judet se afla 77 de biserici de lemn ce dateaza din secolele al XVI-lea - al XIX-lea si situeaza judetul printre primele locuri din punct de vedere al monumentelor arhitectonice istorice.
- Vom face un anunt important pentru locuitorii municipiului Calarasi, dar si pentru membrii si simpatizantii Partidului Social Democrat pentru ca demult ne doream acest lucru si anume ca anuntam in mod oficial candidatul PSD la functia de primar al municipiului resedinta de judet, Calarasi.
Anunt public ca nu voi ceda acestor presiuni si ca voi construi un judet in care fiecare sat va avea strazi asfaltate, retea de apa si canal si toate conditiile unui trai decent. ... Lista completa a obiectivelor si proiectelor PNDL 2, pentru localitate si judet este disponibila aici:
Eticheta de orasean aplicata fortat si cu mult lipici agricultorilor de prin judet incepe sa se dezlipeasca.
Pe scurt, partidele propun o lista de candidati, aceasta lista este votata intr-o anumita proportie de alegatorii unui judet, iar apoi se fac niste calcule destul de simple pentru a stabili cate locuri a luat fiecare lista de partid in fiecare judet.
in carciumile din judet. ... In acea perioada au figurat in judet peste 30 de producatori de alcool si bauturi alcoolice. ... In prezent, in judet exista un singur antrepozit fiscal autorizat, insa pe piata neagra continua sa se vanda bauturi alcoolice contrafacute.
google-analytics.com