Cautare

1793 de rezultate pentru "judet" (2.63 secunde)
Andrei Iordache, purtatorul de cuvant al PSD Olt, si Marius Oprescu, presedintele PSD Slatina, au criticat aspru decizia democrat-liberalilor din judet, dar si faptul ca Institutia Prefectului s-a implicat in atacarea hotararii referitoare la repartizarea fondurilor pe unitatile administrativ-teritoriale, motiv pentru care, in prezent, bugetele primariilor sunt blocate.
liderii PDL ar fi comandat, din China, aproximativ 4 milioane de biciclete, cate 100.000 per judet, pentru a le oferi drept mita electorala, la alegerile din 2012.
Un judet vrea drum de la sud la nord, iar vecii de judet vor drumuri de la vest la est • Aceasta organizare de acum sigur ca e foarte sustinuta de populatie • E greu sa mergi intr-un judet si sa le spui ca ramana municipiul X, dar nu va mai fi capitala de judet • Populatia e reticenta si va trebui sa ii explicam avantajele reorganizarii administrative • Bucurestiul are prea multe partide in Consilii.
Potrivit Protocolului USL, PSD are dreptul sa propuna 21 de candidati pentru presedintia Consiliului Judetean si 20 de candidati pentru municipiile resedinta de judet. Alianta de Centru Dreapta (PNL - PC) va propune 20 de candidati pentru CJ si 20 pentru resedintele de judet.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Dincolo de faptul ca am onoarea sa reprezint acest judet in Senatul Romaniei si simt ca am o responsabilitate in acest sens, este locul in care m-am nascut, aici imi cresc copiii si nepotii si sunt preocupat de cum arata prezentul si de cum va arata viitorul acestei zone.
Distributia pe FIECARE judet (Autor: ... Am efectuat aceasta simulare pe fiecare judet in parte, iar scorul folosit pentru formula de calcul este cel obtinut de fiecare partid la alegerile locale din iunie, la votul pentru Consiliile Judetene.
Prefectul Marian i-a prezentat diplomatului german o succinta informare privind judetul Satu Mare, evolutia principalelor sectoare economice si cele mai importante obiective de investitii cu capital german din judet.
Unitatile de industrie alimentara din judet care nu dispun de fonduri pentru demararea unui program de modernizare vor fi inchise pina in 2006 Conform unei directive a Agentiei Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentului, societatile de profil din judet, ca de altfel toate firmele de acest gen din tara, au fost impartite in patru categorii vizavi de indeplinirea conditiilor privind functionarea pe piata europeana.
Acestea sint doar citeva din problemele care, la ora actuala, au condus la situatia ca nici unul din centrele de colectare a laptelui din judet sa nu fie autorizat sanitar-veterinar.
Agentia Locala pentru Protectia Mediului Dolj a furnizat deja Agentiei Regionale situatia din judet", a declarat Monica Mateescu, directorul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Dolj.
Drept urmare, suprafata declarata calamitata în judet aproape s-a triplat în doua saptamâni. „Pe 31 mai, suprafata totala din judet declarata calamitata se ridica la 108.678 de hectare de teren.
Dintre acestea, cea mai întinsa suprafata este cea cultivata cu grâu - aproape 92.000 de hectare, urmata de cea cu rapita (13.754 de hectare), orzoaica (3.150 de hectare) si orz (2.083 de hectare).Mai putin de jumatate din suprafata calami-tata este asigurataÎn asteptarea unei hotarâri de guvern prin care judetul Dolj sa fie declarat judet calamitat si prin care sa se stabileasca suma alocata pe unitatea de hectar (în limita a 70% din cheltuielile efectuate pâna la data producerii calamitatii), producatorii care nu si-au asigurat culturile si au suprafete calamitate nu pot decât sa accepte ca au mai pierdut un an de munca.
Vineri am vazut aproape toate culturile din judet si, în prezent, sunt afectate de seceta 141.778 de hectare. Avem 18.034 de hectare cultivate cu porumb afectate peste 50% si asta înseamna cam 40% din suprafata totala cultivata în judet cu porumb.
Doar 3.591de galateni se numara printre cei mai bine platiti salariati din judet.
Transportatorii si-au impartit traseele din judet dupa bunul plac, ajungandu-se la situatia ca locuitorii din mai multe comune galatene sa fie nevoiti sa apeleze la caruta sau bicicleta pentru a ajunge la cea mai apropiata statie de maxi-taxi din localitatea invecinata.
Fiecare primarie din judet este in posesia hartilor cadastrale si a aliniamentelor amplasarii acestor perdele forestiere.
Reamintim ca primarii PDL au reclamat faptul ca cele 85 de milioane de lei au fost repartizate tuturor primariilor din judet, exceptie facand doar localitatile conduse de ei.
Din datele colectate de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj de la fermierii din judet si de la primarii, rezulta ca vara aceasta vom avea o productie medie de 3.200 de kilograme la hectar.
  Costuri de productie Iata care au fost costurile, din toamna lui 2007 si pâna acum, conform datelor furnizate de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj si confirmate de câtiva producatori de cereale din judet:
google-analytics.com