Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (2.88 secunde)
Este vorba despre purcelusii mai mari de 120 de zile, care, din cauza lipsei de spatiu, stau inghesuiti si mor.
"In lume mor zilnic milioane de oameni din cauza sinuciderilor, a foamei, accidentelor de avion, crimelor, iar de gripa aviara nu a murit nimeni, dar se face caz tocmai pentru a se trage inapoi turismul din zona", ne-a declarat unul dintre semnatarii protestului, care insa, din motive lesne de inteles, a dorit sa isi pastreze anonimatul.
"In lume mor zilnic milioane de oameni din cauza sinuciderilor, a foamei, accidentelor de avion, crimelor, iar de gripa aviara nu a murit nimeni, dar se face caz tocmai pentru a se trage inapoi turismul din zona", ne-a declarat unul dintre semnatarii protestului, care insa, din motive lesne de inteles, a dorit sa isi pastreze anonimatul.
Astfel, pentru fiecare din cele 14 mesaje ca "Fumatorii mor mai tineri", "Fumatul provoaca imbatranirea tenului" sau " Fumatul poate dauna calitatii spermei si scade fertilitatea", exista cate trei poze.
Avertismentul din par-tea frontala poate cuprinde unul din textele "Fumatul ucide" sau "Fumatul dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jur", iar pe spa-tele pachetului va fi inscriptionat un alt mesaj, dintr-o lista de 14 mesaje, precum "Fumatorii mor mai tineri" sau "Fumatul poate pro-voca o moarte lenta si dureroasa".
O sa mor si banii vor ramane la o societate privata. Mai bine ii folosesc acum, cand am nevoie de ei", a spus Cornel Ilie, un craiovean de 51 de ani.
Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), mai mult de 800.000 de persoane mor anual in lume din cauza ozonului si a altor substante chimice ramase in suspensie in atmosfera.
"Mi-am dat seama ca ne zgarcim la tarate si ne mor animalele din curte", a afirmat ministrul. Orban a precizat ca va solicita in proiectul de buget pe 2008 alocarea a 3.000 de miliarde pentru sustinerea acestui proiect.
Albinele mor cu miile din cauza caldurii nimicitoare din ultima luna, punind in pericol insasi existenta stupinelor. Consecinta e ca apicultorii vor fi nevoiti sa intre in iarna cu familiile slabite, care vor fi vulnerabile la frig si boli.
Exista psihologii care sustin ca efectul asupra sanatatii mintale a populatiei va fi devastator pentru ca oamenii ar putea sa faca o obsesie cu ideea boliilor provocate de tutun.De la 1 Ianuarie 2009, avertismentele vor fi tiparite si pe ambalajele celorlalte produse din tutun, cu excetia trabucurilor ambalate la bucata.Conform statisticilor, in fiecare minut, 6 oameni mor, in lume, din cauza tutunului si situatia s-ar putea inrautati pe parcurs din cauza faptului ca tinerii se apuca de fumat de la varste din ce in ce mai fragede.
Profesionisti de doi bani, sub conducerea carora mor oameni în accidente de munca. Sunt sparte strazi abia asfaltate, ramân cartiere întregi fara apa potabila, sunt racordate la sistem vile cu piscine ai caror proprietari achita consumul la pausal sau deloc.
Noua ne mor oameni în teatrele de operatiuni", a precizat Dobritoiu.
"Le reamintim azi guvernantilor ca atunci cand cetatenii mor de foame sunt indreptatiti sa-si manance conducatorii, daca nu sunt in stare sa conduca, sa plece.
"Sunt dispusa sa mor pe strazi, poate copiii si nepotii mei vor avea o viata mai buna", a spus ea, potrivit Irish Times.
Multi oameni mor pentru ca nu se stapanesc in momentele critice si nu stiu sa-si controleze masina. Normal, poate fi un foarte bun sofer si tot sa i se intample.
"Am intrat in coma 24 de ore, au crezut ca mor ca nu mai suporta ficatul dupa care mi-am revenit , un an am avut parul scurt, m-am chinuit rau", a spus Botezatu.
Foarte multi au muncit si muncesc la negru, multi se accidenteaza si mor pe santiere din strainatate si, daca vor sa se intoarca acasa, sunt priviti cu ostilitate, pentru ca sunt considerati o noua cheltuiala pentru stat", afirma Asociatia Romanilor din Italia.
Si din cauza lu’ matale mor copiii in spitale, se sinucid romanii si ne trateaza strainii ca pe niste gunoaie.
Iar la nivel politic, cum ati caracteriza situatia din Romania? Victor Surdu: La nivel politic este o tragedie inaltatoare - ‘cand biruind oltenii mor‘.
Am dreptul sa ma gandesc la disparitia unui ziar ca la moartea unei fapturi omenesti, astazi, cand mor cu zile oameni tinuti la poarta spitalului?
google-analytics.com