Cautare

1793 de rezultate pentru "judet" (3.36 secunde)
Filialele USL au termen pana la 15 iulie sa trimita rezultatele sondajelor de opinie conducerii celor trei partide pentru a se analiza scorul din fiecare judet, dar si candidatii potriviti pentru a reprezenta Uniunea la alegerile locale si parlamentare.
Cladiri reprezentative PALATUL ADMINISTRATIV SI JUDECATORESC Din punct de vedere administrativ teritoriul care intra astazi in componenta municipiului Calarasi a facut parte din fostul judet Ialomita, judet atestat documentar in anul 1470, cand avea resedinta la Orasul de Floci, pe malul Dunarii, locul in care avea sa se nasca Mihai Viteazu in anul 1558, ca fiu al Teodorei, vaduva si frumoasa negustoreasa, cum o numea cronicarul Radu Popescu.
Astfel, conform datelor sondajelor judetene ale PSD, niciuna din cele 16 primarii ale oraselor resedinta de judet detinute de PDL si UNPR nu ar fi castigata de candidatii USL.
Cate drumuri de pamant sunt in judet? ... E Gorjul un judet sarac, dar cu oameni bogati sau e un judet bogat cu oameni saraci?
"Sintem siguri ca majoritatea alegatorilor din judet vor fi alaturi de noi si duminica avind in vedere ca in primul tur Adrian Nastase s-a clasat pe primul loc la nivelul judetului Satu Mare”, a declarat Gheorghe Ciocan in cadrul unei conferinte de presa la sediul partidului, la care au mai participat proaspetii parlamentari Mihaela Rusu si Sever ster.
Nu trebuie sa uitam ca votul pe care il primeste un consilier judetean este o datorie si uneori o povara, pentru ca este vorba despre increderea pe care ti-au acordat-o cetatenii unui intreg judet.
Desigur, fiecare judet are specificul lui investitional si tendinte diferite de dezvoltare. ... În cele ce urmeaza, va prezentam tendintele de dezvoltare în fiecare judet.
Desigur, fiecare judet are specificul lui investitional si tendinte diferite de dezvoltare. ... În cele ce urmeaza, va prezentam tendintele de dezvoltare în fiecare judet.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
Doar jumatate din sumele din impozitele colectate de la sutele de mii de locuitori din judet se intorc inapoi de la guvern.
"Ca si suprafata agricola, Doljul este al doilea judet din tara, dupa Timis", a declarat Cornel Popa, directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... "Este un judet cu potential agricol foarte mare, potential pe care am putea sa-l valorificam la maximum", a adaugat Popa.
În plus, acesta a declarat ca seceta a afectat si puietii plantati în judet anul trecut de angajatii Directiei Silvice.
Luna trecuta, rata somajului în judet a atins cel mai mic prag din ultimul an si jumatate. ... „O scadere a ratei somajului în judet s-a observat înca din aprilie.
Giurgiu, singurul judet in regres In ultimii ani, rata de promovare oficiala, inainte de contestatii, a scazut de la 69%, in 2010 (ultimul an fara camere video) la 45%, in 2011, apoi 44% in 2012 si, in fine, 55,65% anul acesta.
Dar eu vreau sa traiesc realitatea acestei tari, a acestui judet. ... Din nefericire, atat premierul, cat si presedintele tarii, dau dovada ca nu sunt deloc cu fata catre acest judet, mai ales ca ii leaga atat de multe de Constanta.
Specialistii in agricultura spun ca productia medie pe judet, cea mai mare inregistrata in ultimii zece ani, a fost cea din 2004, de 3.792 de kilograme de grau la hectar (productia medie pe judet se calculeaza ca medie aritmetica a tuturor cantitatilor declarate de fermieri la Directia Agricola).
Alesii doljeni cred ca reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice, institutie care va imparti banii primariilor din judet de la 1 ianuarie 2007, nu cunosc problemele din teritoriu si nu vor reusi sa distribuie banii dupa nevoi.
In judet s-a inregistrat o prezenta la vot pentru alegerea unui parlamentar european de 29,56 %. ... In ceea ce priveste voturile primite de partidele politice pentru Parlamentul European, constantenii din judet au votat PD in procent de 32,87%, iar in municipiu 32,53 %.
Anchetele sociale realizate de primariile din judet au eliminat de pe listele celor care primesc ajutor social aproximativ 3.000 de beneficiari.
Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet.
google-analytics.com