Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (3.02 secunde)
Constiinta unui Liberal de Stanga: Pledoarie pentru capitalul romanesc Prostia cu turismul care salveaza Rosia Montana se intinde. Reamintesc diversilor prosti ca turism trebuie sa faci tot anul, pentru ca tu, prestator de servicii turistice, mananci tot anul, platesti facturi tot anul, consumi diverse tot anul, etc.
Se stie foarte clar ca majoritatea afacerilor aflate la inceput de drum mor dupa trei ani, daca nu sunt atent coordonate.
"Acum pot sa mor linistita!". Cand ai parte de asemenea clipe știi sigur ca esti pe drumul potrivit!". Sarbatorile de iarna le petrece in familie Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, noi emotii si trairi sufletesti, Iuliana Tudor ramane fidela familiei.
"In Romania mor anual 3.000 de oameni in accidente, intr-un accident sunt doi morti si trei raniti, din cei trei mai moare unul pe patul de spital.
Au aratat ca nu mor pe mana lor si sunt in stare sa se adapteze. Au renuntat sa rupa cifrele de posesie, si-au asumat baloane pierdute dar au ramas in pressing nu in jumatatea ci in sfertul advers de teren.
Astfel, anumite parti ale creierului nu se pot dezvolta sau pur si simplu mor. Simpotomele variaza, de la probleme de vorbire sau de coordonare, la handicap grav, care necesita ingrijire permanenta.
eu aici vreau sa mor. Nu-i inteleg, eu am gasit doar locuri de care sa zic ca aici vreau sa traiesc."
1,4 miliarde de persoane de peste 20 de ani sunt afectate de obezitate si 2,8 milioane de persoane mor, anual, din aceasta cauza.
"Eu mi-am zis asa, daca vine ursul agresiv peste mine si ma ataca, in orice caz n-o sa mor ca fraierul.
La urma urmei, el a fost omul care spunea deseori in gluma: - Nu pot sa mor. Pur si simplu mi-as ruina propria imagine!
De patru ori mai multi romani decat britanici mor anual in trafic. Suntem urmati de Polonia, Lituania si Croatia. Din 2009 pana in 2012, accidentele rutiere mortale au scazut in Romania, dar prea lent comparativ cu celelalte tari europene.
Oamenii buni mor doar in zile de sarbatoare. Astazi (n.r. â€" vineri) este Buna Vestire, spune fostul fotbalist Daniel Prodan (care miercuri a implinit varsta de 44 de ani), prieten la catarama cu Vasile Roatis.
Levy il mai are la dispozitie pe Mor Bulis (21 ani, 590 ATP la simplu, 676 la dublu). Capitanul Romaniei, Andrei Pavel, nu poate conta pe cei mai buni jucatori ai sai, Marius Copil, Horia Tecau sau Florin Mergea.
"Nu mor copiii cand vor cainii!" Parintii urmeaza sa protesteze in Piata Romana, dupa ce un copil de 4 ani a fost ucis de o haita de caini.
- Pai cand am sa mor si am sa ajung in Rai, sa pot vorbi cu Dumnezeu. - Si daca ai sa ajungi in Iad?
In fiecare an mor mii de oameni care s-au distrat la un film cu Amza Pellea si nu se naste nici unul.
Ba chiar ma intrebam daca n-ar fi fost mai simplu sa ma intind in pat si sa mor de durere.
Simt ca nu mai pot duce aceasta greutate, simt ca ma usuc pe dinauntru, ca mor. Am fost un fariseu!
Vreau sa mor. Cer prea mult sa fiu slaba? Cer prea mult sa redevin anorexica? Atunci ma simteam bine... Ma obisnuisem sa nu mananc nimic.
Una dintre piesele sale a fost dedicata celor care mor pe mare, o alta piesa a fost scrisa special pentru copiii abandonati in orfelinatele din Romania.
google-analytics.com