Cautare

1793 de rezultate pentru "judet" (3.51 secunde)
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures.
PSD Suceava va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta in legatura cu "fluturasii portocalii" semnati de premierul Calin Popescu-Tariceanu, distribuiti in judet, apreciind ca prin aceasta se incearca obtinerea de capital electoral folosind bani publici.
CJ Dolj a trimis acum doua saptamani primariilor din judet o circulara pentru a afla stadiul in care se afla angajarea de arhitecti in judet.
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
In viitoarea sedinta a Consiliului Judetului este posibil sa intre pe ordinea de zi un proiect de hotarire prin care aparatura electrocasnica data spre folosinta mai multor persoane din judet in cadrul proiectului Agroturismul Galatean va fi redistribuita unor institutii sociale din 23 de localitati.
In urma cu doua zile, pe adresa redactiei noastre a sosi o scrisoare din partea unei pensionare din Mangalia care a ajuns in pragul disperarii din cauza procedurii de recalculatie a pensiei lunare ce se efectueaza la schimbarea domiciliului dintr-un judet intr-altul.
La fel de ciudat stau lucrurile in ceea ce priveste situatia pe partide, la judet si la municipiu. Dincolo de faptul ca in mod surprinzator democratii, liberalii si Alianta stau mai bine in judet decat la municipiu, iar PSD exact invers, raman o serie de scoruri socante.
"Dutu a zis ca atat timp cat PSD se afla la putere in Constanta nu trebuie sa aducem nici un ban in judet, 'sa nu castige astia iar alegerile'" Deputatul liberal Andrian Mihei ne-a declarat la randul sau ca noul Executiv va merge in continuare pe programul Aliantei D.A.
Presedintele PNG-CD Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat, in conferinta de presa, ca se lucreaza la incheierea proceselor-verbale in organizatiile locale din judet, pentru a realiza schimbarile mentionate. "Aceste schimbari vor fi realizate in toate cele 79 de organizatii locale din judet.
Si judetul Valcea va beneficia de o parte din masiva finantare europeana, specialistii din cadrul Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Valcea afirmand ca 5,5 milioane de euro vor intra in conturile fermierilor din judet.
Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca nu exista conflicte interetnice intre comunitatea maghiara si cea romana in judet, dar ca politicienii creeaza tensiuni in mod artificial.
Daca va uitati la ultimul referendum, la ultimul si antepenultimul judet s-au luat masurile care s-au impus si au ajuns la 30-32%", a declarat Blaga.
Am facut o adresa catre Drumurile Nationale ca toate utilajele sa fie aduse pe drumurile din judet si municipiu chiar daca ei nu vor", a declarat prefectul Danut Culetu.
Am facut o adresa catre Drumurile Nationale ca toate utilajele sa fie aduse pe drumurile din judet si municipiu chiar daca ei nu vor", a declarat prefectul Danut Culetu.
„Am fost singurul judet nominalizat si ridicat în picioare. Premierul m-a întrebat ce se întâmpla la noi în judet si apoi, ca sa întareasca spusele dânsului, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.
„Am fost singurul judet nominalizat si ridicat în picioare. Premierul m-a întrebat ce se întâmpla la noi în judet si apoi, ca sa întareasca spusele dânsului, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.
Bar a mai recunoscut ca, desi la nivel de judet exista o alianta PSD - UDMR - PNL care functioneaza, respinge ideea ca aceasta alianta sa aiba un singur candidat la presedintia CJ, deoarece, in opinia sa, UDMR sta foarte bine si nu ar face aliante.
Introducerea apei si a canalizarii in judet sunt finantate in proportie de 85% din banii Guvernului liberal, arata Lucia Varga.
Conservatorii au continuat caravana deplasarilor in judet, cu atat mai mult cu cat se apropie data de 1 iunie, data alegerilor locale.
google-analytics.com