Cautare

2108 de rezultate pentru "judet dambovita" (3.16 secunde)
  Costuri de productie Iata care au fost costurile, din toamna lui 2007 si pâna acum, conform datelor furnizate de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj si confirmate de câtiva producatori de cereale din judet:
Firmele mici sunt cele care au reusit sa gaseasca usor reteta succesului pe piata de afaceri din judet.
În judet, fiecare salariat tine în spate aproape doi pensionari. Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a anuntat ca raportul dintre salariati si pensionari se mentine dezechilibrat.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara?
Pentru dezvoltarea agriculturii in judet nu este insa nevoie numai de subventii, ci si de comasarea terenurilor si o mai buna comunicare atat intre fermieri, cat si intre acestia si autoritati.
Este destul de putin pentru un judet de marimea Doljului. ... Trebuie spus ca marii contribuabili si cei mijlocii din judet isi platesc impozitele la Bucuresti, deci nu sunt luati in calcul la nivel local.
Dupa ce Elena Udrea a intarziat cu vizita in judet, presedintele Consiliul Judetean s-a deplasat la Bucuresti si a semnat cu ministrul Dezvoltarii trei contracte in valoare de 25 milioane euro, suma care dubleaza valoarea investitiilor cu fondurile europene in judet.
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
In timpul recesiunii (pe care o situam intre finele anului 2008 si sfarsitul anului 2010), s-au construit 9.645 de locuinte in judetul Cluj, astfel incat numarul total al locuintelor din acest judet a ajuns la 293.265.
Din 1996 a inceput procesul descentralizarii, respectiv din sumele colectate pe un teritoriu determinat (comuna, oras, municipiu, judet) o parte din ce in ce mai mare ramane la unitatea administrativa respectiva.
Asa ca la Constanta, judet oropsit si vitregit pana in cele mai indepartate cotloane, era logic ca vor fi realizate diverse emisiuni de analiza a situatiei dramatice din teren, in care oamenii de prin unele sate erau complet izolati de restul lumii, iar constantenii de la orase abia mai puteau iesi din casa ori, in fericitul caz in care ieseau, circulau cu mare dificultate.
Asa ca la Constanta, judet oropsit si vitregit pana in cele mai indepartate cotloane, era logic ca vor fi realizate diverse emisiuni de analiza a situatiei dramatice din teren, in care oamenii de prin unele sate erau complet izolati de restul lumii, iar constantenii de la orase abia mai puteau iesi din casa ori, in fericitul caz in care ieseau, circulau cu mare dificultate.
Se intorc toti cu coada intre picioare la judet, la "tatucul" Dutu, iar Popescu, cel care a obtinut cel mai prost rezultat, este promovat (!) pe un post in conducerea judeteana. ... Mai departe, peste cateva luni, au loc alegeri la judet.
de 37 de ani din judet. ... de 33 de ani din judet. ... de 17 ani din judet. ... de 23 de ani din judet.
Aceasta estimare s-a facut pe un esantion de 85 de sectii de votare, din cele 517 care se afla in judet. ... Singurele judete care au depasit Constanta au fost Teleorman, cu 61,29%, Dambovita cu 61,01%, Braila cu 60,49% si Vrancea cu 59,39%.
Productia de Golden Brau a fost lansata la Craiova în anul 1998 si, la scurt timp, produsul exista în orice magazin din oras, apoi din judet si din 2000, în majoritatea zonelor tarii.
Reprezentantii Guvernului in judetele Caras-Severin, Dambovita si Ilfov au anuntat deja ca opteaza pentru functiile politice. ... Functia de prefect al Capitalei nu este tot una cu functia de prefect al unui judet.
Aceste date au la baza rezultatele din 16.103 sectii de votare din cele 16.104 la nivelul tarii, singurul judet in care nu s-a finalizat centralizarea rezultatelor fiind Constanta.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
Asa ne-am gandit noi ca s-ar putea rezlova problema in acest judet", a exemplificat Nicolae Dobra.
google-analytics.com