Cautare

1793 de rezultate pentru "judet" (7.17 secunde)
Dubiile in privinta noului presedinte al Consiliului Judetului s-au risipit odata cu centralizarea informatiilor de la toate sectiile din judet.
Dupa centralizarea rezultatelor de duminica, fostul primar al celui de-a doilea municipiu din judet a obtinut 9.557 de voturi, fata de 4.810 voturi exprimate pentru Danaila Vasile Pazvante.
Rezultatele obtinute in judet si in municipiu ii nemultumesc pe cei doi, dar spune ca acestea au fost datorate, in primul rand, saraciei bugetului de campanie, care a fost cu mult mai mic fata de principalele partide din judet, ei sustinand ca au cheltuit pe parcursul campaniei doar 300 de milioane de lei vechi.
"In judetele in care Presedintele organizatiei judetene provine din fostul PD, organizatiile din municipiile resedinta de judet au presedinte provenind din fostul PD.
Morega a facut aceasta acuzatie in contextul in care prezenta candidatii validati de conducerea centrala pentru cele opt colegii uninominale din judet. ... El i-a reprosat lui Negut si faptul ca in ultima vreme a venit in judet fara sa se mai intalneasca si cu el.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Eu cred ca, daca vrei sa te casatoresti cu cineva, trebuie mai intai sa desfaci casatoria dinainte, nu poti sa faci, cum se spune, un 'ménage à trois', dar probabil ca altii au alta parere", a completat Berceanu.Alegere „in functie de interesul PSD in acel judet“De cealalta parte, Mircea Geoana a declarat tot ieri, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca formatiunea sa este „deranjata" de preconditionarea de catre PD-L a aplicarii protocolului de colaborare la nivel local.
000 de semnaturi iar pentru urgentarea acestei proceduri PD-L doreste realizarea de puncte fixe in principalele orase din judet.
"Am vizitat deocamdata o singura scoala din judet cea de la Baneasa si am ramas surprins sa vad ca liceul inca nu este reabilitat iar elevii invata in cladirea gimnaziului" a spus Brailoiu.
Toate cele patru arme ale Internelor existente in judet- Inspectoratul de Politie, Inspectoratul Politiei de Frontiera, Inspectoratul de Jandarmi si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (Pompierii)- vor ramane structuri operative, cu aceleasi atributii si aceiasi sefi locali, dar reunite acum sub o singura conducere.
Giurgiu era singura resedinta de judet din sudul tarii care ramasese neracordata la reteaua de gaze naturale, dar cu ajutorul guvernului condus de Calin Popescu-Tariceanu, in 2006 s-a deschis investitia si in 2008 s-a inceput furnizarea gazelor naturale catre primii consumatori.
Intentia Consiliului Judetean Constanta de a lua "sub aripa" toate lacurile si baltile din judet a fost data peste cap, duminica, 23 august a.
mai multe posturi de conducere in deconcentrate, cel mult 4, iar daca aduc cu ei si alti colegi din acelasi judet, parlamentari sau alesi locali, chiar si un post de subprefect.
Ruset a dat de inteles ca vor fi operate schimbari si la liderii filialelor PDL din judet: ... Spera intr-o interventie de la centru Mantog este de parere ca democrat-liberalii au ajuns sa se lupte intre ei, in loc sa fie preocupati de judet si de adversarii politici.
Nu exista probleme in niciun judet din cele patru. ... El a mai spus ca in prezent nu mai exista niciun judet in care sa fie obstacole in calea realizarii acestor aliante locale.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a intervenit in asaltul declansat de CEZ impotriva primariilor din judet cu restante mari la plata energiei electrice. ... O sa vedem ce prevede legea si cred ca o sa gasim o solutie pentru problema cu primariile rau-platnice din judet", a spus Nicolae Giugea.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
"Reteta" variaza de la un judet la altul si include formule gheneroase privind obiectivele aliantelor : "pentru viitor", "pentru progres", "pentru comunitate" sau "pentru judet". ... Afacerile lui Nitulescu cu institutiile de stat din judet au tinut prima pagina a ziarelor.
Premierul Ponta propune reprezentarea automata in Parlament a minoritatilor cu pondere de minimum 6% intr-un judet Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca va sustine in Parlament introducerea unui amendament prin care minoritatile semnificative intr-un judet sa aiba asigurat un mandat in Parlament, din partea judetului respectiv, desi niciun reprezentant al acelei minoritati nu castiga vreun colegiu in circumscriptie.
google-analytics.com