Cautare

4865 de rezultate pentru "judecatori constanta" (3.01 secunde)
Cinci banci centrale, care au sucursale si in judetul Constanta, fac obiectul unei verificari realizate de Consiliul de Concurenta. Sesizarea in cazul acestora a fost facuta de catre Inspectoratul de Concurenta Constanta, care a remarcat o abatere grava a bancilor de la legile concurentei.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
In functie de evolutia temperaturilor atmosferice zilnice, RADET Constanta ar putea incepe de luni, 30 octombrie a.c.
Pentru fluidizarea traficului in zona, s-a optat momentan pentru lungirea benzii de selectie catre stanga, urmand ca o solutie definitiva sa fie adoptata dupa efectuarea studiului de trafic de catre Primaria Constanta.
Pentru a scoate in evidenta realizarile acestei campanii, Directia Silvica Constanta a realizat o actiune care a implicat reprezentanti ai mass-media centrale si locale, care au putut vizita perimetrele de regenerare de le Adamclisi si Deleni, precum si zone impadurite care, in urma cu 7-8 ani erau terenuri de stepa.
Impresionata de potentialul economic al judetului Constanta, cu ocazia vizitei facuta, guvernatorul regiunii Silistra din Bulgaria, Svetlana Velikona, a promis ca va reveni in Constanta, de data aceasta insa insotita de oameni de afaceri bulgari.
In aceasta perioada, specialistii Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta lucreaza la compatibilizarea contractelor de inchiriere din Zona Libera a Portului Constanta cu prevederile legislative ulterioare semnarii acestor contracte.
In urma sanctiunilor aplicate de la inceputul acestui an, inspectorii din cadrul Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorilor (IRPC) Constanta au reusit sa "smulga" din buzunarele agentilor economici care nu au respectat legea o suma aproximativa de 705.950 de lei. ... Braila, Constanta si Tulcea.
La sediul Patronatului IMM Constanta a avut loc ieri o conferinta de presa la care au fost prezenti Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ioan Badica, seful Inspectoratului de Concurenta Constanta, precum si alti membri ai echipei de conducere a PIMM Constanta.
"Ziua Portului Constanta", eveniment organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC).
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Ministrii Transporturilor si Culturii s-au contrat in Guvern pe tema Autostrazii Cernavoda-Constanta, Boagiu acuzand ca proiectul este intarziat deoarece Cultura nu a efectuat descarcari arheologice, iar Kelemen demonstrand ca si-a facut treaba, dar Transporturile nu au prevazut bani in acest sens, informeaza Mediafax.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
PD Constanta este acea organizatie pe care toata lumea vrea sa o conduca. ... Mai ales ca Partidul Democrat Constanta chiar nu isi permite sa aiba asemenea probleme. PD Constanta trebuie sa-si rezolve relatia cu partenerul de Alianta, cu PNL.
PSD Constanta este pe val. In judet a facut cea mai buna figura din cate se putea la alegerile locale, in timp ce altii nu au reusit macar sa-si urneasca tot electoratul din casa, asa incat PSD Constanta poate emite acum pretentii.
Pentie era pornit pe cele doua judecatoare pentru ca nu au dat curs unor cereri ale sale de restituire a taxelor vamale, cum au facut alti judecatori oradeni.
"Intamplator sau nu, dosarele ajung la judecatori care au avut sau au de-a face cu democratii sau cu Basescu", spune Matei. ... Intre timp, la urmatorul termen Matei sustine ca va fi "foarte atent la modul cum abordeaza anumiti judecatori spetele din dosare".
"Noi am gasit cateva zeci de tovarasi domni procurori si judecatori din tara si din Bucuresti, care au fost ofiteri de Securitate sau informatori", a declarat Ticu Dumitrescu, in cadrul unei emisiuni televizate.
Calin Popescu-Tariceanu, aflat ieri la Bruxelles cu ocazia summitului sefilor de stat si de guvern din UE, a apreciat ca fiind impresionant numarul anchetelor pentru coruptie, referitoare la aproape 300 de judecatori si politisti, declansate de la inceputul anului si pana acum.
google-analytics.com