Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (2.84 secunde)
Asta se intampla din cauza celulelor pielii, care mor mult mai repede decat ar fi cazul, din cauza anormalitatilor la nivelul limfocitelor din sange.
Aceasta foloseste lungimi de unda de lumina diferite si distruge adaosul de sange, astfel incat alunitele se retracteaza si mor, spune doctorul Mervyn Patterson, de la Woodford Medical, institutie specializata in tratamentele de piele.
Din cauza lipsei de oxigen, celulele arterei afectate mor. In acest caz, este foarte important sa se intervina corect si eficient in cel mai scurt timp, astfel inca sa se reia fluxul saguin spre creier, pentru a reduce numarul si severitatea sechelelor.
Deoarece aceste tesuturi mor rapid (se necrozeaza rapid) o persoana cu fasceita necrozanta se spune ca este infectata cu o bacterie "mancatoare de carne", in mod special Streptococcus pyogenes.
Desi in lume mor in fiecare an peste 17.3 milioane de oameni ca urmare a acestor boli, 80% din aceste morti premature ar putea fi evitate renuntand la fumat, mancand sanatos si practicand sport.
Iar peste 450.000 de femei mor anual din cauza acestei boli. O forma deosebit de grava a cancerului mamar este cel de tip HER2-pozitiv, pentru care, pana in urma cu 15 ani, nu exista tratament tintit.
In fiecare an, aproximativ 1,4 milioane de cazuri noi sunt diagnosticate in lume, cu mai mult de 400.000 decat intreaga populatie feminină declarata a Bucurestiului! Iar peste 450.000 de femei mor anual din cauza acestei boli2.
Spre deosebire de plante, care au o membrana celulara rigida si un sistem circulator simplu, celulele animale mor foarte rapid cand circulatia este oprita.
A fost cat pe ce sa mor in diverse alte imprejurari. Moartea m-a ratat mereu, inclusiv cu prilejul unui infarct pe care-l asteptam genetic (pe linie paterna toti facusera a&sa ceva).
"Luminile pe care le vedem atunci cand murim este de fapt lumina pe care o produc celulele care mor si care sunt responsabile cu lumina ochilor.", sustine Dr.
Cu peste 50.000.000 de saraci, care mor de foame fara alimentele impartite de stat, cu vreo 5.000.000 de oameni dormind pe strazi si vreo 2.000.000 de oameni in inchisori, plus violenta sociala, plus polarizarea, plus, plus, plus, cum dracu sa mai fii admirat?
- 6 femei mor zilnic din cauza cancerului de col uterin, de patru ori mai mult decat in Europa. - 40.000 de femei au diagnosticul de cancer de col uterin, de trei ori mai mult decat in Europa.
Din nefericire, aproximativ 1.200 de persoane mor in fiecare an din aceasta cauza.
Celulele maligne nu mor niciodata. Au un potential deosebit, negativ, malign, periculos, dar unele caracteristici ar putea folosite. Ele secreta niste factori care determina vascularizarea, pentru a-si crea un mediu pentru a trai si a creste.
In fiecare an, peste un miliard de persoane sunt infectate si mai mult de un milion de persoane mor din cauza bolilor cu transmitere vectoriala.
In prezent, in lume, sunt 185 milioane de persoane infectate cu virusul hepatitic C, iar un milion mor in fiecare an.
Incepand din acest an, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate deconteaza protezarea mamara. In tara noastra, in fiecare luna, mor 300 de femei din cauza acestei forme de cancer.
V-ati inchipuit vreodata cati oameni mor din cauza groaznicei maladii, doar pentru ca intreg sistemul medical tine la secret o asemenea informatie?
Liga Romana de Cancer estimeaza ca, in tara noastra, sunt diagnosticate, anual, 177 de cazuri noi de cancer de prostata si ca aproximativ 7,3% dintre pacientii mor in fiecare an din cauza acestei boli.
- 6 femei mor zilnic din cauza cancerului de col uterin, de patru ori mai mult decat in Europa. - 40.000 de femei au diagnosticul de cancer de col uterin, de trei ori mai mult decat in Europa.
google-analytics.com