Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (3.27 secunde)
Ne mor actorii, ne mor muzicienii, ne mor scriitorii, ne mor artistii. Ne mor oamenii. In locul lor nu punem nimic adevarat.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
N-am invatat inca sa mor Cat de mult am iubit, cat de mult am trait Numeroase generatii de efemeride Ar fi putut umple Urma pe nisip a zilelor mele toride Am invatat multe, sa fiu, mai ales, Nu doar sa ma balangan pe metereze Ceasurile mele n-au avut somn Fiind, de cand le stiu, treze Un lucru doar m-a tinut la distanta L-am incercat de cateva ori in picaj, ca un aviator, Prins cu iubirea de oameni, de viata, de poezie, N-am invatat, ramanand repetent deocamdata, Sa mor 28 mai 2019, Bucuresti (Sursa:
PSD nu va fi complice niciodata la o guvernare "in care oamenii mor de foame", a declarat vineri, vicepresedintele social-democrat Ioan Chelaru (foto), comentand declaratiile sefului statului, Traian Basescu, privind ajungerea la guvernare a actualei opozitii.
De grija altuia Prostii, se stie, mor de grija altora. Si cand nu au de grija cui muri, mor facandu-si iluzii despre moartea acelorasi. ... Ei mor de grija rusilor!
Aceasta concluzie semnifica faptul ca multe milioane de oameni mor inca doar pentru ca nu au acces normal la ingrijiri medicale.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: ... Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
Mai mult, vor intoarce cu cinism pe dos zicala "nu mor caii cand vor lupii" si le vor spune "nu mor lupii cand vor caii".
va avea loc conferinta judeteana de alegeri in PD Salaj, urmand sa fie prezenti 261 de delegati, ^despre care se presupune ca vor fi platiti de acel grup de interese pentru a vota impotriva mea^, a mai declarat Stanca, sustinand ca ^nu mor caii, cand vor cainii!^.
- In mintea lui Valentin Jucan, de carator de poseta al Elenei Udrea, eu mor sa mi se spuna maestru. Nu mor sa mi se spuna asa.
Cand am sa mor, n-am sa fiu oare ca Enkidu? ... - Cred ca sentimentul cel mai puternic l-am avut cand am inteles ca voi fi EU cea care va muri, nu alta entitate cum ar fi Eu-cea-batrana sau Eu-cea-bolnava in stadiu terminal si pregatita sa mor.
In S.U.A., de exemplu, anual, peste 1,5 milioane de oameni fac infarct miocardic si o treime dintre acestia mor in urma infarctului.
Si de-o fi sa mor, da Doamne sa nu mor intr-un loc comun! xxx Don Pedro: Aaa, ca uitasem. Studentii s-au deplasat la manifestatiile impotriva guvernului din marile centre universitare cu gratuitatile oferite de acelasi guvern?
Cand parintii mor, in tine moare ceva foarte adanc inradacinat. Cand parintii mor, pentru prima data te simti singur, dezradacinat.
Nu cred ca aia de afara mor neaparat de grija lui Basescu. Mai degraba mor de grija lor. Democratia e frumoasa doar in poze.
"Fumatorii mor mai tineri" Reamintim ca ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a emis la 3 mai un ordin prin care producatorii vor fi obligati sa aplice pe pachetele de tigari, incepand cu 1 iulie 2008, avertismente care combina textele deja existente cu imagini reprezentantive sau informatii suplimentare sugestive.
"Daca mor dupa un an e ca si cum as da casa sub valoare" Chiar daca oferta pare tentanta la prima vedere, craiovenii care se încadreaza în categoria potentialilor beneficiari spun ca nu îi încânta ideea unei astfel de vânzari.
Cand oamenii mor, ziarele publica ferpare, lumea se intristeaza, toata lumea citeste ferpare.
Se spune ca oamenii mor in preajma zilei lor de nastere. Se vede treaba ca la fel se intampla si cu avioanele, pentru ca aeronava Britten Norman BN-2A-27 Islander a fost fabricata pe 13 ianuarie 1977, la Baneasa.
google-analytics.com